diaree trenanta
Raspunsuri - Pagina 4
monalac spune:
gata!sunt fericita,n am nimic grav!mi s a facut si colonoscopie[care mi s a parut f dureroasa]si gastroscopie[xio,vezi,mi am insusit critica],la colonoscopie a iesit totul ok,iar la gastro mi a iesit o gastrita,mi s a facut biopsie si mi a iesit infectie cu heliobacter pylori.am primit tratament cu 3 antibiotice deodata,dar inca nu le am luat,astept sa mi revin putin pt ca pregatirea cu fortrans a fost groaznica.
am primit si un dvd cu imaginile din tp invetigatiei,dar n am curaj sa ma uit la el.dr mi a spus ca am colon iritabil.
danyalo spune:
Bravo Mona! Ma bucur f. mult pt. ca nu e nimic grav! Colonul iritabil ...gasesti muult de citit...cel mai bine sa eviti alimentele grele , grase...etc.Eu am avut colon iritabil o buna perioada...cand tot organismul mi-era dat peste cap, plus o depresie usoara.Dar se repara !Imi pare rau ca a fost dureroasa operatiunea in sine dar a trecuuut!Paste fericit si sanatate multa!
andacos spune:
Ma bucur pentru tine!
Sanatate multa si Paste fericit!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
crissteo spune:
Buna seara. Imi spuneti va rog, daca a durat mult pana v-a facut programarea la Floreasca si cat a costat colonoscopia? Multumesc mult.
monalac spune:
programarea o poti face cam peste o saptamana,doua din mom in care ai sunat.depinde cate programari mai are dr.colonoscopia costa 200 ron si inca 50ron daca ti recolteaza ceva de acolo sa trimita la biopsie.