Hingherii - unde ii gasesc?
Raspunsuri - Pagina 4
Lia spune:

Denizel,asa e,sunt multe doamne si multi domni care isi duc catelul de rasa,cu pedigree ca sa faca caca-n parc
,ca si doamne si domni care,asa cum ziceam,le dau drumul cateilor cu pedigree,ca sa faca caca pe sosele...gramada de iubitori de animale dintr-astia.
Aflata in vacanta imi amintesc m-a impresionat in mod deosebit o strada in Franta,care mi-a parut verde si frumoasa si-am vrut sa ma plimb pe gios...si pe gios se vedea la fel de frumos,dar ma sufocam de mirosul de urina si fecale de caine
.
XIO spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Selene_Bunny
Trimite pe cineva si la mine, la Braila, XIO, pentru ca este jale de jale. Plin de catele cu ditamai mameloanele, deci clar plin de pui, ascunsi sau nu. Blogul meu - de la noi, pentru ei! NOU - colectia de martie! Bazar general - fiecare implicare conteaza! Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii |
Daca aveti cont de facebook intrati pe linkul meu de la semnatura sau pe asta:
http://www.facebook.com/#!/home.php?sk=group_145646332148888
Acolo scriu oameni din toata tara care aduna cateii maltratati, loviti, toate sesizarile facute de oameni binevoitori sau nu pe forumuri si bloguri.
Asa ca daca scrieti acolo unde sunt cateii din orasul vostru cu siguranta veti primi si raspuns si rezolvare, ambele umane, nu chiftele otravite sau topoare in cap.
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro
XIO spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violetan Sunt iubitoare de animale, am trei caini in curte, |
Da, se vede mai jos cum "alinti" animalele
| citat din mesajul lui violetan Mie mi se pare absolut strigator la cer ce se intampla, dar si mai jenante mi se par reactiile de genul celor care apar la toate subiectele de tipul asta. Deci mor copii si adulti sfartecati (!!) de javrele maidaneze agresive si unii sunt in stare sa le ia apararea?????? |
| citat din mesajul lui violetan Mie mi se pare ca trebuie sa suferi putin in zona de sus ca sa afirmi ca oamenii sunt vinovati si e normal sa moara in chinuri, odata ce sunt atat de insesibili la suferintele animalelor de pe strazi. |
Mie mi se pare ca trebuie sa ai o lipsa de logica pt. a ti se parea ce ai scris mai sus.
Probabil ai auzit de Pavlov. Inchipuie-ti in loc de mancare picioare, pumni, pietre, scuipaturi si altele. De la diverse fiinte, la diverse ore din zi si din noapte.Fara incetare.
Acum incepi sa intelegi de ce sunt agresivi unii caini?
E ca si cum mergand pe strada fiecare om cu plasa in mana ti-ar trage una peste cap cu ea. Insitinctul de supravietuire iti va spune la a 5-a plasa ca trebuie sa te feresti sau sa-i dai tu una prima.
Totul este logic si s-a invatat in scoala generala si liceu.
| citat din mesajul lui violetan asta nu inseamna ca sunt dementa sa sustin langa, asa, de dragul discutiei ca lupt pentru drepturile animalelor, fara sa fac nimic, doar din gura asa... |
Multumim. Noi, dementii iti multumim dins uflet pt. cuvintele frumoase. dar daca si facem ceva, nu doar dam din gura, mai suntem dementi in ochii tai sau nu?
**Fur is for petting***
www.adoptiipisici.ro
XIO spune:
| citat din mesajul lui violetan Denizel, maika, m-asteptam sa te autosesisezi, caz doar era si cazul (sincer mie imi esti tare simpatica de la multe alte subiecte) . Doar ca, daca m-ai mai citit pe undeva, probabil ai observat ca eu nu intru in polemici personale. Nu iti era tie adresat, ci in general, celor care se fac ca nu vad esentialul si se cramponeaza de lucruri absolut minore. Imi asum limbajul (cam ipocrit sa sarim in sus, nu crezi?) si pot si mai mult, mai ales cand vine vorba de astfel de subiecte. Daca e sa-mi iau avertisment mi-l asum si pe ala, in general sunt civilizata si nu-mi place sa jignesc sub nici o forma) si probabil l-as lua meritat. Cand imi este pusa in pericol integritatea corporala si chiar viata, a mea sau a copilului meu sunt in stare de mult mai mult, aia e clar. In rest, sanatate! Daca se poate. Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 |
Pe principiul "generalizarea sa traiasca" , alaturi de "blondele's curve si proaste" , "negrii sunt dotati", "oltenii sunt prosti" samd, trebuie sa omoram toti cainii pt. ca unii dintre ei sunt agresivi (din cauza oamenilor)?
Interesant abordul asta.
Sincera sa fiu chiar nu ma asteptam ca acest subiect sa se transforme iar in unul de razboi, cu injurii si alte rahaturi ( nu de caine).
Totul mergea foarte simplu si usor daca unele pers. se limitau la sfaturi, nu la fantezii sadice si cuvinte "dulci".
Violeta, cainele ala batut de atatia oameni pe strada sau gonit cu pietre doar pt. ca exista, are totusi ceva special, mai poate sa dea din codita si sa te lase umil sa-l mangai atunci cand il strigi. Adica iti dai seama cat de trist este ca acel caine poate sa NU GENERALIZEZE,sa nu muste toti oamenii, iar tu ca om nu poti?
Nu-ti cere nimeni sa pupi in bot cainii, doar sa incerci sa nu generalizezi asa.
Si stai linistita ca noi dementii
**Fur is for petting***
www.adoptiipisici.ro
Rufus spune:
| citat din mesajul lui XIO Sincera sa fiu chiar nu ma asteptam ca acest subiect sa se transforme iar in unul de razboi |
Xio, oi fi tu cum oi fi, dar naiva nu esti.
E un subiect consacrat de razboi.
Poate ca exprimarile nu-s toate de pus in rama, dar multa lume s-a saturat si de caini si de sfaturi. Dorinta de a trai departe de coltii si mizeria dulailor de strada este legitima, normala, de bun simt, indiferent cine-i de vina ca exista si se inmultesc in continuare. E greu sa nu fie razboi, cand cineva intreaba unde gaseste pe cei care se ocupa de cainii maidanezi si altii vin si explica ca nu-i nici un pericol, ca lor nu li s-a intamplat pana acum nimic.
Rufus, Tora si iadele
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
XIO spune:
Rufus, ba sa stii ca in privinta oamenilor sunt tare naiva cateodata.![]()
De-asta atunci cand am dat o solutie foarte buna
si am mai citit inainte vreo 2, m-am gandit ca topicul se opreste aici, fara sa se inceapa cu apelativele de "javre" , fara sa fie facuti oamenii "dementi", cu proleme la mansarda si altele, si astea total aiurea si fara nici o legatura.
ca doamna care a facut topicul cauta o solutie, nu etichetari, fantezii.
**Fur is for petting***
www.adoptiipisici.ro
terishka spune:
Pentru sterilizari, pentru pui si femela, poate si pentru adaposturi:
http://www.facebook.com/notes/vier-pfoten-romania/vier-pfoten-si-primaria-capitalei-continua-sa-sterilizeze-gratuit-animalele-fara/193860063961390
Rufus spune:
| citat din mesajul lui XIO De-asta atunci cand am dat o solutie foarte buna |
Asa ar fi fost normal, dar au aprut si cei care au doar sfaturi. Fara solutii. Si atunci...da-i si lupta!
Rufus, Tora si iadele
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
CorinaDani spune:
nici mie nu-mi plac maidanezii pe care ii vad peste tot la mine in Ploiesti.
nu sunt adepta maltratarii sau eutanasierii lor, as vrea ca prin minune sa dispara peste noapte, sa fie dusi intr-un adapost unde sa fie ingrijiti, tratati, hraniti, impiedicati sa se inmulteasca, pana le va veni obstescul sfarsit. poate doar cei foarte bolnavi si suferinzi sa fie scutiti de chinuri, prin eutanasiere, daca tratamentele nu le pot alina sau vindeca suferinta.
dar.... pentru ca exista si un "dar".
cei 10 caini maidanezi care isi fac veacul pe langa blocul meu sunt hraniti de 2 doamne. nu sunt agresivi cu noi si au fost si sterilizati. ii apuca latratul si alergatul doar cand trec biciclisti si tiganii cu carutele (cei care aduna materiale reciclabile de la ghenele de gunoi).
insa cu siguranta acesti caini au paraziti, atat externi cat si interni, pentru ca nu se ocupa nimeni de starea lor de sanatate, sa-i duca la vaccinat si deparazitat. normal ca acesti caini ajung si in parculetul de langa blocul meu, dorm pe sub bancute, isi mai fac si nevoile, fie in nisipul unde se joaca copii, fie langa gardul verde ce inconjoara parculetul. pe langa asta, fac o galagie infernala cand ii apuca latratul. vara cel putin e imposibil sa dormim cu geamul deschis in timpul noptii, ii apuca latratul in toiul noptii si adio somn, si asa chinuit din cauza caniculei si a dormitului cu geamul inchis.
anul trecut era un caine bolnav de raie, in ultimul hal, ii picase toata blana si pielea era o rana vie, pe tot corpul. pentru ca era atat de bolnav si de slabit, isi petrecea tot timpul zacand pe sub bancutele din parcul copiilor, nu avea putere sa alerge cu restul haitei, prin cartier. cu siguranta ca a contaminat cu raie toate zonele in care a bolit.
pe mine aceste doua aspecte ma deranjeaza cel mai mult : mizeria si galagia pe care o fac si faptul ca sunt purtatori de paraziti, infestand cu usurinta locul de joaca al copiilor. de aceea sunt nevoita sa fiu cu ochii in patru cand imi duc fetita in parc, nu o las sa se joace in nisip, pentru ca nu se stie ce "crocobauri" sunt acolo si se poate imbolnavi foarte usor. vara trecuta, dupa fiecare plimbare prin parculet si prin cartier, culegeam cel putin 2-3 purici de pe picioarele mele si ale fetitei. nu mai povestesc despre faptul ca in vecinatatea parculetului este o ghena de gunoi, cainii s-au invatat sa scormoneasca si acolo dupa resturi de alimente si nu o data am vazut pampersi tarati, cu continutul imprastiat, in zona de langa ghena, chiar langa parculet.
nu mi se pare normal sa-mi privez copilul de bucuria de a se juca liber in parculet sau de a se plimba fara griji pe bicicleta, din cauza problemelor generate de maidanezi. sanatatea si integritatea fizica a puiului meu sunt mai presus de orice caine maidanez, oricat de pasnic si de simpatic ar parea. asa ca eu una votez pentru copii si impotriva prezentei maidanezilor in preajma noastra. ne-ar fi tuturor infinit mai bine si mai simplu daca am locui/trai separat unii de altii.
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
capcaunul spune:
- Bucuresti, ai legatura! Minutul si scorul?
- 01/03/2011 www.hotnews.ro/stiri-esential-8438956-aproape-1-500-persoane-muscate-caini-comunitari-primele-2-luni-ale-anului.htm" target="_blank">1468