Hingherii - unde ii gasesc?
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny Lasa ca am citit eu, urmarind site-ul ASPA, despre fetita de 6 ani, sfartecata la Constanta de caini vagabonzi... Se dusese la joaca... Au facut-o bucati... Si eu iubesc animalele, dar la asa ceva nu as fi rezistat, as fi devenit eu o fiara... Blogul meu - de la noi, pentru ei! NOU - colectia de martie! Bazar general - fiecare implicare conteaza! Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii |
off...nu pot sa cred, bietii parintii...ce tragedie:((((
Nici nu vreau sa ma gandesc:(((
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxxy80/Roxxy80.jpg)
Roxxy80 spune:
Ar fi culmea sa indrazneasca cineva sa-ti spuna sa mergi in alt parc.
Sper din suflet sa rezolvi aceasta situatie si sa va bucurati de iesirile in parc.
citat din mesajul lui cllaudia Am nevoie urgent de o informatie. Unde pot suna pt a apela la ajutorul hingherilor? In cartierul unde stau, Dristor, este un teren liber unde unii oameni "milostivi" s-au gasit sa faca adapost unor maidanezi. Intre timp cainii s-au inmultit, in prezent fiind 11 pui, mama puilor, plus inca vreo 5-6 masculi, maturi, care le dau tarcoale puilor. Este un adevarat teritoriu al maidanezilor. Nu va imaginati ca terenul asta al maidanezilor este undeva retras, pe camp. Nuuuu, este la bulevard, pe Ramnicul Valcea, colt cu strada Istriei. Locul s-a transformat intr-un focar de infectie. Mancare pt caini aruncata de oameni, care intre timp s-a imputit, haine si alte zdrente, puse tot de oameni pt a servi drept culcus puilor, etc, etc. Am intrebat al cui este terenul asta, am crezut initial ca le apartine celor care au supermarketul de langa, dar nu este al lor. Marea si marea problema este ca gard in gard cu acest teren este un parc pt copii. Aici vin multi copii, mai ales acum cu venirea caldurii. Cainii misuna pe acolo, practic intra in parc printre copii. Intre parc si terenul asta este un gardulet , mai mult ornamental, pt ca puii ies si intra pe sub si printre sipcile gardului..... Copiii sunt curiosi si incearca sa ii atinga, deci se pot imbolnavi daca intra in contact cu acesti caini. Sunt disperata, nu stiu ce sa fac si unde sa ma adresez. Nu vreau sa imi tin copilul acasa pt ca nu pot intra in acest parculet din cauza acestor maidanezi. Ce e de facut??? Nu imi dati sfatul sa merg in alt parc , ca nu m-i se pare corect. Este un parc al cartierului, aici vin toti copiii din cartier. Daca sta cineva in Dristor, pe Rm Valcea, Drumul Murgului, Istriei, etc sigur cunoaste problema. _ "Copilul nu datoreaza parintilor viata, ci cresterea" - Nicolae Iorga |
violetan spune:
Mie mi se pare absolut strigator la cer ce se intampla, dar si mai jenante mi se par reactiile de genul celor care apar la toate subiectele de tipul asta. Deci mor copii si adulti sfartecati (!!) de javrele maidaneze agresive si unii sunt in stare sa le ia apararea?????? Mie mi se pare ca trebuie sa suferi putin in zona de sus ca sa afirmi ca oamenii sunt vinovati si e normal sa moara in chinuri, odata ce sunt atat de insesibili la suferintele animalelor de pe strazi.
Sunt iubitoare de animale, am trei caini in curte, dar asta nu inseamna ca sunt dementa sa sustin langa, asa, de dragul discutiei ca lupt pentru drepturile animalelor, fara sa fac nimic, doar din gura asa...
Am cunoscut si eu un individ care tot asa, precum unii de pe forumul asta, o tinea sus si tare ca maidanezii devin agresivi doar cand te simt ca ti-e frica (o idiotenie mai mare decat asta nu exista, cu siguranta!) pana l-a muscat un maidanez "neagresiv", pe nevazute, pe nelatrate, pe la spate, cand a coborat din jeep sa-si cumpere tigari. Dupa ce a umblat prin spitale de i-a venit rau, s-a indopat de pastile si a vazut cum merge treaba s-a potolit instantaneu.
Stiti cum e, pana nu ti se intampla tie sau celor apropiati nu te lasi cu comentatul aiurea.
Ce sa zic? Succes, desi in conditiile actuale nu prea vad cum...
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lia/Lia.jpg)
Lia spune:
Am 4 caini si 5 pisici,toti de pe drumuri,dar nu-s de acord cu cainii de pe strazi si marturisesc ca ma tem de ei,desi in mod cert iubesc animalele(sa ma vedeti dupa ce s-a topit zapada cu cat entuziasm curatam in curte...asta e iubire!,nu aia unde iubitul animal sta pe drumuri,flamand,fara apa(toata lumea le da mancare,dar nimeni nu le da apa cainilor vagabonzi),il calca masinile,mai primeste cate un sut de la cate vreun pusti-boschetar-in-devenire,etc....nici aia in care vad vecini care dau drumul cainilor din curte ca sa-si faca nevoile in strada...
Iubirea ar trebui sa fie insotita de responsabilitate...cand iubesti ceva,firesc ar fi sa-ti si asumi responsabilitatea pentru acel ceva..
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rufus/Rufus.jpg)
Rufus spune:
Daca e posibila, varianta lui Xio este cea mai buna.
Eu stiu ca agresivitatea e prima la care se gandesc unii oamenii cand vorbesc de maidanezi; inseamna ca s-au obisnuit cu mizeria lor si li se pare normal ca, prin parcuri, copiii sa se obisnuiasca de mici cu rahatii sau cu mirosul de urina de Labus
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
denizel spune:
citat din mesajul lui violetan Mie mi se pare absolut strigator la cer ce se intampla, dar si mai jenante mi se par reactiile de genul celor care apar la toate subiectele de tipul asta. Deci mor copii si adulti sfartecati (!!) de javrele maidaneze agresive si unii sunt in stare sa le ia apararea?????? Mie mi se pare ca trebuie sa suferi putin in zona de sus ca sa afirmi ca oamenii sunt vinovati si e normal sa moara in chinuri, odata ce sunt atat de insesibili la suferintele animalelor de pe strazi. Sunt iubitoare de animale, am trei caini in curte, dar asta nu inseamna ca sunt dementa sa sustin langa, asa, de dragul discutiei ca lupt pentru drepturile animalelor, fara sa fac nimic, doar din gura asa... Am cunoscut si eu un individ care tot asa, precum unii de pe forumul asta, o tinea sus si tare ca maidanezii devin agresivi doar cand te simt ca ti-e frica (o idiotenie mai mare decat asta nu exista, cu siguranta!) pana l-a muscat un maidanez "neagresiv", pe nevazute, pe nelatrate, pe la spate, cand a coborat din jeep sa-si cumpere tigari. Dupa ce a umblat prin spitale de i-a venit rau, s-a indopat de pastile si a vazut cum merge treaba s-a potolit instantaneu. Stiti cum e, pana nu ti se intampla tie sau celor apropiati nu te lasi cu comentatul aiurea. Ce sa zic? Succes, desi in conditiile actuale nu prea vad cum... Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 |
"suferi in zona de sus", "dementa", "idiotenie".... Valeu, ce limbaj
![](help.gif)
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~
violetan spune:
Denizel, maika, m-asteptam sa te autosesisezi, caz doar era si cazul (sincer mie imi esti tare simpatica de la multe alte subiecte) . Doar ca, daca m-ai mai citit pe undeva, probabil ai observat ca eu nu intru in polemici personale. Nu iti era tie adresat, ci in general, celor care se fac ca nu vad esentialul si se cramponeaza de lucruri absolut minore.
Imi asum limbajul (cam ipocrit sa sarim in sus, nu crezi?) si pot si mai mult, mai ales cand vine vorba de astfel de subiecte. Daca e sa-mi iau avertisment mi-l asum si pe ala, in general sunt civilizata si nu-mi place sa jignesc sub nici o forma) si probabil l-as lua meritat.
Cand imi este pusa in pericol integritatea corporala si chiar viata, a mea sau a copilului meu sunt in stare de mult mai mult, aia e clar.
In rest, sanatate! Daca se poate.
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
denizel spune:
citat din mesajul lui violetan Denizel, maika, m-asteptam sa te autosesisezi, caz doar era si cazul (sincer mie imi esti tare simpatica de la multe alte subiecte) . Doar ca, daca m-ai mai citit pe undeva, probabil ai observat ca eu nu intru in polemici personale. Nu iti era tie adresat, ci in general, celor care se fac ca nu vad esentialul si se cramponeaza de lucruri absolut minore. Imi asum limbajul (cam ipocrit sa sarim in sus, nu crezi?) si pot si mai mult, mai ales cand vine vorba de astfel de subiecte. Daca e sa-mi iau avertisment mi-l asum si pe ala, in general sunt civilizata si nu-mi place sa jignesc sub nici o forma) si probabil l-as lua meritat. Cand imi este pusa in pericol integritatea corporala si chiar viata, a mea sau a copilului meu sunt in stare de mult mai mult, aia e clar. In rest, sanatate! Daca se poate. Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 |
Violeta, nu aveam cum sa cred ca mi-e personal adresat mesajul, fiindca eu nu umblu cu sacosa cu oase pentru cainii de afara.
Se intampla uneori sa merg cu fiu-mio pe strada, sa vada el un caine, sa-l mangaie si sa-l dragaleasca vreo 10 minute
![](punk.gif)
Cam la asta se reduce activitatea mea pro-maidanezi (cea practica
![](icon_smile_big.gif)
Nici eu nu ma omor cine stie ce dupa maidanezi, imi e frica atunci cand vad o haita, dar nu am ajuns inca sa fiu "disperata" fiindca in locul unde se joaca copilul meu sunt cativa caini neagresivi.
De altfel, cat timp a fost copilul meu mic, am locuit intr-o zona in care blocurile aveau incinta cu leagane, groapa de nisip, balansoare si, desigur, erau si caini pe acolo.
Pentru mine si copil era o bucurie sa fim intampinati de cainii aceia prietenosi si blanzi la fiecare iesire din casa
![](icon_smile.gif)
Nu s-a imbolnavit vreodata copilul din cauza cainilor.
Maidanezii isi faceau nevoile undeva in iarba, departe de incinta de joaca a copiilor.
In schimb, am fost socata sa vad cum o cockerita a facut caca!!!! la groapa de nisip, langa copii!!!!, in timp ce stapana o privea
![](help.gif)
Am intervenit la topic pentru ca am considerat ca se exagereaza la greu si se face din tantar armasar, nu pentru ca sunt de parere ca maidanezii trebuie sa se inmulteasca si sa se plimbe pe strazi.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lia/Lia.jpg)
Lia spune:
Denizel,sunt cuvinte mai tari,ashea,ca si realitatea inconjuratoare de altfel,dar in context chiar nu suna agresiv si nici nu s-au constituit in insulte la adresa cuiva...
denizel spune:
citat din mesajul lui Lia Denizel,sunt cuvinte mai tari,ashea,ca si realitatea inconjuratoare de altfel ![]() |
Retin asta, poate mi-o folosi vreodata :)))).