Hingherii - unde ii gasesc?
Raspunsuri - Pagina 19
AkaManah spune:
| Citat: |
| In regula, AkaManah, am inteles. Cu toate ca nu stiam ca se fac injectii in burta ca leac pentru sperietura ;p. A, iar injectii in burta nu se mai fac. Atat antirabicele cat si antitetanicele se fac in brat. |
Ma bucur ca ai inteles draga Deni. De antirabice, nu stiam exact cum se fac. Asa auzisem ca se fac in burta dar chiar si daca se fac in brat...problema ramane.
Vad ca strangi un cosulet respectabil de dezacorduri...

http://www.youtube.com/watch?v=xgHmSdpjEIk
"Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta."Mahatma Ghandi
Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.
pisigri spune:
Io stiu ca in limba romana, taranii sint oamenii care locuiesc la tara.
Ca intre timp termenul a inceput sa fie folosit si cu sensul peiorativ, este adevarat.
Dar da, mult TARANI DE LA TARA vin si abandoneaza pui de animale pe linga statiile de autobuz de prin cartierele marginase ale oraselor mari.
Cit timp inecarea/ingroparea puilor de pisica si de caine se cheama eutanasie, nici nu ma mira ca unii arunca de la balcon cu borcane, iar altii trag cu pusca pe fereastra :)) catre ciini de la tomberon. Risu-plinsu.
Altminteri, sensibila toata lumea de pe aici, sa n-o atingi nici c-o floare. Da' cinii sa fie eutanasiati cu ranga-n cap, ca e ieftin.
Nu peste tot exista pusti cu tranchilizante, iar ce se intimpla in adaposturile primariei nu e pentru toti ochii. Asa ca stati voi linistitit, culcati pe-o ureche, ca acu toti ciini se prind cu tranchilizante si se gidila sub barbie ca sa moara usor.
Nuuuu mai exista violenta, nicidecum, toata lumea e cuprinsa de o mare dragoste fata de animale...
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
denizel spune:
| citat din mesajul lui AkaManah Vad ca strangi un cosulet respectabil de dezacorduri... ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=xgHmSdpjEIk "Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta."Mahatma Ghandi Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii. |
BIne ca nu-s gramaticale dezacordurile alea
Si-i normal sa fii mandru de mine. Ar fi fost naspa ca alde alex_andra sau saskia sa ma aprobe [HEEEEELP] :)).
P.S. As fi apreciat daca in loc sa te fi alaturat haitei care ma ataca (e o figura de stil asta cu haita, desigur), ai fi avut ieri macar o minima interventie la un anumit topic. Deci, eu nu te pup, ca-mi plac curajosii
.~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~
cait spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denizel
In regula, AkaManah, am inteles. Cu toate ca nu stiam ca se fac injectii in burta ca leac pentru sperietura ;p. A, iar injectii in burta nu se mai fac. Atat antirabicele cat si antitetanicele se fac in brat. ~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~ |
Da cine a zis ca se fac injectii in burta pentru sperietura?AkaManah se referea la faptul cand te musca un "cutu dragut" faci injectiile astea care nu sunt placute deloc(le-am experimentat de 2 ori din pacate) .Bine macar cc ca se fac in brat acum.
Cait
www.biomonde.ecosapiens.ro
denizel spune:
Cait, propunerea venita din USA era sa se dea in judecata primariile chiar daca un caine doar te sperie :)).
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~
nushulica spune:
| citat din mesajul lui denizel Ar fi fost naspa ca alde alex_andra sau saskia sa ma aprobe [HEEEEELP] :)). ~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~ |
mai denizel mai devreme ti-am zis sa nu mai stai cu mainile in sold!!!
Mami si 2 printi iubiti:
DAVID(24 sept 2008) si
STEFAN(24 sept 2010)HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
denizel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui nushulica
mai denizel mai devreme ti-am zis sa nu mai stai cu mainile in sold!!! Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI |
vezi, mai, nusuhlica ce ti-i cu lumea asta virtuala?! Asa cum tu esti in UK si te sperie cainii in Romania, io is in Bucuresti si-s tata floarea de la tara :)).
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~
pisigri spune:
offtopic
Amuzanta pina la un punct chestia asta cu voturile, nu zic nu, da' io constat ca in loc sa se voteze postarea (continutul) se voteaza useru'. Adica se contravoteaza
daca-cumva au existat contre
pe ici pe colo... Nu-i bai, e funny
si-asa.
Tare as stirni o dilema. As zice ca rata nu-mpunge, sa vad: ori ma dezaproba iar "corul vesel", ceea ce demonstreaza veleitatile impungatoare ale sus-numitei (ratze), ori ma aproba cu deshtele incleshtate pe maus
, fapt ce imi dezminte teoria (si caz in care nu stiu cum ramane cu ratza...
).
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
nushulica spune:
pisigri ai uitat sa mentionezi o optiune: ignore!!!
no,eu ies ,m-am distrat destul pe azi ma duc sa-mi hranesc copiii ca tocmai s-au trezit
scuzati off topicul!
Mami si 2 printi iubiti:
DAVID(24 sept 2008) si
STEFAN(24 sept 2010)
Ilinca_M. spune:
AkaManah e ca in bancul ala cand un tzaran prinde un pestisor si pestisorul ii spune:"tarane, eu sunt pestisorul de aur si daca ma eliberezi iti indeplinesc 3 dorinte!" la care tipu' il arunca pe jos si-l striveste zicand printre dinti:"taran ai spus?! taran?!!"![]()
Da' ce idilica e viata la tzara, asa oameni dintr-o bucata, cum "eutanasiaza" ei animalele rele care nu se multumesc cu apa si paine uscata si dau iama in oua...pac cu eutanasia- o lopata-n cap, o furca-nfipta intre ochi...O incantare viata la tara si sufletul taranului...un poem!