Hingherii - unde ii gasesc?

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Stiu un "taran" care si-a dus cainele "stricator" la hingheri (intr-un oras mic din Ardeal) si a luat altul mai bun de acolo. Puii de pisica nedoriti ii ingropa imediat dupa nastere. La sat nimeni nu steriliza pisici, iar gainilor le taia gatul inainte sa le jumuleasca. Pot parea orori, dar viata la tara asa era si cred ca inca mai este (din pacate nu mai am contact cu ea).
Votez pentru eutanasierea civilizata a cainilor madanezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

"AkaManah Nu este de acord
saskia Nu este de acord
nushulica Nu este de acord"
Am incheiat citatul :)).

AkaManah, sunt foarte curioasa cu ce anume nu esti de acord din postarea mea de mai inainte (pe saskia, nushulica si alex_andra - va vota imediat impotriva si ea, veti vedea - nu le mai intreb: probabil ca au scapat din vedere faptul ca votarea postarilor e o optiune, nicidecum o obligatie ).

Asadar, am sustinut urmaatoarele:

1. e fanfaronistic sa te gandesti sa ceri milioane de euro despagubiri fiindca te-a speriat un maidanez, cand in tara ta bolnavi se chinuie in spitale fara a avea asigurat un minim necesar de confort si decenta.

2. am mai sustinut ca hingherii si descinderile lor sunt niste orori (ai asistat vreodata la haulelile si fluieraturile hingherilor in misiune? Ai cumva impresia ca-i ca-n filmele cu RSPCA de pe Animal Planet?)

3. am mai zis ca asa zisa eutanasiere a maidanezilor se facea prin metode barbare (lovit cu capul de ciment, lovit cu o ranga in cap etc).

4. am mai zis ca, date fiind conditiile in care erau "eutanasiati" maidanezii, s-a creat o "miscare de rezistenta" din partea iubitorilor de animale in perioada in care primariile au declansat actiunea de adunare a maidanezilor de pe strazi.
De aici rezulta numarul mare al cainilor ascunsi in scarile blocurilor atunci cand veneau hingherii + numarul mare de false adoptii, deci, o gramada de caini ramasi pe strazi.

Cu care din cele 4 puncte nu esti de acord, imi poti spune?

~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Selene_Bunny, de obicei persoanele care hranesc cainii ii si ingrijesc. Le cumpara medicamente cand sunt bolnavi, ii panseaza si dezinfecteaza cand sunt raniti (de obicei sunt raniti de oameni), ii duc la medic chiar.
Probabil ca nu ii si deparaziteaza.

Visezi, sincer.

Eu sunt singura care a dus la veterinar cinci pui de pisica, pentru deparazitare interna si externa. Sunt singura care a dus la veterinar un alt pui de pisica, jigarit, cu un ochi lipit de secretii galbene. Am platit din buzunarul meu de fiecare data. Am adus puii in casa, sareau puricii prin bucatarie ca bezmeticii. Am tinut puiul ala jigarit in casa, pana s-a facut mai bine, era racit cobza. Am luat de la el o eczema, asa-numitul "worm ring". Am platit 50 de lei consultatia la dermatologie si 15 lei unguentul.

Sunt singura care a luat masuri in momentul in care in zona au aparut, dupa spusele vecinilor, un grup de maidanezi care i-au atacat furibund pe pisoi, venind pana pe trepte pentru a-i sfasia. Cica vecina de la parter a iesit la ei cu batzul, n-am vazut-o, nu pot confirma. Puii de pisica au inceput sa moara pe capete. Din pacate, singura masura pe care mi-am permis-o a fost sa ii duc pe supravietuitori in alta parte.

Nu imi pare bine ca am facut-o, dar fiecare cadavru descoperit la gunoi ma intrista.

Vecinii? Ii durea in... c*r. Da, le dadeau mancare si apa, dar atat. Sa dea ei, din pensia lor, bani de veterinar? Dar ce, au baut gaz?

Mancare imputita? Eu am vazut, pe un teren viran, in Cluj, un caine vagabond mancand din burta altul caine vagabond, mort. Mai imputit de atat...

A, si cand eram la Galati, in chirie, in spatele blocului, pe un garaj, era o potaie tare a dracului. Latra de nebuna noaptea si ii atzatza si pe altii, din jur. Ii provoca, ea, pe garaj, nu putea fi atinsa de ei, care hamaiau jos. Intr-o noapte nu am mai rezistat. Eram gravida in 5 luni, sarcina cu iminenta de avort, cu dureri mari, zilnice, de cutit infipt in partea stanga, de-abia ma puteam odihni. Din cauza caldurilor infernale, lasam geamul deschis noaptea. Vezi sa nu dorm, de hamaielile si cotzaielile lor... Si am iesit, asa gravida cum eram, la 4 dimineata, in brate cu niste borcane goale, cu care am aruncat in ei. Ceea ce nu am realizat, pe moment, era cati erau, de fapt. Pentru ca, atunci cand s-au spart borcanele de asfalt si au inceput sa latre... stai, ca nu sunt numai cei 4 de sub geam, mai sunt doi pe strada cealalta, o catzea pe ailalta strada... Ce cor de hamaieli a fost... Si niciun vecin nu s-a sesizat...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

draga denizel,
eu tot mai cred ca tu nu traiesti in tara asta sau in zilele noatre din moment ce debitezi asemenea aberatii pe la toate subiectele
asta de sus e doar un exemplu
daca tu crezi ca cineva face ceva pt cainii vagabonzi inseamna ca tu chiar visezi,ma indoiesc ca ai vazut pe cineva facand asta,e doar in mintea ta

si ,da,stiu ca e o optiune votarea postarilor tocmai de aceea nu votez toate postarile decat cele care ma calca rau pe nervi si care sunt total rupte de realitate cum sunt ale tale de exemplu

daca pretinzi ca esti o asa mare iubitoare de patrupede vagaboande nu mai sta cu mana in sold laudandu-te pe forumuri ca ai luat si tu la viata ta o conserva unui catel(lol) pune mana si fa ceva pt ei,adopta cativa,du-te si panseaza-le ranile,ocupa-te efectiv,ca asa din gura pot sa zic si eu ca fac

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Denizel, te inseli. Hingherii nu omoara caini si cainii nu sunt omorati cum zici, dati cu capul de ciment. Se tranchilizeaza inainte sa fie prinsi.

Un www.stiri.com.ro/stire-3601/armata-maidanezilor-sub-asediul-a-cinci-hingheri.html" target="_blank">reportaj despre hingheri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Citat:

Selene_Bunny, de obicei persoanele care hranesc cainii ii si ingrijesc. Le cumpara medicamente cand sunt bolnavi, ii panseaza si dezinfecteaza cand sunt raniti (de obicei sunt raniti de oameni), ii duc la medic chiar.
Probabil ca nu ii si deparaziteaza.

Visezi, sincer.

Eu sunt singura care a dus la veterinar cinci pui de pisica, pentru deparazitare interna si externa. Sunt singura care a dus la veterinar un alt pui de pisica, jigarit, cu un ochi lipit de secretii galbene. Am platit din buzunarul meu de fiecare data. Am adus puii in casa, sareau puricii prin bucatarie ca bezmeticii. Am tinut puiul ala jigarit in casa, pana s-a facut mai bine, era racit cobza. Am luat de la el o eczema, asa-numitul "worm ring". Am platit 50 de lei consultatia la dermatologie si 15 lei unguentul.

Sunt singura care a luat masuri in momentul in care in zona au aparut, dupa spusele vecinilor, un grup de maidanezi care i-au atacat furibund pe pisoi, venind pana pe trepte pentru a-i sfasia. Cica vecina de la parter a iesit la ei cu batzul, n-am vazut-o, nu pot confirma. Puii de pisica au inceput sa moara pe capete. Din pacate, singura masura pe care mi-am permis-o a fost sa ii duc pe supravietuitori in alta parte.

Nu imi pare bine ca am facut-o, dar fiecare cadavru descoperit la gunoi ma intrista.

Vecinii? Ii durea in... c*r. Da, le dadeau mancare si apa, dar atat. Sa dea ei, din pensia lor, bani de veterinar? Dar ce, au baut gaz?

Mancare imputita? Eu am vazut, pe un teren viran, in Cluj, un caine vagabond mancand din burta altul caine vagabond, mort. Mai imputit de atat...

A, si cand eram la Galati, in chirie, in spatele blocului, pe un garaj, era o potaie tare a dracului. Latra de nebuna noaptea si ii atzatza si pe altii, din jur. Ii provoca, ea, pe garaj, nu putea fi atinsa de ei, care hamaiau jos. Intr-o noapte nu am mai rezistat. Eram gravida in 5 luni, sarcina cu iminenta de avort, cu dureri mari, zilnice, de cutit infipt in partea stanga, de-abia ma puteam odihni. Din cauza caldurilor infernale, lasam geamul deschis noaptea. Vezi sa nu dorm, de hamaielile si cotzaielile lor... Si am iesit, asa gravida cum eram, la 4 dimineata, in brate cu niste borcane goale, cu care am aruncat in ei. Ceea ce nu am realizat, pe moment, era cati erau, de fapt. Pentru ca, atunci cand s-au spart borcanele de asfalt si au inceput sa latre... stai, ca nu sunt numai cei 4 de sub geam, mai sunt doi pe strada cealalta, o catzea pe ailalta strada... Ce cor de hamaieli a fost... Si niciun vecin nu s-a sesizat...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

draga denizel,
eu tot mai cred ca tu nu traiesti in tara asta sau in zilele noatre din moment ce debitezi asemenea aberatii pe la toate subiectele
asta de sus e doar un exemplu
daca tu crezi ca cineva face ceva pt cainii vagabonzi inseamna ca tu chiar visezi,ma indoiesc ca ai vazut pe cineva facand asta,e doar in mintea ta

si ,da,stiu ca e o optiune votarea postarilor tocmai de aceea nu votez toate postarile decat cele care ma calca rau pe nervi si care sunt total rupte de realitate cum sunt ale tale de exemplu

daca pretinzi ca esti o asa mare iubitoare de patrupede vagaboande nu mai sta cu mana in sold laudandu-te pe forumuri ca ai luat si tu la viata ta o conserva unui catel(lol) pune mana si fa ceva pt ei,adopta cativa,du-te si panseaza-le ranile,ocupa-te efectiv,ca asa din gura pot sa zic si eu ca fac

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

nushulica, cum, mai, sa-ti fie tie frica de caini? Tare ma tem ca e taman pe dos :)).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AkaManah spune:

Citat:

Da, hai sa cerem primariilor milioane de euro despagubire fiindca ne-a speriat un caine... Copiii zac in camere de spital insalubre, iar unii se declara speriati si in ne-siguranta ca vad un caine dormitand sau dand din coada in fata usii unui butic. Si pretind sa fie alinati cu milioane de euro.

Nu sunt de acord cu idea pe care ai enuntat-o aici. Adica, nimic nu merge in tara asta, si de aceea primarii nu sunt responsabili cand, tocmai ei ar trebui sa imi asigure comfortul vietii in localitatea in care traiesc. Cainii sunt pe spatiul public deci, sunt responsabilitatea primarului sau a consiliului local. In concluzie am dreptul, teoretic, de a-i trage la raspundere chiar si sub aspectul daunelor morale. Ca nu se intampla asta e o alta chestiune- asa e in Romania si nu avem cultura utilizarii drepturilor garantate de lege. Ti se pare mult sa cer primarului sa ma despagubeasca ca iau injectii in burta din cauza nepasarii lui? Mie nu mi se pare. Daca soferii din tara ar da in judecata responsabilii pentru drumuri pentru uzura exagerata a masinilor cred ca ar fi gasit imediat interesul pentru refacerea si extinderea infrastructurii rutiere. Asa este si in situatia cainilor. Trebuie doar un precedent bine mediatizat. Si chiar nu ma simt bine sa trec pe langa un dulau atunci cand intru sa imi cumpar ceva din magazin.

http://www.youtube.com/watch?v=xgHmSdpjEIk
"Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta."Mahatma Ghandi

Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

Denizel, te inseli. Hingherii nu omoara caini si cainii nu sunt omorati cum zici, dati cu capul de ciment. Se tranchilizeaza inainte sa fie prinsi.

Un www.stiri.com.ro/stire-3601/armata-maidanezilor-sub-asediul-a-cinci-hingheri.html" target="_blank">reportaj despre hingheri

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Simona, nu pot sa ma exprim mai clar decat am facut-o deja de 2 ori.

Am spus ca date fiind metodele barbare pe care hingherii le foloseau (timpul trecut) in campaniile demarate de primarii acum cativa ani, strangerea de pe strazi a maidanezilor a fost un esec.
S-a inteles mai bine acum?

Nici vorba de tranchilizante (acum cativa ani, repet).
Veneau hingherii cu o masina, coborau, incepeau sa fluiere intr-un anumit fel, cainii apareau si incepea vanatoarea cu strigate, fluieraturi, rasete si tot tacamul.
Erau niste imagini socante, nu-ti poti imagina.

Odata ajunsi in "adaposturi", cainii erau omorati (timpul trecut) cu bestialitate, au vuit presa si televiziunile in legatura cu asta. Ajunsesem de pomina in toata lumea.

Daca spui ca acuma hingherii folosesc tranchilizante, nu te pot contrazice, probabil ca te-ai documentat.

Mergi la inceput

Citat:

Nu sunt de acord cu idea pe care ai enuntat-o aici. Adica, nimic nu merge in tara asta, si de aceea primarii nu sunt responsabili cand, tocmai ei ar trebui sa imi asigure comfortul vietii in localitatea in care traiesc. Cainii sunt pe spatiul public deci, sunt responsabilitatea primarului sau a consiliului local. In concluzie am dreptul, teoretic, de a-i trage la raspundere chiar si sub aspectul daunelor morale. Ca nu se intampla asta e o alta chestiune- asa e in Romania si nu avem cultura utilizarii drepturilor garantate de lege. Ti se pare mult sa cer primarului sa ma despagubeasca ca iau injectii in burta din cauza nepasarii lui? Mie nu mi se pare. Daca soferii din tara ar da in judecata responsabilii pentru drumuri pentru uzura exagerata a masinilor cred ca ar fi gasit imediat interesul pentru refacerea si extinderea infrastructurii rutiere. Asa este si in situatia cainilor. Trebuie doar un precedent bine mediatizat. Si chiar nu ma simt bine sa trec pe langa un dulau atunci cand intru sa imi cumpar ceva din magazin.

In regula, AkaManah, am inteles.
Cu toate ca nu stiam ca se fac injectii in burta ca leac pentru sperietura ;p.
A, iar injectii in burta nu se mai fac. Atat antirabicele cat si antitetanicele se fac in brat.

Mergi la inceput

sakia - prezent
alex_andra - prezent

Admin, mult bine ai facut tu fetelor astea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:

Simona, nu pot sa ma exprim mai clar decat am facut-o deja de 2 ori.

Am spus ca date fiind metodele barbare pe care hingherii le foloseau (timpul trecut) in campaniile demarate de primarii acum cativa ani, strangerea de pe strazi a maidanezilor a fost un esec.
S-a inteles mai bine acum?

OK, am inteles ca tu vorbesti de trecut. Si acum se eutanasiaza caini (cei bolnavi) si nu mai vuieste presa. Deci problema asta nu mai exista. Urmeaza sa scapam si de problema adevarata a haitelor de caini de pe strazi si va fi toata lumea multumita.

Mergi la inceput