Hingherii - unde ii gasesc?

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Eu am 3 caini.Un bichon,un ciobanesc german si un carpatin.

Si sunt pentru eutanasierea cainilor fara stapan,in cazul in care nu pot fi adoptati.
Consider ca o viata in strada fara apa,hrana,plini de paraziti si de boli...e un chin.Unde mai pui ca in haita, cainii pot deveni ff periculosi.

Sunt mult prea multi caini fara stapan si nu e normal,nu e bine,nu e sanatos.

Cum ONG-urile nu se descurca,"iubitorii" de animale nu adopta..singura solutie este eutanasierea.Asa cum fac americanii.

Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005),Ana Iasmine(06.10.2007)si (DPN 8.05.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramoneloo spune:

alex_andra,nu stiu ce-i cu postarea ta,ai gasit ceva incriminator in albumele mele urcate pe acel site?
uite aici inca un link,sa ai o imagine de ansamblu:

http://community.webshots.com/user/ramoneloo

tot ce vezi acolo(o mica parte,ce-i drept),sunt fotografii cu animalute care ne-au tranzitat casa si ulterior,fotografii primite de la actualii stapani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Tu ai spus ca acei caini de care zicea cllaudia au disparut de pe terenul de joaca.
Iar eu am spus ca acel teren a fost doar curatat, dar cainii au ramas acolo.
Deci problema nu a fost rezolvata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

uite:

Citat:

citat din mesajul lui cllaudia

Raspund eu. Hingherii nu vin deloc. Cel putin aici nu au venit si nici raspuns nu am primit.

Totusi ceva s-a intamplat azi. Nu stiu cand si nu stiu nici de catre cine, dar astazi am gasit terenul cu cainii curatat. Cainii erau tot acolo gramada, dar locul era maturat, gunoaiele stranse, mancare nu mai era imprastiata. Nu am apucat sa vad cine a facut asta si nici persoanele din parc nu stiau azi nimic.

si aici raspunsul tau:

Citat:

in fine,aici nu se dezbate starpirea maidanezilor,ci se cauta o solutie pt acei catei semnalati de autoarea topicului.si am senzatia ca s-a rezolvat.din ce am citit anterior,cateii au fost luati de acolo,probabil de un ong sau grup de persoane independent.mai departe,sa ne tina la curent autoarea.

Deci ai nteles gresit.

Mergi la inceput

am inteles,din pacate eu asa dedusesem,ca vreo autoritate s-a sesizat si cateii au fost luati de acolo:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cllaudia spune:

Da, cainii sunt tot acolo. Doar terenul a mai fost curatat de gunoaie. S-a tot vorbit in parc ca o-r sa vina hingherii. Se pare ca nu numai eu am fost cea care a facut reclamatie. Noi banuim ca proprietarul terenului ar fi cineva din cartier si a auzit ca vor veni hingherii, cei de la ADP ,etc si speriat sa nu ia vreo amenda ceva a venit si a facut curat. Tot e bine,ca macar nu mai sunt atatea zdrente si atatea resturi de mancare pe acolo. Dar cainii sunt tot acolo.

Mergi la inceput

mie imi vine sa si rad,imi imaginez cum vin hingherii si refuza sa incalce o proprietate privata,fie ea si delimitata de-un gard miniatural.poate o sa fie acuzati si de furtul cainilor,asta ar fi si mai comic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui ramoneloo
cand am spus ca imi castrez cainele ...

acum logic, si chiar crestineste, daca este inuman si un mare pacat sa omori un caine, nu este la fel de inuman si necrestinesc sa-l castrezi?

Protectia animalelor trebuie sa aiba o limita. Caci fara limita in curand o sa mancam numai produse sintetice pentru a nu stresa animalele, apoi o sa renuntam si la mancarea sintetica pentru a nu stresa planeta.

Da' sa stai cu un animal in calduri in casa, cum e? Mai ales ca masculii marcheaza, tata, de ajungi sa schimbi locuinta...

Nici la "fetite", ca sa nu contribui la inmultirea maidanezilor, da' nici castrat, ca asa e lasat de Dumnezeu, sa se inmulteasca...

Iar pastilele sunt f. f. nocive. Ieftine si nocive.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cllaudia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramoneloo

mie imi vine sa si rad,imi imaginez cum vin hingherii si refuza sa incalce o proprietate privata,fie ea si delimitata de-un gard miniatural.poate o sa fie acuzati si de furtul cainilor,asta ar fi si mai comic...

[url:"http://good-times.webshots.com/slideshow/565599276BXsacl"]

Nu inteleg. Ce te face sa razi? Faptul ca proprietarul terenului a venit si a facut curat acolo, de frica sa nu fie tras la raspundere pt ca isi lasase terenul in paragina, teren cu deschidere la bulevard... Cine a spus ca le-ar fi fost frica hingherilor sa intre acolo? Macar de ar fi venit ei, ca nu asta era problema.

In fine, eu deschisesem subiectul ca sa aflu cum pot da de hingheri. Am aflat asta, plus alte variante posibile, fundatii, adaposturi.

Mergi la inceput

cllaudia,era un scenariu comic...eu am facut acum ceva vreme o sesizare in privinta unui caz(nu intru in detalii) si am fost sfatuita(de catre autoritati) sa fac investigatii pe cont propriu si sa aflu cine este proprietarul terenului respectiv.de ce?pt nu intra nimeni pe o proprietate privata de capul lui.implicatiile si consecintele sunt multiple....
ce tin eu sa-ti spun,este faptul ca admir faptul ca tu incerci sa rezolvi pr civilizat,fara sa recurgi la solutii extreme.daca eu ti-as spune sa tolerezi acolo puii cat ii deparazitez,vaccinez si plasez in adoptie,urmand sa sterilizez femela,ce ai raspunde?ai gasi intelegerea si rabdarea necesara si mi-ai da voie sa intreprind o astfel de actiune?

Mergi la inceput