Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (111)
Raspunsuri - Pagina 19
rodyka spune:
buna seara, delfinariu
michelle, pupam buba sa treaza repede
senty, consoleante, cred ca nu ti-am mai spus azi, desi am avut intentia imediat ce am citit mesajul tau
bumblebee, distractie placuta
ilinca, e greu sa iei hotarari, si apoi e si mai greu sa accepti tu insati hotararea... cum zice paula, parca totdeauna luam cea mai rea decizie. dar timpul petrecut cu Victor e nepretuit!
nu mai stiu ce vroiam sa zic . aa, ooana, ai scapat, iti spunem tot Oana, ca e buna mancarica! o s-o probez curand!
crissy, dar de ce i-a luat rectal temp la Elise?! ooff, saracuta . Beatrice cum e?
cristina, mami, unde-ai fost azi? ai musafiri? sau ai profitat de caldurica si ai iesit afara la gratar?
astia cu "Romanii au talent" m-au dezamagit pe final... am crezut ca vor mai fi emisiuni, selectii... pai cum sa spui omului ca merge mai departe, cand colo el e doar teoretic inclus in toata gasca de pretendenti... mai bine mai faceau cateva emisiuni si mai eliminau din ei, sau sa-i fi sortat mai riguros de la inceput. in fine, pana la urma mi se pare ca au ramas unii chiar talentati pe dinafara si altii care nu meritau s-au calificat...
no acuma poate ma culc si eu, abia ce am cinat (cam asta e ora noastra de cina...), Isa doarme de 2 ore (am pus-o in patut, a lipait lapticul, s-a intors pe o parte, si-a bagat nasul in perna cat am zis eu Ingerasul pentru ea si a adormit!!), Maria e in pat si ea si tati asteapta sa termin de scris mesajul
noapte buna, delfinariu
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
bambi_bv spune:
Buna seara fetelor!
Am intrat si eu sa va citesc ca am avut doua zile de absenta...am profitat de vremea frumoasa si am iesit mai mult cu Matei afara.
Vad ca vorbiti serios de bb2 sau bb3...wow...ma asteptam asa sa fie una sau doua dintre voi nerabdatoare, dar vad ca va luati la intrecere ...curajoaselor!
Eu mai astept, ma mai duc putin la munca anul viitor sa nu ma uite sefii si apoi mai vedem.
Acum ca a venit vremea frumoasa, as vrea sa va intreb, voi cat de mult tineti copilasii pe afara.Stiu ca depinde de vreme...dar asa, orientativ as vrea sa imi spuneti.
Eu am mai multe vecine, mame de delfinasi, care stau foarte mult cu copii pe afara 5,6 sau chiar 7 ore uneori (ieri si azi de exemplu). Eu pana acum stateam intre 1 si 2 ore afara cu Matei.Ieri am stat vreo 4 ore si astazi vreo 3 ore si mi s-a parut destul de mult.Vremea a fost frumoasa aici, putin vant dar ok zic eu.M-am gandit sa va intreb si pe voi cam cat stati, poate trebuie sa imi revizuiesc putin programul.
Sa aveti un weekend linistit!
paula_m spune:
Buna dimineata
Haideti la . E gata!!
Noi am avut o noapte tare linistita. Chiar socant de linistita, fara nici o trezire, fara nasuc infundat si maraieli si scartaieli. Mai are un pic de muci, dar trec si aia.
Bambi, eu cel mai mult l-am tinut 2 ore afara. Si imi pare rau, ca batea vantul. Mai asteptam un pic , sa se incalzeasca mai tare si atunci avem toata ziua la dispozitie sa stam afara.
Mai fetele unde gasim listuta cu nr de telef? Dar listuta aia in care sa se poata adauga mamicile noi? Gabisav voia sa isi treaca datel ein ea si nu am gasit-o...Ne puteti ajuta?
La multi ani bebe de Peta!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9
adrianaBuc spune:
neata
Deci sunt un morman de nesimtire. Am tinut dieta 2 zile si ... am renuntat Nu sunt frate pentru mine dietele astea. Trebuie sa incep sa fac miscare, e singurul mod sa mai dau jos ceva. Plus renunt la masa de seara complet. Vedem ce iese. Oana, toata stima pentru vointa ta!
michelle, eu nu stiu ce sa iti zic sa ii dai pentru arsura. Poate ar trebui sa intrebi pediatrul?! Zic si eu.
Eu am program administrativ azi, maine (sper!) relaxare.
Oare pot baga la spalat azi?
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
mirela2 spune:
neata
paula buna cafeaua
noi facem 3 luni azi
partyyyyyy
nu mi vine sa cred ca am facut 3 luni
suntem cumintei
ne place afara, stam cate 3 ore,mergem in parc la IOR
in rest suntem ok, sper sa nu se mai trezeaca asa de des noaptea sa manance (acu sunt nopti in care se trezesc de 3 ori)
deocamdata manca LM la bibe, ca la san nu mai vor
LP mai rar
in restsuntem ok,nici o raceala,nici un virus
Robert mai vomita dupa ce mananca si uneori in jet
pupi si multi ani sarbatoritilor de astazi
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
ooana spune:
Neata' Neata'
hai sa bem cafeaua de la Paula
Adriana esti prea dura cu tine inceputul e greu in orice
inca o data multumesc Michelle
de luni incep WeightWatchers si sper sa inving cele 4 kg
incepe cineva cu mine?!? grup de suport
Matei - luna a 9-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
paula_m spune:
Adriana, sper sa te relaxezi si tu, macar de ziua ta...Nici pt mine nu sunt dietele. Devin irascibila, si ma gandesc toata ziua numai la mancare!!!
Mirela, sa-ti traiasca flacaii, sa creasca mari si sa fie sanatosi. Eu toata viata o sa ma gandesc la ei, in 26.12...pt ca suntem nascuti in aceeasi zi. Poze cu ei vrem.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9
bumblebee spune:
Buna dimi!
Adriana, cred ca azi nu-i pb cu treburile casnice.
Adevarul e ca slabitul prin sport e si mai sanatos, plus ca da si o forma faina corpului.
Doamne, azi noapte V nu s-a mai trezit!! N-am mai avut o noapte asa linistita de muuult. Eu totusi m-am trezit, m-am dus la el sa vad ce face, ehh, mult timp imi va ramane obiceiul asta..
Bambi, la noi depinde mai mult de programul adultilor. De ex asta-vara l-am tinut si 7 ore afara, ca am fost la noi la curte, la gratar. Dar ca plimbari zilnice, maxim 3 h, pt ca tb sa-i pregatesc papica, nani in patutul lui..
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 8
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Adriana, sper sa te relaxezi si tu, macar de ziua ta...Nici pt mine nu sunt dietele. Devin irascibila, si ma gandesc toata ziua numai la mancare!!! Mirela, sa-ti traiasca flacaii, sa creasca mari si sa fie sanatosi. Eu toata viata o sa ma gandesc la ei, in 26.12...pt ca suntem nascuti in aceeasi zi. Poze cu ei vrem. Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Poze luna 9 |
punem si poze
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
bumblebee spune:
Oana, bafta cu dieta!
Eu cred ca am ajuns la 54 kg, pt 1 kg sa ma bag oare la de asta?
Am sa citesc si sa vad cat de grup suport pot fi. Daca nu, te incurajez de pe banca!
Mirela!! Razvan si Robert!!
Ma bucur f mult ca ai mai trecut sa ne mai spui ce faci!
Si noi am avut reflux esofagian. Oare daca le dai mai putina papica? Ce misto ca ai lapte.. si pt 2.
Ilinca, decizia luata e intotdeauna cea mai buna! Oricum cale de dat inapoi nu e, asa ca lasa la o parte orice gand cum ar fi fost daca ar fi fost, ca nusunt constructive. Cu siguranta vei mai avea o astfel de oportunitate in viata. Acuma nu0ti ramane decat sa te bucuri de Victor!
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 8