Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (111)
Raspunsuri - Pagina 20
bumblebee spune:
Banana eu i-am dat cu cateva zile in urma, exact inainte sa implineasca 8 luni.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 8
mirela2 spune:
https://picasaweb.google.com/mariusaronovici/Mar92011?authkey=Gv1sRgCInQg4XJqZaRqgE#
poze de la botez
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Oana, bafta cu dieta! Mirela!! Razvan si Robert!! Ma bucur f mult ca ai mai trecut sa ne mai spui ce faci! Si noi am avut reflux esofagian. Oare daca le dai mai putina papica? Ce misto ca ai lapte.. si pt 2. |
oricum mai mult de 125-130 ml nu mancam, asta in cele ai fericite momente
in rest manca intre 70-100 ml
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
michelle1981 spune:
Paula multumim pt cafea
Oana, de cate puncte tb sa mananci? Ma bate si pe mine un gand sa ma apuc
Mirela la multe lunite
Weekend placut!
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
ooana spune:
citat din mesajul lui michelle1981 Oana, de cate puncte tb sa mananci? Ma bate si pe mine un gand sa ma apuc ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) |
21p
hai sa ne apucam...imi place ca pot face "economie" si pot manca orice in limitele permise evident...tu ai mai tinut-o?
Matei - luna a 9-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
bumblebee spune:
Unde ati pus detalii despre WeightWatchers?
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 8
michelle1981 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
21p hai sa ne apucam...imi place ca pot face "economie" si pot manca orice in limitele permise evident...tu ai mai tinut-o? Matei - luna a 9-a 08.07.2010 " Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
Eu o sa incep sa consum numar de puncte pt mentinere, ma gandesc ca trebuie sa slabesc fiindca alaptaez, nu?
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
Mycya spune:
neata!
Mirela La multi anisori puiutilor tai
Paula asa-s si eu cu dietele cand nu tin vre-una nici ca as manca dar cand stiu ca nu e voie atunci imi vine sa bag in mine tot ce gasesc
Ooana eu as vrea sa ma bag dar nu stiu in ce consta acea dieta eu cica am dat jos 2 kg dar prin mancat mai putin.marti aveam 62 de kg. astazi ca tot e sambata am si bagat un baton de snickers si un pahar mare de cola
fug la fata ca tipa ...
Mami de Andra Maria 02.08.2010
michelle1981 spune:
citat din mesajul lui bumblebee Unde ati pus detalii despre WeightWatchers? Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 8 |
Mycya - pai la WW mananci ce vrei dar in limita punctelor (caloriilor)
adrianaBuc spune:
mirela, sunt asa de dulci! Ai fost cuminti la botez?
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010