Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (111)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Ilinca nu te mai gandi, ai luat o decizie si asta e...oricum inapoi nu mai poti da
eu te inteleg ca si la mine la munca daca refuzi un post care pana la urma poate nu iti aduce si o recompensa materiala pe masura muncii...oricum nu da bine
asa ca nu stii cum e mai bine...

Matei - luna a 9-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

senty mary, condoleante, Dumnezeu sa-l odihneasca in pace

vazut pe scumpa de Medeea
Michelle, si eu as bandaja-o in timpul zilei si as pune miere sub bandaj...ma gandesc ca riscul de botulism e doar la mierea ingerata, nu?! Eu asa mi-am tratat toate arsurile si s-au vindecat super repede.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

bumblebee, poti opari un pic banana. Eu nu am avut pb cu ea nici la Elise, nu am nici prieteni/cunostine care sa se fi plans ca au avut pb.

michelle, reiau, spreiul cu propolis nu stiu daca e recomandat ca e mica (porpolisul pe cale orala e interzis sub 2 ani). Elise avea 2 ani cand s-a lipit cu mana de usa sobii, ramane Oxymedul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Oana
Intrebare, ca azi a fost soare puternic: ati ajuns la o concluzie privind ce crema de protectie solara e mai buna ?

Mergi la inceput

Pui cu ciuperci si smantana

1 piept de pui dezosat
200 gr. smantana mai grasa
500 gr. ciuperci - eu pun mai multe ca sunt fan
1 ceapa mica
1lingura vin licoros gen Lacrima lui Ovidiu sau cognac
usturoi, condimente
ulei de masline, unt

pieptul d epui se taie cubulete si se condimenteaza cu: sare, piper, vegeta, nucsoara, boia dulce, busuioc - nu sariti condimentele ca ele fac toata "treaba"
intr-o tigaie se rumeneste carnea pt aprox 3-5 min in unt-eu asa fac- sau ulei daca preferati
apoi se scoate carnea pe un servetel/hartie prospop are sa absoarba grasimea
separat caliti ceapa taiata marunt in ulei de msline si adaugati o lingurita de vegeta dupa care puneti si ciupercile pt aprox 15 min - daca doriti cum mai mult sos urmariti sa nu se evapore toata zeama lasata de ciuperci
se adauga apoi smantana, usturoiul, sare daca mai este nevoie si lingura de alcool
se omogenizeaza si se mai lasa 1 min dupa care se adauga bucatile de pui prajit in sos
se mai tine pe foc inca 5 min

se serveste cu granitura de mamaliga, orez, paste sau cartofi aurii

mancarica mea e gata pe maine
astept sa imi spuneti cum va iese

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2

Mergi la inceput

tot michelle,

1. sa stii ca sunt suparata pe tine ca am vb cu tine pe mess mai devreme, daca ma intrebai mai aveai timp sa cumperi spreiul de la farmacie. Sau Iasiul e oras mare si aveti si farmacii deschise non-stop
2. La Elise nu a ramas semn si a avut arsura mult mai mare (pe 3 degete), dar am dat-o cu sprei imediat dupa arsura.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

Oana
Intrebare, ca azi a fost soare puternic: ati ajuns la o concluzie privind ce crema de protectie solara e mai buna ?

inca nu

peste 2 sapt merg la pediatru...poate pana atunci isi mai amintesc fetele sa intrebe

Noi 2

Mergi la inceput

ooana, am ce visa la noapte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana
de pofta daca va place va dau o reteta super
ciuperci cu pui si smantana
si daca nu v-o place sa nu-mi mai ziceti mie Oana

normal ca vrem!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Michelle mai poti da si cu Baneocin crema, f. bun la prevenirea infectarii.

Roxana, Crissy, Giorgia, Ramona sanatate multa puiutilor.

Fug sa ma amuz la Romanii au Talent!

Mergi la inceput