Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (111)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

roxana, ufff, sanatate lui Theo! sa scaapti odata si voi de boli...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Cu banana parerile sunt f. impartite, unii o recomanda la inceputul diversificarii, altii la 9 luni, altii dupa 1 an. Eu i-am dat de la 6 luni (sfatul dr.) si n-am avut pb., e printre favorite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Katalina multumesc pentru raspunsul ref la scaunul de masina. Acum insa sunt si mai in ceata . De ce este bine sa mearga copilul cat mai mult cu spatele la directia de mers?

Am admirat si eu pozele cu intalnirea de la Iasi,ce baieti frumosi am vazut, iar Bianca e o scumpa!

Am comandat niste hainute la Ana, am platit prin paypal in seara asta. Am prins niste reduceri de 15-20 %, plus una de 10% la total.

Seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Multumesc tuturor pt raspunsuri, hai ca incerc sa va descriu "buba": e o zona rosie, pe ea a aparut o basicuta de 1-2 mm (mica), care s-a spart cand se juca ea (la cateva minute dupa ce i-a aparut), noi inca dezbateam ce sa facem cu ea, daca sa o acoperim sau nu. Apoi s-a uscat in zona aia, iar acum vad ca e usor galbena iar alaturi s-a dus un pic pielea si se vede rana cumva :( Acum cateva minute s-a facut asa, ca era inca uscata azi.
Am facut cateva poze cu arsura. Nu pare sa o doara dar e o zona la degetul mare pe care mereu o agata si o baga in gurita..
Ca sa o dau cu ceva tb sa o bandajez sa nu ajunga in gurita, iar pe de alta parte fiind rana trebuie lasata sa se usuce

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Michelle, eu zic ca cel mai bine sa ii acoperi zona in timpul zilei, ca sa nu mai roada la ea.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79
. fa si lista cu cele pro si vezi balanta :) glumesc evident. mie acum mi se pare mare diferenta de 4 ani intre N si A. era bine maxim 2 ani.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

ai dreptate, sunt constienta oarecum de treaba asta

Matei - luna a 9-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Mamici dragi,

va urez si eu La multi ani, si sa ne bucuram cat mai mult de puiutii nostri!

La multe lunite scumpei Bea si lui Filip!

Noi am fost la balaceala de dimineata si apoi ne-am dus direct la catedrala unde pe langa marea sarbatoare de azi s-a si inscaunat noul Mitropolit al Ardealului...a fost asa de frumos. Victor a papat in carucior a dormit la soare, ne-am bucurat din plin de prima zi super calda de anul asta....am ajuns acasa pe la 3

Imi pare rau sa vad ca sunt inca delfinasi bolnaviori. Pupam pe Mihai, Theo si Elise de Crissy sa se faca bine!

Ca tot veni vorba de bb2 ...eu stiu sigur ca vreau inca unul, dar sunt tare sucita si ma tot gandesc si razgandesc in legatura cu momentul. Saptamana trecuta m-au chemat la serviciu si mi-au propus o promovare dar cu conditia sa incep la 1 Mai. Mi-am tot stors creieri ce sa fac si pana la urma pentru ca eram ingrozita sa las copilul o persoana straina pe care sa nu am timp suficient sa o testez + nu mi-a chiar convenit nici cresterea salariala, am zis pas. Va dati seama ca refuzul meu n-a fost chiar bine primit, asa ca daca ma intorc la munca anul viitor probabil ca n-o sa se mai inghesuie nimeni cu oferte. In conditiile astea, ma gandeam sa mai fac un bebe pe cand va implini Victor 2 ani si sa mai raman un an acasa, iar apoi poate imi caut un alt job, poate mai trece si criza asta nenorocita Oricum de cand am refuzat tot am regrete, de fapt orice decizie as fi luat as fi avut pareri de rau Na, ca ma simt mai bine acum ca m-am descarcat la voi, ca tot am ezitat sa spun...la noi in companie e mare secretomania si in paranoia mea ma tot gandeam ca cine stie cine citeste forumul asta

In alta ordine de idei, copilul meu doarme de la 5, deja i s-au racit cerealele, vad ca si-a dat complet programul peste cap azi.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

michelle, ufff... sprei cu propolis, sprei oxymed.

racusor, cum sa te uitam?

lauri_ca, mama ce pofta mi-ai facut cu sarmalele . Mai ales ca in zona asta nu se fac in foi de vita, mananc din astea doar cand merg la mama la Barlad.

Multumim de urarile adresate micutei.

A fost Stef cu Elise la dr., ala care consulta bine dar baga antibioticul la inaintare. I-a luat temperatura din fundic. Are rosu in gat, nimic la plamani. Diagnosticul exact nu stiu care e, atat a zis, rosu in gat. Si nici pe reteta nu inteleg nimic. A dat si antibiotic, la cererea expresa a noastra ne-a dat pastilute si nu suspensii, cefaloxim. Febra nu a mai facut de dimineata, temp. luata rectal la consult era 37. Cu antibioticul mai asteptam 1-2 zile, mergem deocamdata cu celelalte pastilute (ibuprofen, propolis C).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maurice
Am comandat niste hainute la Ana, am platit prin paypal in seara asta. Am prins niste reduceri de 15-20 %, plus una de 10% la total.

Seara buna!

Mami de Sara Maria 04.08.2010

unde sunt reduceri?!
cand ajung la o concluzie cu scaunul iti spun

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Multumesc tuturor pt raspunsuri, hai ca incerc sa va descriu "buba": e o zona rosie, pe ea a aparut o basicuta de 1-2 mm (mica), care s-a spart cand se juca ea (la cateva minute dupa ce i-a aparut), noi inca dezbateam ce sa facem cu ea, daca sa o acoperim sau nu. Apoi s-a uscat in zona aia, iar acum vad ca e usor galbena iar alaturi s-a dus un pic pielea si se vede rana cumva :( Acum cateva minute s-a facut asa, ca era inca uscata azi.
Am facut cateva poze cu arsura. Nu pare sa o doara dar e o zona la degetul mare pe care mereu o agata si o baga in gurita..
Ca sa o dau cu ceva tb sa o bandajez sa nu ajunga in gurita, iar pe de alta parte fiind rana trebuie lasata sa se usuce

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

pupam sa treaca repede bubita

Noi 2

Mergi la inceput