Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011 (18)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lumysti spune:

Marina, la Buc., am fost la dr. Ciuchi (care am inteles ca e f bun, si eu cred ca la el imi voi opera fetita), la dr. Miorita Toader (sefa sectiei ORL de la Spit. Gr. Alex) si la dr. Postelnicu Vlad. Toti trei au cabinete si la Medlife. Eu am operat fetita de polipi acum, in toamna, la 4,5 ani. Si mie mi-a fost frica, dar a fost ok. Am preferat anestezia locala, fata de cea generala. I-a pus cateva picaturi de anestezic in nas, iar operatia in sine nu a durat decat 4-5 min. A tinut-o asistenta in brate, sa nu miste, a urlat putin (cam 30 secunde), mai mult de frica (mai era un baietel care nu a scos nici un sunet), iar in max 20 minute, totul a revenit la normal: se juca, radea, de nici nu ziceai ca a fost operata, si noi eram deja acasa. Tot ce trebuie facut dupa, e sa tina regim cateva zile cu supe, piureuri (sa nu o zgaraie pe gat). Si eu stiu ca e bine sa se faca operatia primavara sau toamna. Daca te mai pot ajuta si cu alte informatii, oricand, cu placere. Hai, fii tare, ca o sa fie bine!

28+ si mami de Alessia-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

andreea, 'cand apare copilul' am citit si eu. mi-a placut tare. tanti aceasta este un pic cam radicala, la anumite chestii m-a cam socat dar are si multe sfaturi f bune. eu am mai citit de ea si "ce sa le spunem copiilor". aia in general te cam socheaza dar acolo e vorba si de situatii mai speciale....

foarte, dar foarte faine sunt cartile Cele 5 Limbaje de Iubire Ale Copiilor si Cele cinci limbaje ale iubirii (cu referire la adulti)
astea chiar le recomand sa le cititi si sa stiti ca va mai lumineaza in anumite privinte!

--------------------------------------------
Marina30+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

lumy. ma bucur sa aud iar de bine de Ciuchi. la asta am mers noi de i-a pus diagnosticul si a programat-o la operatie! este f bun. tot la el se va opera si sotul in curand de deviatie de sept. Si mai merg pt o parere la un medic care am inteles ca ar fi si mai bun : Sarafoleanu. dupa consultul acela o sa luam o decizie exacta.

Marina30+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumysti spune:

Marina, si noi am auzit numai lucruri bune de dr Ciuchi. Am vazut ca f multa lume merge la el pt diverse operatii. Si pe noi ne-a primit la el la clinica, intre 2 operatii. De celalalt dr nu am auzit. Dar e bine ca mai cereti o parere. Sper sa luati decizia cea mai buna si Sofia sa se faca bine cat mai repede!

28+ si mami de Alessia-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Andrealydia ai PM

29+ cu Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaiIunie2011 spune:

Am re-montat carucioarele de pe prima pagina, daca mai vrea cineva carucioare, "botez" al carucioarelor, etc, rog sa se exprime. De asemenea, daca cineva constata ca e ceva gresit pe listuta, la fel, sa anunte. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreealydia spune:

luiza, cu parere de rau, trebuie sa te refuz si de data asta. nu ma simt tocmai stralucit, iar cu moralul sunt la pamant.
sper sa ma intelegeti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Andreea imi pare tare rau, sanatate multa iti doresc, sper ca nu este nimic grav...daca crezi ca te pot ajuta cu ceva nu ezita sa ma suni...te pup.

29+ cu Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Waw fetele, ieri am intrat la un moment dat sa scriu doua vorbe si n-aveam subiect, azi 4 pagini. Bravo, asa va vreau.

Imi pare rau de mamicile care nu se simt bine. Fiti optimiste, apropiindu-va de 30 de saptamani bebele are toate sansele sa fie ok.

Mie mi-a disparut caruciorul, sau nu-mi incape ca e lista de copii prea lunga? Voi avea fetita

Si eu am noaptea carcei ingrozitori, din cauza asta nu prea dorm, ziua muncesc ca bezmetica, cam lovita ma simt si eu.

Azi am fost cu copii la o manastire departe de oras, apoi in padure dupa ghiocei. Acum am ajuns acasa, sunt teleghidata, dar a fost o zi minunata.

Marina ti-a recomandat cineva sa faceti exercitii ( se tine copilul de nas si sufla, ca si cand vrei sa-ti desfunzi urechile infundate)? Trebuie facute cam 100-200 pe zi. Astea combinate cu aerosoli ci ACC ( fluimucil).Tratamentul asta a scapat-o pe fetita prietenei mele de operatiile de care vorbesti tu.

Fug sa le dau sa manance .

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Somleac, scuze, ti-am montat un carucior roz acum.Problema a fost ca subiectul vechi a fost inchis (nu stiu de ce) inainte de a face un capitol nou, asa ca a trebuit sa rescriu tot codul primei pagini, rand cu rand. De aceea am spus ca daca observati greseli/omisiuni, sa spuneti, nu de alta, dar e foarte greu de urmarit codul intr-o mini-caseta cum e cea a laptopului meu.

Si la noi e din ce in ce mai greu, eu ma misc mult mai greu si, in plus, au revenit in forta greturile. O luna doar m-a amagit sarcina asta ca totul e ok, fara sa vomit. Acum am luat-o de la capat
In rest am un neastamparici in burta, vrea sa iasa pe sub coaste, atata se frichineste, ceva de speriat. Doarme/sau sta cuminte numai de la 12 la 4 noaptea. Apoi, la 4 si 15 - parca e ceas- incep miscarile de trupe si marea imparatie comanda sa nu se mai doarma atata.

29+

Mergi la inceput