Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011 (18)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreealydia spune:

voiam de fapt sa le urez lui raducu si lui daii! sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Astazi schimbam si noi cu mandrie semnatura...am ajuns la 30 de saptamani...nu mai este asa de mult.

30+ cu Matei

AMR 9-10 saptamani pana la marea intalnire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Ceao,fetelor.Imi faceam griji ca fetele de la odiseea de martie-aprilie sunt la capitolu 196...da' vad ca a inceput si aici miscarea serioasa.

Fetelor,va rog nu va mai certati.Nu vreau sa iau apararea nimanui,dar mie-mi place pacea si linistea,iar aici pe forum se mai interpreteaza gresit unele postari.
In fine...nu cred ca intram pe forum cu intentia de a jigni,dar cred ca se mai intampla sa nu ne exprimam chiar cum trebuie..

Ref la kg ,e clar ca nu dorim sa ne facem cat usa,dar de cele mai multe ori kilogramele se pun fara sa ne dam seama.Dar am vazut gravide care mancau cu lacomie de parca era sfarsitul lumii,fara sa se gandeasca ca-si fac rau lor si bebelusului,care dupa sarcina mai raman cu vreo 30 de kile in plus,care dau vina pe pofte...ei uite ca pe ele le-as face si eu balene,fara suparare

Tzuna zi-mi si mie despre ce anestezie e vorba pt epidurala? sa discut si eu cu medicul din timp,pt ca sincer mi-e mai frica de cusatura aia decat de nascut.

Manuela inca o data LA MULTI ANI blondutzului.Ai o frumusete de baiat,sa creasca mare si sanatos.Am vazut pozele din Turcia si am ramas impresionata,foarte frumoase locuri

Pretty m-am bucurat sa vad ca ai postat...sincer credeam ca e despre Lucas si de-abia am asteptat sa citesc nouatatile...Zi-ne si noua ce mai face prichindelul?

O pt toate gravidutele

POZE IRIS
mami Iulia31+ LEIA siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy1981 spune:

iti tin pumnii luiza mai aveti putin pana la marea intalnire dupa tine urmez eu apropo pentru ce tip de nastere ai optat,nu de alta poate ne intalnim prin spital eu fac cezariana.
fetelor va rog sa ma calmati nu mai reusesc sa ma calmez de dimineata glumeam .
LA MULTI ANI ! piticului tau Manuela
pup toate fetele grasute si mai putin grasute fara discriminari este valabil si pt tine bonsai

28cu bebe lily

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvy1981

pup toate fetele grasute si mai putin grasute fara discriminari este valabil si pt tine bonsai

28cu bebe lily

Asa-mi place

POZE IRIS
mami Iulia31+ LEIA siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

luiza, felicitari! au mai ramas 10. yupiii! hai ca nu mai e mult.
ieri a fost tati la cumparaturi, a luat saltea cu cocos, salteluta de infasat si scoica de masina. nu mai avem multe. si azi mi-au sosit si cele 2 rochite comandate, sunt superbeasa mici si dragalase. imi inchipui gagauta imbracata cu ele si imi dau lacrimile
noi pe 5 mergem la dr, si de-abia astept sa o vad pe alessia, sa vad cat a mai crescut si sper ca totul va fi bine
burticile

32+ ALESSIA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

mai fetelor,
calmati-va!!!!

de ce nu cititi cu atentie ce se scrie!!!
doar e un forum in care se cere un sfat,se da un sfat ,se imparteseste o parere personala!!!

nimeni nu a spus nimic de diete,de infometare,de tras de la gura!!!
a fost un sfat binevoitor,atentie la kg!!!!!ce e rau in asta....
nu vorbeste nimeni de hipotiroidie,de alte patologii medicale...

nu a fost nominalizata nici o forumista ,nu am de unde sa stiu cate kg are cea care sta in fata calculatorului,nu a fost vorba de nici o jignire!!!

ce vina am eu ca imediat au sarit ca arse si s-au dat de exemplu una si alta cu kg din dotare,nu le-a cerut nimeni sa personalizeze.

eu daca ma duc la banca sa deschid un cont,ascult ce mi se spune acolo,ca doar acea persoana face acest lucru zi de zi si cu siguranta stie mai mult decat mine...

si in exemplul dat anterior: la 1.60 si 110kg daca se calculeaza IMC=42,deci tot obeza se numeste oricat ne-am simti de jignite......nu va judeca nimeni ,va informeaza doar....

asta e cu hormonii,ne joaca feste tuturor,dar mie daca imi dati un sfat gratiut va multumesc si chiar e normal sa inveti ceva de la o persoana care stie ceva in plus....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

iulia82,

multumesc
cred ca ai fost singura care ai inteles ce am vrut sa subliniez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inna_33 spune:

Alice, sa va traiasca baietelul RADU si sa va aduca numai bucurii! Ce piticutz frumos aveti...mi-a furat inima!
Dia_Hubby, am vazut si pe FB ce sotz atent si grijuliu ai! Sa nu lipseasca nimic! Felicitari si multe impliniri impreuna!
Luiza, felicitari pt "varsta" rotunda! Mai ai 1/4!!!
Bravo, Iulia82!Sa fie pace!

tuturor burticilor!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

ia, gata cu cearta!

Manuela, La multi ani lui Raducu! vai ce scump e iar numele ma copleseste total. eu pana sa aflu ca voi avea fetita vorbeam cu burta si ii ziceam Raducu

Am fost azi la eco si totul este bine imi pot vedea de activitati linistita, in ritmul meu (in reluare) pt ca cicatricea e bine, credem ca si colul este ok... bebe este bine si are cam 1500 g din ce am descifrat eu pe foile care mi le-a dat. ma mai duc la un control peste 2 saptamani

--------------------------------------------
Marina31+ & ANA SOFIA (05.08.08)
--------------------------------------------
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput