LMA!!!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***315***

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Am decis de la mine putere sa nu folosesc Biopaxul ala ca ma streseaza si numele nu numai gandul ca as putea face ceva rau copchilului. Si motivat de faptul ca acum are o tuse seaca suparatoare rau. La un minut doua tuseste pana se inroseste.

Ce leacuri mai stiti sa ii potolesc tusea?

Ca sa nu mai spun ca i-au iesit niste pete pe frunte pe langa zona parului. Trebuie sa le urmaresc...ori s-a lovit sau frecat de ceva ori vreo reactie alergica

Sa ii mai fac aerosoli? Daca nu mai are secretii? In afara de tantum ce mai stiti folositor?
A, tot de la mine, gandindu/ma ca il doare gatul, i/am dat homeovox si homeogene.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Incearca sirop Prospan la noi a mers ft bine la tuse seaca, poti face si aerosoli tot cu picaturi Prospan . Eu pt rosu in gat folosesc Tantum verde spray.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

vazut adelakele scumpel foc

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si unsprezece luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Floric , am uitat sa iti spun ca o data Raul avea o tuse asa de seaca ca incepea sa tuseasca si din cauza spasmelor, se la sa cu vomat, dupa ce i-am dat Prospan parca i-ar fi luat cineva cu mana, asa de repede si-a revenit. Incearca nu are ce sa-i faca rau, oricum mai bine decat direct Bioparox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

floricule -nu faceati aerosoli cu ventoline?ca asta-i bun pt traheita voastra
aerius - si asta-i tare bun sa nu mai fie tusea aia sacaitoare (dar trebuie dat seara, nu la pranz)
incearca prospanul (la noi nu a avut efect) sau orice alt sirop pt tuse uscata ( e de incercat si stodalul)
eu as zice sa te hotarasti doar la homeovox (sa nu-i dai si homeogene)
trebuie urmarite si petele, sa nu fie cumva alergie la antibiotic
in rest... doamnea-ajuta

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si unsprezece luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

si la Tudor si la noi astia mai mari a trecut tusea tot cu Prospan!

merci fetelor! va pe toate!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas
AMR 2 zile de

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Bon soir!

Leeloo, nastere usoara si puiuta perfecta! Sling stiu ca mai multe fete au luat de pe sling.ro, dar nush sa zic detalii.

Ma duc la bagaje...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetyana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Am decis de la mine putere sa nu folosesc Biopaxul ala ca ma streseaza si numele nu numai gandul ca as putea face ceva rau copchilului. Si motivat de faptul ca acum are o tuse seaca suparatoare rau. La un minut doua tuseste pana se inroseste.

Ce leacuri mai stiti sa ii potolesc tusea?

Ca sa nu mai spun ca i-au iesit niste pete pe frunte pe langa zona parului. Trebuie sa le urmaresc...ori s-a lovit sau frecat de ceva ori vreo reactie alergica

Sa ii mai fac aerosoli? Daca nu mai are secretii? In afara de tantum ce mai stiti folositor?
A, tot de la mine, gandindu/ma ca il doare gatul, i/am dat homeovox si homeogene.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

buna,
eu am fost la dr cu fetele vineri... cea mare avea viroza(spun avea pt ca ia trecut).. si cea mik incepuse sa tuseasca..
dr mi-a dat sa-i dau romergan si ibalgin
de vineri parca este mai rau, agitata , tuseste rau, foarte rau..de se astupa... si parca nu mai doarme, sta mai mult treaza
azi noapte m-am gandit sa citesc pe prospecte sa vad si eu ce scrie.. de obicei ma uitam pe ele, acum am zis... na e dat de dr ii dau
si cand am citit m-am ingrozit, nu am dormit toata noaptea sa nu pateasca bblina ceva(6luni are)
..."deoarecefenotiazinele constituie un factor de risc ipotetic in declansarea mortii subite la sugar, este recomandat a nu se administra promentazina copiilor sub 2 ani"....

prospanul si stodalul il recomand si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

floric, leacu ala babesc cu zeama de ceapa fiarta nu l-ai incercat? ca nu ai ce pierde!

bianca, saracele de voi

pisik, bravo pt terminarea cursului si la cit mai multe, daca iti plac asa tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Buna seara dragele mele!
In primul rand vreau sa va multumesc pt gandurile si sustinerea voastra, m-au ajutat enorm . Eu sunt bine (psihic) fizic sunt la fel adica tot cu guler si tot cu tratament cu antiinflamatoare care imi cam dau dureri de stomac , abia azi am inceput sa iau ceva protector si mai am inca o luna jumate de urmat tratament . Oricum m-am remontat si desi sunt constienta de starea mea si stiu ca pana la urma tot la operatie se va ajunge am hotarat sa nu ma mai gandesc si sa ma bucur de perioada asta cand inca nu am dureri foarte mari si sa ma rog sa tina cat mai mult.
In rest sa stiti ca v-am citit zilnic si am vazut toate pozele .
Leeloo nastere usoara , despre sling nu stiu ce sa-ti spun pt. ca nu am folosit.
Pisik felicitari si ma bucur ca ai gasit acel "ceva" care te implineste
Floric sanatate lui Rares, la noi a functionat Stodalul dar noi nu am avut asa episod de tuse ca al vostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Buhuhu!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput