Aspirante optimiste,Alina suntem alaturi de tine
Raspunsuri - Pagina 7
lorena_86 spune:
miha, se vede daca ai ovulat....eu zic sa mergi
era mai ok daca mai faceai deja un eco sa vada daca ai vreun folicul dominant....dar si asa se vede corpul galben si eventual lichid in douglas
tin pumnii sa fie bine
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
Monique77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lia73
acum vad, nu ai ovulat Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. bebelinul meu scump Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos +6 |
Si eu zic la fel...ca n-ai ovulat
si eu am avut catva timp cont pe fertility deci stiu despre ce-i vorba
e ciudatel graficul tau
Mihaelafalt spune:
Lorena pe unde am sunat nu gasesc eco endovaginal, undeva mi-a zis ca eco este performant si se vede foarte bine, stiu ca o prietena de a mea mergea la eco asta si era foarte multumita.
Voi ce ziceti sa fac eco normal? Trebuie sa ma hotarasc repede ca sta numai pana la 12 si eu trebuie sa ajung pana atunci la judet.
Da-ti o parere repede pana ma termin de imbracat.
lorena_86 spune:
fetelor, iar a inceput distractia
ma dor iar ovarele, cand unul cand altul....
offf, maine fac un test, sper sa iasa de data asta...ca azi m-am abtinut
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
lorena_86 spune:
miha, e posibil dar nu stiu ce sa zic
macar bea lichide multe ca fara nu ai nici o sansa oricat ar fi aparatul de bun
sa ne tii la curent
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabyv Buna Mada, ma gandam eu ca gresisei ceva, ca dimineata mi se deschidea graficul meu. Aparent nu ai ovulat, dar esti sigura ca e bun termomentru? Tot pe FF spune ca daca graficul tau arata ca dintii de fierastru, nu ovulezi luna aia. Lore, sa scot motatele? Cine, puses blogul? Moni, nu? Super palariile Anka, poate nu o obosi barza pana la mine .... Va pup www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
dada, eu sunt cu blogul
multumesc frumos
Ela82 spune:
Offf, Alina, imi pare tare, tare rau.
Asteptam cu mare drag de fiecare data vesti de la tine, dar in niciun caz nu ma asteptam la asa ceva...
Fii tare, timpul va trece si vei vorbi foarte curand de ovulatie, de prestat si de doua liniute.
Stiu ce inseamna sa pierzi o sarcina, si eu am pierdut una la 9 saptamani, dar timpul le vindeca pe toate si DD iti va da cat de curand un [bibe sau doi .
Aspiranta, cu ajutorul lui DD in curand
Mihaelafalt spune:
Mersi lorena am plecat, intru cand ajung acasa, eu oricum ma duc intai la ala endo si daca nu e doct ma duc la celalalt.pa
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madabout2003 Hop si eu! Gaby m'ai omorat cu temperatura in fierastau si ciclu anovulatoriu imi vine sa'mi plang pe grafic... Tu la textul asta te referi: "Temperatures can also fluctuate a great deal when you are not ovulating"? Ca eu ma gandesc ca se refera la fluctuatii mari gen mari dif de la o zi la alta nu neaparat la temp in fierastru.... Off daca nu raman nici luna asta cred ca imi cam bag picioarele si nu mai calculez nimic..sau ma duc sa ma caut la medic daca ma tin nervii! Ce porcarie ! ------------------------- Moni tu esti Zuzu? Mi'au placut mult tablourile cu pisici, brosele si poezia "Zbor de fluturi" si "Pentru ca..." dar nu am avut timp sa vad tot! Este foarte talentata! Iti doresc ca printre scutece sa ai timp si de creatiile tale pentru ca merita! Am admirat noile poze pe Picassa . Sunteti tare frumusele toate dar cel mai mult mi'a placut de fetita lui Lili ! MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 |
da Mada, eu sunt Zuzu
Multumesc frumos