Aspirante optimiste,Alina suntem alaturi de tine

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

da miha..la 14 zile..daca avem rabdare pana atunci

http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Dac nu avem rabdare sa speram ca o sa se pozitiveze si mai repede sa nu ne suparam noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Hop si eu! Gaby m'ai omorat cu temperatura in fierastau si ciclu anovulatoriu imi vine sa'mi plang pe grafic... Tu la textul asta te referi: "Temperatures can also fluctuate a great deal when you are not ovulating"? Ca eu ma gandesc ca se refera la fluctuatii mari gen mari dif de la o zi la alta nu neaparat la temp in fierastru.... Off daca nu raman nici luna asta cred ca imi cam bag picioarele si nu mai calculez nimic..sau ma duc sa ma caut la medic daca ma tin nervii! Ce porcarie !

-------------------------

Moni tu esti Zuzu? Mi'au placut mult tablourile cu pisici, brosele si poezia "Zbor de fluturi" si "Pentru ca..." dar nu am avut timp sa vad tot! Este foarte talentata! Iti doresc ca printre scutece sa ai timp si de creatiile tale pentru ca merita!

Am admirat noile poze pe Picassa . Sunteti tare frumusele toate dar cel mai mult mi'a placut de fetita lui Lili !

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Mada, nu mai gasesc acum unde am vazut, dar si pe forumul de vip poti sa vezi ca raspund legat de grafice ca al tau.(asta daca ai platit)
In fine, cum e prima luna cand iti iei temp, nu poti generaliza. Asteapta sa vezi si luna viitoare.

Noapte buna

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

Neata fetelor
Ma primiti din nou in clubul aspirantelor?

Ieri la ora 13 lui bebe i-a incetat inimioara si a fost nevoie de chiuretaj .
Am ajuns miercuri seara la spital cu febra 39 si sangerari destul de abundente, medici au facut tot ce se putea face am vazut cu ochii mei cand erau langa mine si imi spuneau totul va fi bine, treci tu si peste asta, dar bebe nu a rezistat virozei mele .
Aveam 12 saptamani si cand te gandesti ca trece pericolul la varsta, asta la mine a aparut azi sunt acasa.. defapt am ajuns de aseara ca nu mai suportam 1 minut in spital si incerc sa fiu optimista si sa ma gandesc ca v-a veni si randul meu, dar nu prea imi iese.

Andra

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlinaBu

Neata fetelor
Ma primiti din nou in clubul aspirantelor?

Ieri la ora 13 lui bebe i-a incetat inimioara si a fost nevoie de chiuretaj .
Am ajuns miercuri seara la spital cu febra 39 si sangerari destul de abundente, medici au facut tot ce se putea face am vazut cu ochii mei cand erau langa mine si imi spuneau totul va fi bine, treci tu si peste asta, dar bebe nu a rezistat virozei mele .
Aveam 12 saptamani si cand te gandesti ca trece pericolul la varsta, asta la mine a aparut azi sunt acasa.. defapt am ajuns de aseara ca nu mai suportam 1 minut in spital si incerc sa fiu optimista si sa ma gandesc ca v-a veni si randul meu, dar nu prea imi iese.

Andra

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

imi pare atat de rau
nu am cuvinte

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

alina, m-ai lasat fara cuvinte
chiar nu cred ca stiu ce sa-ti zic
multa putere....
trebuie sa fii tare
va venii si randul tau, e bine totusi ca poti ramane repede

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Offff Alina, imi pare rau
Sper sa nu ma intelegi gresit, dar poate ca dupa viroza, temperatura mare etc. , bebe nu ar mai fi putut fi 100% sanatos...
Dar lasa ca o sa ramai graviduta repede, peste vreo luna doua - si o sa revina bebe la mamica lui, care acum o sa se pazeasca fff tare de orice iar putea dauna, si la anul pe vremea asta o sa fii o mamica fericita.
Nu uita ca nimanui nu-i iese totul perfect din prima incercare.

Doua sarcini pierdute, 6 si 9 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Neata!
Of ce urat incepe ziua!
Alina imi pare atat de rauSincer nici nu stiu ce as putea sa-ti spun.Oricum ma rog pentru tine sa-ti gasesti putere sa mergi mai departe si sa ramai graviduta cat de repede.si ai grija de tine

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna dimineata.Gagici spune-ti si mie daca ma duc acum la endo vaginal se vede daca am ovulat? Sau daca nu am ovulat de ce ma doare ovarul asa de tare? Incerc acum sa imi fac programare dar unde mergeam eu la eco vad ca nu imi raspunde la telefon.
Alina imi pare foarte rau pentru ce s-a intamplat, credem-ma ca am ramas inmarmurita cand am citit.

Mergi la inceput