Aspirante optimiste,Alina suntem alaturi de tine
Raspunsuri - Pagina 3
Katy82 spune:
Lore nu s-a nascut nimeni invatat, trebuie sa fi mai increzatoare si sigur vei reusi, daca o fol zilnic o vei invata ca nu ai incotro. Ai mai multa incredere in tine.
J.D bine ai venit
Mada multumesc.
Va pup pe toate fetele! Ma duc in piata sa cumpar peste, maine este Bunavestire si se mananca peste. pe toate
Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
madabout2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lia73 ai ovulat in ziua 17 asa arata graficul Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. bebelinul meu scump Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos +6 |
Lia cred ca ori am gresit eu linkul ori nu te uiti la graficul meu
Uite: http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php
Inca nu am ajuns la 36.9-37 inca, ieri si azi am avut 36.4 - cea mai mica temp de pana acum...
Multumesc mult pt ajutor!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
Lia73 spune:
da iubita pe 23 februarie
a 17a zi a CM
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+6
madabout2003 spune:
Lia pai ca sa se confirme ovulatia nu trebuia sa imi creasa temperatura imediat dupa? Cel putin 3 zile consecutive?...pe de alta parte nici testele de ovu nu erau pozitive...in afara de secretia albus de ou nu aveam alte semne (si intre noi fie vorba secretia asta nu prea stiu daca sa o consider sau nu pt ca dup jap, jap se cam confunda cu lichidul seminal...)
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
Lia73 spune:
scuza-maaaaaaaaaaaaaa
mi se deschide graficul meu
nu al tau
ma si miram
ce coincidenta
bebelinul meu scump
+6
Lia73 spune:
nu ai setat u bine pe fertility
ca sa poti posta link
yo i-am dat sa ma logheze automat de la pc-ul meu de acasa si munca
si d-aia mi-a aparut al meu
bebelinul meu scump
+6
ioana_iasi spune:
buna fetele,va salut si va urez numai II si luciana nu te descuraja ,poate mirosul si indispozitia se lasa cu domne ajuta,si bun venit celor noi aspirante si sa popositi cat mai putin si sa le luati pe aspirantele cu vechime cu voi la odisee.
Noi suntem bine,astepta,m cu nerabdare sa mergem la eco,in rest oboseala mie somn in continuu si asa mai indispusa cate-o data dar trece repede.va si spor la II
4+ ,teodor de 2 ani,tati si eu!
madabout2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lia73 nu ai setat u bine pe fertility ca sa poti posta link yo i-am dat sa ma logheze automat de la pc-ul meu de acasa si munca si d-aia mi-a aparut al meu Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. bebelinul meu scump Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos +6 |
...mi'ar place mie sa fie graficul meu ca al tau !
Nu stiu cum sa il pun sa il vezi si tu..o sa bajbai un pic si daca reusesc revin!
magddalena spune:
BUNAAAA FETELOR ce faceti?E O ZI SUPERBA afara aici la mine cald si bine aproape 25 de grade si imi vine sa imi iau costumul de baie sa stau la soare
LORE stai linistita o sa fie bine si eu am momente de depresie e nu ma suport nici pe mine si pe nimeni si am impresia ca nu sunt in stare de nimic dar am un sot care ma sprijina si ma iubeste si imi revin cu ajutorul lui ca altfel eram la nebuni de mult...o sa treaca totul si o sa fie si bebe ai sa vezi.Se spune ca Dumnezeu nu ne da mai mult decat putem duce,deci se pare ca pana acum am dus.Fii optimista si bucura-te de micile lucruri de soare de orice.Si de limba engleza eu am facut un an de zile engleza in clasa a 6 a ca am avut profil franceza dar am prins-o uitandu-ma la filmele americane si acum o vb fara probleme si fara cursuri sau ceva de genul.
Abia astept duminica cand ai sa ne dai vestea cea mare ce emotii!!!!
AM pus si eu 3 poze la picasa m-ati vazut?
la toate sa auzim de teste pozitive!!
madabout2003 spune:
Lia poti sa vezi acum?
http://www.fertilityfriend.com/home/340455
Multumesc mult!