Aspirante optimiste,Alina suntem alaturi de tine

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

lore eu i-ti recomand activia gustare de seara este foarte bun pentru constipatie
am vorbit cu bella, nu este in tara si nu putea vorbi la telefon, dar mi-a zis ca este foarte bine

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

lore eu am avut mereu probleme cu constipatia. medicul ginecolog mi-a recomandat psyllium. este foarte bun si se poate lua si de catre gravide si mame care alapteaza. din cate stiu in Ro se da sennax gravidelor dar nu am citit prospectul.

Finn Constantine 15.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camcris

lore eu i-ti recomand activia gustare de seara este foarte bun pentru constipatie
am vorbit cu bella, nu este in tara si nu putea vorbi la telefon, dar mi-a zis ca este foarte bine

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu

Lore eu pentru constipatie itir ecomand cura cu tarate.
eunu ieseam decat o data la 5 zile/3 zile/o data am iesit si la 2 saptamanai ca am zis ca=s bolnava ceva.

cu taratele, iau de 2 luni zi de zi si ies ZILNIC

incredibil!!! si sunt si pline de vitamine, fibre, si sunt si ieftine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Oare cand voi avea un ?

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Luciana in ce zi esti?... nu stiu ce sa zic, e asa de greu sa astepti si sa tot astepti bb... Iti doresc sa vina cat mai repede!

Camcris, Lia, Gaby parca stiu ca voi utilizati fertility friend. Imi dati si mie o parere despre graficul meu? Eu zic ca o sa ovulez cam in Z23 dar e normal ca mi-a scazut temp?
Va pun un link www.fertilityfriend.com/ttc/index.php" target="_blank">aici ?Multumesc!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Citat:
citat din mesajul lui madabout2003

Luciana in ce zi esti?... nu stiu ce sa zic, e asa de greu sa astepti si sa tot astepti bb... Iti doresc sa vina cat mai repede!

Camcris, Lia, Gaby parca stiu ca voi utilizati fertility friend. Imi dati si mie o parere despre graficul meu? Eu zic ca o sa ovulez cam in Z23 dar e normal ca mi-a scazut temp?
Va pun un link www.fertilityfriend.com/ttc/index.php" target="_blank">aici ?Multumesc!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

la fel

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele! La mine a aparut spottingul, deci e clara treaba. Naspa situatie, imi vine sa , dar ce sa fac, sper totusi sa-mi dea si mie Dumnezeu bebe, chiar daca mi-l da mai tarziu, numai sa mi-l dea.
Kitty simptome nu am, dar imi luasem deja 2 teste de sarcina, dar cand am venit acasa am vazut ca a aparut spottingul, nasol. Sunt tare trista. Tu ce faci? Ai inceput tratamentul?
Lore nu ai de unde sa sti in ce zi a fost conceptia, deci mai ai sanse, nu-ti pierde nadejdea.
Lore vrei bataita, cum adica ratata, pai daca erai asa te mai cautau fostii sefi? Ma indoiesc; te iert pt ca sunt hormonii de gravi care iti joaca feste si nu e frumos sa o graviduta dar daca mai zici asa prostii o incurci.

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Katy mi pare tare rau ca nu a fost bb luna asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madabout2003

tre sa se mentina asa 37, 36.9

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

ai ovulat in ziua 17 asa arata graficul

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+6

Mergi la inceput