Aspirante optimiste,Alina suntem alaturi de tine

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

te-ua chiuretat?

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela82

Fetelor, ca tot am vb ieri de progesteron.
Am citit pe internet ca unul din simptomele lipsei de progesteron ar fi sani sensibili nu doar inainte de venirea menstruatiei, lucru care la mine se intampla de doua luni, inca dinaintea ovulatiei.
ASa ca la mine exista posibilitatea lipsei de progesteron Trebuia sa ma duc sa fac astazi analiza, insa ma duc maine, ca daca se face in z 21 la un CM de 28 de zile, la mine CM fiind de 32-33 de zile, e mai bine sa o fac nitel mai tarzior.
Daca este lipsa de prgesteon se ia utogestan, nu?
va

Aspiranta, cu ajutorul lui DD in curand

pai si pe mine ma dor sanii imediat dupa ovulatie si pana la venirea ciclului,
asta inseamna ca am probleme cu progesteronul?

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

maine dimi fac test...sper sa fie

ela, dar de ce ai pierdut sarcina?
a incetat in evolutie?
ti-ai facut investigatii amanuntite
vezi ca si eu am zis ca asta e...se mai intampla, dar nu e chiar asa, toate au un motiv.....
mi-e acum imi pare rau ca nu mi-am facut investigatiile dupa prima sarcina si a trebuit sa mia pierd una ca sa intru la banuieli

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Lore, la mine se dezvolta sacul gestational fara nimic in el. Nu am vazut niciodata nimic la eco decat saculetul. Am fost la vreo 5 doctori pana acum si toti mi-au zis ca in cazul sarcinii fara embrion ar fi existat ceva erori cromozomiale.
Si nu am facut analizele amanuntite, pentru ca mi-au zis ca rareori se intampla sa apara de doua ori aceeasi problema.
Analizele pe care mi le-am facut sunt complexul TORCH, clamydia, mycoplasma ureaplasma, papanicolau, examen din secretie din col, analizele anuale, sindromul antifosfolipidic.
Saptamana trecuta am fost si la dr Puia la Giulesti si el este primul care mi-a zis sa fac si hormonalele in z21 si sa facem si eu si sotul cariotipul genetic.
Analizele genetice o sa le facem luna viitoare.

ela si ai aflat daca se pot face si gratuit cu trimitere hormonalele?
ca am inteles ca-s tare scumpe...spre 7 milioane

intreb pt ca si eu ma duc luni tot la Dr. Puia si s-ar putea sa-mi dea sa fac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela82 spune:

Citat:

te-ua chiuretat?

Hai sa spun pe scurt povestea mea.
De la prima eco ne-am dat seama ca e ceva in neregula, dar noi tot am sperat. Pana in sapt 8-9, cand au inceput sangerarile.
Intr-o joi am avut ceva pete maronii, vineri mai pronuntate, iar sambata s-a produs avortul.
In joia cand am avut primele pete maronii m-am dus la doctor, mi-am facut din nou eco si nu se vedea nimic. Doctorita a zis sa mai asteptam, poate am ovulat mai tarziu, de aceea nu se vede, insa eu stiam cand s-a intamplat fecundatia, deoarece am av un singur contact in perioada fertila..
Sambata am avut niste dureri ingrozitoare, cred ca acum stiu ce inseamana sa ai contractii de nastere...
M-am dus la doctor, iar acesta mi-a zis ca in max 30 de min se va elimina saculetul gestational.
Asa a si fost. Nici nu am ajuns bine acasa, ca s-a si intamplat.
Am luat atunci antibiotice si inca ceva, nu mai retin ce.
La doua sapt am fost la eco. Uterul era curat, ovarele la fel.
La inca doua sapt am fost din nou la eco, aceeasi situatie.
Cand ne-am hotarat sa incercam din nou pt bebe am facut din nou eco si situatia se prezenta la fel.
Atunci mi-a dat si doctorita sa iau 3 luni duphaston, perioada in care nu am ramas gravi.
Acum nu mai iau nimic, decat acid folic si ceva suplimente (mg, CA, vit D, vit E).
Cam atat.
Credca v-am plictisit cu ditai povestea.

Mergi la inceput

CAT??????????????

fetelor, voi ce aveti?

hormonalele nu sunt suportate de CAS dar nu costa 700...

e imposibil............

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Citat:

Fetelor, ca tot am vb ieri de progesteron.
Am citit pe internet ca unul din simptomele lipsei de progesteron ar fi sani sensibili nu doar inainte de venirea menstruatiei, lucru care la mine se intampla de doua luni, inca dinaintea ovulatiei.
ASa ca la mine exista posibilitatea lipsei de progesteron Trebuia sa ma duc sa fac astazi analiza, insa ma duc maine, ca daca se face in z 21 la un CM de 28 de zile, la mine CM fiind de 32-33 de zile, e mai bine sa o fac nitel mai tarzior.
Daca este lipsa de prgesteon se ia utogestan, nu?
va

pai si pe mine ma dor sanii imediat dupa ovulatie si pana la venirea ciclului,
asta inseamna ca am probleme cu progesteronul?

Moni, pe mine ma dor inca dinaintea ovulatiei. De asta am zis ceam zis.

Mergi la inceput

Citat:

CAT??????????????

fetelor, voi ce aveti?

hormonalele nu sunt suportate de CAS dar nu costa 700...

e imposibil............

pai uite ce preturi am adunat eu si pentru ce:

FSH
Estradiol
LH
INHIBINA B
PROLACTINA
AMH

Toate astea costa cam 7 milioane si eu am gasit la o clinica la vreo 6 milioane toate

nu se fac toate astea? sau difera dupa caz?
s-ar putea sa fiu eu pe langa subiect dar asa mi-a zis o tipa ca i-a dat

tu ce zici? :))))

Mergi la inceput

uitati aici http://www.synevo.ro/category/servicii-si-tarife/markeri-endocrini

deci in z3 faceti:
-FESH
-ESTRADIOL-PROLACTINA
-TESTO
-si eventual LH

iar in z 21
- PROGESTERONUL

asta fara alte complicatii dar medicul ginecolog sau endocrinolog, in functie de afectiune poate prescrie acesti hormoni in zile diferite ale cm-ului....dar pt fertilitate cam asta e regula....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Citat:

Citat:

maine dimi fac test...sper sa fie

ela, dar de ce ai pierdut sarcina?
a incetat in evolutie?
ti-ai facut investigatii amanuntite
vezi ca si eu am zis ca asta e...se mai intampla, dar nu e chiar asa, toate au un motiv.....
mi-e acum imi pare rau ca nu mi-am facut investigatiile dupa prima sarcina si a trebuit sa mia pierd una ca sa intru la banuieli

Lore, la mine se dezvolta sacul gestational fara nimic in el. Nu am vazut niciodata nimic la eco decat saculetul. Am fost la vreo 5 doctori pana acum si toti mi-au zis ca in cazul sarcinii fara embrion ar fi existat ceva erori cromozomiale.
Si nu am facut analizele amanuntite, pentru ca mi-au zis ca rareori se intampla sa apara de doua ori aceeasi problema.
Analizele pe care mi le-am facut sunt complexul TORCH, clamydia, mycoplasma ureaplasma, papanicolau, examen din secretie din col, analizele anuale, sindromul antifosfolipidic.
Saptamana trecuta am fost si la dr Puia la Giulesti si el este primul care mi-a zis sa fac si hormonalele in z21 si sa facem si eu si sotul cariotipul genetic.
Analizele genetice o sa le facem luna viitoare.

ela si ai aflat daca se pot face si gratuit cu trimitere hormonalele?
ca am inteles ca-s tare scumpe...spre 7 milioane

intreb pt ca si eu ma duc luni tot la Dr. Puia si s-ar putea sa-mi dea sa fac...

Moni,mie mi-a dat doctorul sa fac progesteronul, proteina S si LSH parca.
Astea trei costa cam 120 de lei.
Cred ca te referi la cele genetice.
Cele genetice costa 750 de lei pentru ambii parteneri. Asta la Medlife, unde au o promotie.
La synevo costa 1600 de lei de persoana.

Mergi la inceput

ela, nu mai lamurit....nu se vedea nimic, nici macar sacut embrionar....nimic nimic sau nu se vedea embrionul in saculet......?

Mergi la inceput