Aspirante optimiste,Alina suntem alaturi de tine
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
Ela82 spune:
Lore, tu mai ai putin si te testezi
Dar dupa simptome tare cred ca deja bebe este in cuibusorul lui
Aspiranta, cu ajutorul lui DD in curand
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Ela82 spune:
Fetelor, ca tot am vb ieri de progesteron.
Am citit pe internet ca unul din simptomele lipsei de progesteron ar fi sani sensibili nu doar inainte de venirea menstruatiei, lucru care la mine se intampla de doua luni, inca dinaintea ovulatiei.
ASa ca la mine exista posibilitatea lipsei de progesteron Trebuia sa ma duc sa fac astazi analiza, insa ma duc maine, ca daca se face in z 21 la un CM de 28 de zile, la mine CM fiind de 32-33 de zile, e mai bine sa o fac nitel mai tarzior.
Daca este lipsa de prgesteon se ia utogestan, nu?
va
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lorena_86/lorena_86.jpg)
lorena_86 spune:
maine dimi fac test...sper sa fie
ela, dar de ce ai pierdut sarcina?
a incetat in evolutie?
ti-ai facut investigatii amanuntite
vezi ca si eu am zis ca asta e...se mai intampla, dar nu e chiar asa, toate au un motiv.....
mi-e acum imi pare rau ca nu mi-am facut investigatiile dupa prima sarcina si a trebuit sa mia pierd una ca sa intru la banuieli
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6sajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
paula, pai de data asta sigur e bebe
ca citisem ca te-ai reglat
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6sajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
lilimara spune:
Alina imi pare foarte rau .Dar mobilizeaza-te caci in crand trebuie sa o iei de la capat,nu te lasa descurajata!Multi
Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
lilimara spune:
Fetelor scuzati-ma ca nu prea v-am mai vizitat dar fata mea a fost cam motocoasa a luat o raceala si cum are un pic nasul infundat cum incep talentele la ea .
Treceti-ma si pe mine va rog pe prima paginuta caci se pare ca o sa mai stau pe aici mult si bine...declar z1
Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou
Ela82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 maine dimi fac test...sper sa fie ![]() ela, dar de ce ai pierdut sarcina? a incetat in evolutie? ti-ai facut investigatii amanuntite vezi ca si eu am zis ca asta e...se mai intampla, dar nu e chiar asa, toate au un motiv..... mi-e acum imi pare rau ca nu mi-am facut investigatiile dupa prima sarcina si a trebuit sa mia pierd una ca sa intru la banuieli ![]() ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ![]() ![]() ![]() |
Lore, la mine se dezvolta sacul gestational fara nimic in el. Nu am vazut niciodata nimic la eco decat saculetul. Am fost la vreo 5 doctori pana acum si toti mi-au zis ca in cazul sarcinii fara embrion ar fi existat ceva erori cromozomiale.
Si nu am facut analizele amanuntite, pentru ca mi-au zis ca rareori se intampla sa apara de doua ori aceeasi problema.
Analizele pe care mi le-am facut sunt complexul TORCH, clamydia, mycoplasma ureaplasma, papanicolau, examen din secretie din col, analizele anuale, sindromul antifosfolipidic.
Saptamana trecuta am fost si la dr Puia la Giulesti si el este primul care mi-a zis sa fac si hormonalele in z21 si sa facem si eu si sotul cariotipul genetic.
Analizele genetice o sa le facem luna viitoare.
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](smiley_pregnant.gif)
lorena_86 spune:
aaa ela, pai e ok....ma gandeam sa nu fi incetat in evolutie
si nasa mea a avut asa la prima sarcina si apoi a ramas din nou si acum sta sa nasca
tinem pumnii....daca ai ramas o data sigur o sa ramai la fel de repede
cu
sanatos si la termen
Ela82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 aaa ela, pai e ok....ma gandeam sa nu fi incetat in evolutie si nasa mea a avut asa la prima sarcina si apoi a ramas din nou si acum sta sa nasca tinem pumnii....daca ai ramas o data sigur o sa ramai la fel de repede ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ![]() ![]() ![]() |
Pai asta ma ingrijoreaza... prima oara am ramas in urma unui singur contact neprotejat. Asta se intampla in iunie anul trecut.
Acum au trecut 4 luni de incercari (nu zic 5 pentru ca acum sunt in luna a cincea si poate se termina cu bine luna asta
![](olala.gif)
Mi-e sa nu se fi dereglat ceva pe acolo in urma avortului spontan din august.
Oare e posibil asa ceva?
![](smiley_pregnant.gif)