Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(15)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

FLUTURAS dar poate ar trbui sa schimbi laptele. Exista si LP antivomitativ si LP anticolici. Noua pt colici ne-a mers f bine cu Infacolul englezesc.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine_rox spune:

Doloress, da facand o medie imi luase cam 940 de grame in ultima luna deci bine; pe mine ma alarmase mai mult faptl ca scazuse in greutate vreo 30-40 de grame dar mi-a zis pediatra ca probabil ultima oara o cantarisem inainte de kk si atunci seara o cantarisem dupa ce facuse kk si asa era;
in legatura cu vomitatul in jet si fii-mea vomita asa cand mananca precum haplea; dc mananca mai calm si sta 20 de minute la san nu vomita ; in schimb dc termina de papa in maxim 8 - 9 minute dupa imi da pe afara; eu am incercat sa las laptele ca am zis ca o fi de la lactoza sau proteina bovina; nu era de la ele ca fifi tot dadea afara; am reluat laptele si e acelasi proces; papam ca haplea, vomitam un pic pe mami pe pat pe covor pe unde ne apuca, radem de ne stricam dupa ce dam afara ca se linisteste stomacelul si apoi in 5 minute papam din nou; iar la noi se repeta procesul pana e fata satula dc vomita de mai multe ori; dar nu e alergica la nimic, nu are reflux, decat ca e haplea

mamica fericita de puiut alexandra

cum a ajuns o minune mica in viata mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_sm spune:

Buna fetelor! Ma primiti si pe mine in clubul vostru? Am nascut pe 7 ianuarie o minunatie de baietel, de 3.800 g. A trecut ceva timp pana ne-am acomodat, fiind primul copil, dar acum totul e ok. Inca sunt putin suparata ca pe la o luna nu mai aveam lapte si am ramas pe formula, dar asta e... Mai sunt copii care au crescut cu lapte praf (eu sunt unul din ei )
La 2 luni am facut si noi vaccinul si spre fericirea noastra nu am facut febra. In legatura cu iesitul afara, pediatrul nostru ne-a spus ca putem iesi afara si putem sa-i facem baita fara nici un fel de probleme.
Pentru colici noi folosim sab simplex si bonnisan si pot spune ca pana acum nu am avut prea mari probleme. A... si ceiut... Laricol... cred ca si asta il ajuta.
Mai e cineva care-si hraneste copilul doar cu lapte praf? M-ar interesa cand aveti de gand sa incepeti cu diversificarea. Am citit ca ar fi recomandat doar dupa 4 luni. Asa ca mai astept pana la vaccinul de 4 luni cand mergem la pediatru sa-l intreb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

TUNDE - mi-e mai bine ochiul. Tot rosu dat macar vad. Si eu merg la doctor luni, sa-mi dea liber la oarece activitati, nici nu mai stim ce-s alea, au trecut vreo 10-11 luni asa.

SUNSHINE - si al meu e haplea, atunci vomita sigur o gramada, pana il apuca sughitul si da in plans. Cand nu e haplea, scoate aerul si vomita putin de tot, doar daca il pun jos, pe plan drept vomita mult. Si apoi are 2 reprize pe zi in care vomita in jet, fara nici un fel de legatura cu felul in care mananca. Pur si simplu deodata - pac. Ieri era la vreo ora dupa masa, o masa linistita. Statea si el linsitit in bouncer (nu am baterii la bouncer, deci nu vibreaza, pur si simplu sta acolo, ca e inclinat) si pac - un jet asa, de nicaieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

http://www.rainmakerteam.co/video/Foodmatters_ro/foodmatters_ro.html
merita vazut.."suntem ceea ce mancam"

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

AMR 6!KILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

Anka, in afara ca metoda ta cu adormitul singurel pare buna, cred ca faza cu dormitul pe unde apuca e buna. Asa e si Flavia, si asta pt ca de mica am obisnuit-o cu diverse locuri, prin vizite, excursii, si adoarme oriunde si in orice conditii. Plus ca nu doarme cu perna (sunt copii si mai tarziu oameni mari care adorm doar cu perna lor). Si la cresa la fel, nu a avut nici o problema cu dormitul la pranz. Tot ce avea era un "doudou" nu stiu cum sa-i zic, o carpita de care era nedezlipita si cu care isi facea singurica curaj sa adoarma punandu-si-o pe fata sau pe cap...
psihologii il numesc "obiect tranzitional" pt ca face puntea intre lipsa mamei si regasirea linistii - e de fapt jucaria preferata. ajuta f mult la cresa, gradi, culcare fara mama...

spre deosebire de dormitul cu flavia 2 ani, de data asta l-am lasat pe felix sa doarma singurel, in camera cu flavia. de o saptamana am facut miscarea asta si nu vad nici o diferenta - adoarme la fel, se trezeste de cele doua dati pe noapte... cred ca nu s-a prins de schimbare.
dar peste zi, sunt "ceruta" la fel de des, si majjoritatea timpului doarme pe mine. c-o fi bine, ca n-o fi, eu ma topesc
seara dorm si eu cu soata-mi din dotare, iar dimineata primul bib il bea la noi in pat s-o mai lase pe sor'sa sa mai doarma

* eu ii pilesc in somn unghiutele, si am remarcat ca ii si cresc suspect de repede..
FRAGRANT - stilul zikian de sondaje - LOL

(am scris mesajul asta in decursul unei ore intregi - si nu am terminat de citit tot. revin no.2)

AMR 12 kg
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai

Copilului mic da-i radacini, celui mare – aripi sa zboare

sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput

I s-a inrosit ochiu' la pici! Si lacrimeaza. Ca tot ati vorbit astazi de ochisori. LORI ce fac, il sterg cu sevetele Iridium - de care nu am gasit in cartier? Mi-au zis de la Belladonna ca au o cutie inceputa la Dristor. Cum nu ma puteam duce pe jos, o sa treaca sotu' pe acolo cand vine de la servici. Sper sa mai fie.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

am fost la plimbare! Bine mai e...Am dat o tura de IOR si ne-am intors acasa. Piticu a fost cuminte, a dormit jumatate din timp si jumatate a stat cu ochii pe mine.

Fetele din zona IOR, poate ne dam intalnire intr-o zi saptamana viitoare!

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabrielaromt

am fost la plimbare! Bine mai e...Am dat o tura de IOR si ne-am intors acasa. Piticu a fost cuminte, a dormit jumatate din timp si jumatate a stat cu ochii pe mine.

Fetele din zona IOR, poate ne dam intalnire intr-o zi saptamana viitoare!

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Eu ma bag. Sa stabilim luni o zi si apoi vorbim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

interesantchestia asta cu aproba si dezaproba, de abia acum am bagat de seama

mami fericita cu Stefan 12.01.2011
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

AMR 7 kg

Mergi la inceput