Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(15)
Raspunsuri - Pagina 16
bebelu86 spune:
eu am dat comanda la o pizza k mi-e asa o lene sa plec afara, mai alesk sunt si singura, si nu prea am cum sa cobor cu carutu si bb.
asak poate poate o ia si p mandra mea somnu si dorm si eu macar o ora.
maine...am vrea sa iesim in parc, desi o sa fie cam aglomerat
cu noru..chiar nu stiu. astia zic k pana ajunge la noi dispar particulele alea periculoase si nu e probl..dar chiar nu stiu ce sa zic.
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
florintunde spune:
Bebelu;da!poti scrie de acuma avertisment dupa ora 12...am si doua calendareputeam sa ma uit aseara
Stiu ca spune la tv despre nor ...cica nu-i periculos..dar nu sunt convins de asta..plus painica care o vom manca din toamna /si lapticul de la vacute care vor paste p dealuri..legumele..offf..cine stie ce mai urmeaza.
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004
Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!
AMR 6!KILE
fluturas2010 spune:
da..si cu pediatra si cu neonatoloaga...cica la colici nu are ce sa le faca..rabdare...si cuplate si cu vaccinul...iar rabdare..
bebelu86 spune:
nu vreau iar frig
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
angieangie spune:
offf..Fluturas..pup printesa sa treaca colicii..noua ce-au trecut cu protectis..ii dadeam dimineata la 9 cate 5 picaturi si in rest infacol,inainte de masa..vad ca e ok acum..mai scartiie dar nu ca acum o luna de aveam capul tandari
Citat: |
citat din mesajul lui fluturas2010 da..si cu pediatra si cu neonatoloaga...cica la colici nu are ce sa le faca..rabdare...si cuplate si cu vaccinul...iar rabdare.. fluturas mami fericita de MARIA CLARA si ingeras EMANUEL MIHAI |
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
ziki spune:
hello si de la noi!
wow, ati scris un capitol jumate de cand n-am mai citit!
va scriu si eu pe sarite, in timp ce citesc:
* am ajuns la melodia pt tatici de fetite; am unul si pt tatici de baieti:
http://www.youtube.com/watch?v=pDX41GcA1PA
* a aparut un fel de "like" si pe forum! ce tare! de cate ori am vrut sa ma pot exprima doar cu "like" sau "unlike" pe forumul asta!
* eu nu fierb apa plata. noi folosim DEVIN
* LORI - superb colajul cu Ana!!!
* am dat un "o aproba" la postarea lui Sherbi
pentru mai multe motive, pacat ca nu am timp sa le enumar sa sa ma bag si eu in discutie...
revin
Copilului mic da-i radacini, celui mare – aripi sa zboare
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]
roxx26 spune:
ANDRI, eu nu am mai auzit treaba asta cu iesitul afara...
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
florintunde spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 nu vreau iar frig |
cica maine va fi f cald...duminica f frig
si se da si ora inapoi
Si Eu vreau primavara cu sandaleeeesi plimbari prin parc cu buba fara caciulita..fara cosmonaut
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004
Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!
AMR 6!KILE
Doloress spune:
RALUKARA- merci sa stii insa ca n-am fost mereu asa de relaxata, la Patrick eram panicata rau, ca orice mamica la primul copil. La al doilea deja stii la ce sa te-astepti… Si copilul te invata multe – rabdare, sa fii relaxat, calm, senin. Ca asta conteaza mult pentru ei, ai sa vezi, mai ales cand cresc.
RROX- merci de pm! Succes cu botezul!
MADALINA , ADRYI , FLUTURAS – super invitatiile! Sunt si eu in procesul creatiei.
SUNSHINE – ti-am zis eu ca a crescut in inaltime, nu trebuie sa te stressezi cand nu ia in greutate pe saptamana. La o luna se face o medie si se trage o concluzie.
CARMEN – ce simpatic pe puiul tau in colacel, vreau si eu….! Al meu sot inca nu vrea, a zis ca nu consuma o cada de apa pe un pitic asa mic. Apa nu o platim separat, dar l-a apucat grija fata de mediul inconjurator.
LORICH - ce sa fac, eu ma feresc cat pot, ma spal pe maini des, dar altceva mai mult nu am ce face. Asta este, daca o sa faca, o sa faca. O sa vedem cum tratam. Deci despre ce picaturi vorbiti voi acolo, Tobrex se cheama? Sa ii zic mamei sa-mi trimita si mie pentru orice eventualitate ca sunt sigura ca aici nu ne da nimic.
ANKA – asa e si la noi, poti iesi afara normal, poti sa-i faci si baita in ziua respectiva, n-am auzit de atatea interdictii la vaccin.
FLUTURAS – stai calma mami, tine-o cat mai mult in sus dupa masa. Al meu vomita in jet in fiecare zi. Dupa fiecare masa vomita , poate sa scoata si aerul de 1000 de ori. Daca nu-l tin in sus, vomita toata masa. Nu stiu ce sa zic, de ce s-a declansat de la vaccin la voi. Poate totusi e o alergie la proteina bovina sau la lactoza, ai incercat sa ii spui peidatrei, sa-i schimbi laptele? Eu de azi ma apuc de regim fara lactate, sa vedem rezultatele. Deja mi-am baut cafeaua cu lapte de orez, bleah, ce gust are... dar asta este, ce sa fac.
MADALINA – asa ne zice si aici, cam 6 ore pe zi cu cupilul afara… Eu am sa stau la vara ca deocamdata inghetam intr-o ora.
A inceput de ieri sa cada... cate-un fir
Si n-a mai stat!
Ieri am facut 6 saptamani de la nascare, deci oficial nu mai sunt lehuza. Asa ca s-a dezmeticit si corpul meu si am inceput sa chelesc. Am lasat o gasca de par in cada.
Macar bine ca s-au terminat lohiile, tot saptamana asta.
florintunde spune:
Doloress;cum ti ochiul?
Si Eu am terminat cu lohiile..mai am cv putin..asa maroniu.Miercuri merg la ginecolog..si in sfarsit ajung si la epilat...cu ceara,abia astept.
Si poate incepem programul ..bine ar fi.
Avem 4900 gr..+1700gr in 6 saptamani/ma bucur tare tare.
Tunde
AMR 6!KILE