Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(24)
Raspunsuri - Pagina 9
Olgutzika spune:
Carmenutza, de ce spui ca ti-a scazut productia? Hai sa o luam treptat! Daca vrei sa ii dai cereale ca o continuare a diversificarii, da-i cereale ( la varsta asta e important sa fie fara gluten, sa verifici pe cutie daca sunt asa ), dar nu speia asa usor cu alaptarea. De ce crezi ca ti-a scazut productia, revin cu intrebarea ?
sugubina spune:
Cucul buna !
Fetele nici pe mine nu ma incanta facebuk pt ca nu pot urmari discutiile..Asa pe forum pot da din urma si va citesc si va si raspund. IO una intru pe ambele, da mai rar pe fb ca e ciudat de urmarit.
amelia_ilie ai ma ca tre sa iesi, ce naiba sunt 20gr e si pacat..Fa si tu doo drumuri unu cu carutu unu cu beibu. Sigur e o solutie. Io asa fac doo drumuri unu cu carutu unu cu Puficele. (pe una o tin la portbebe pe una in mana !
Lore vazut printesele-ce mari au crescut,nu imi vine sa cred..Parca acu nasteam si nu stiam ce sa facem cu ele..Vad ca si voi folositi pufies.Ce rochite smechere aveti!
JoAnn si noi azi am bagat pireu de mar, daca nu a halit Marutzaa..Ilincuta mai delicat asa, mai scuipa, eu bagam la loc. Da facutam totalu de 15lgrite impreuna cu morcovu cu tot.Deci succes total. In curand ne cerealim si noi, puate mai ia si Mica mea in greutate ca avem naibii 5kile la aproape 5l. Dr zice ca e ok,ca s-a dezvoltat uniform si nu are sens sa o ingrasam sa o pufosam.
Merge facut maru piure la blender? cum faci, pui bucatile si pui si suc de morcov si se piureifica el? Eu faceam pe razatoarea de sticla.
Deci noi am fost la parc, am servit leme din bibi super mult (am senzatia ca produc mai mult..nu stu cum si de ce) ca am bibi in frigider cu leme pompat. Conteaza si ca dau mar cu morcov la masa de la 10-11 ca papa atunci mai putin lepe. Asta seara am program de facut tort cu trei feluri de ciocolata pt o prietena. Si salata de vineti pt noi. Sa vad dc e timp.
Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs.
Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010
anymona spune:
Sugubina, tort cu trei feluri de cioco....yamiiii!!! Da si mie reteta sau un link cu reteta...pls
sugubina spune:
ia aici link http://savalaura.blogspot.com/2007/05/tort-cu-3-feluri-de-ciocolata-nadia-s.html
e unul din cele mai fine torturi pe care l-am facut vreodata.
Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs.
Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010
carm3nutza spune:
Olgutzika razvanel al meu a fost racit, doctora ne-a dat antibiotice si am scapat, dar in tot acest timp bebeu nu a mai mancat prea mult. eu m-am muls sa nu scada poductia, dar probabil nu suficient. acum ca e bine i-a revenit si pofta de mancare, si am impresia ca nu se mai satura. el noaptea se trezea la 4 si la 7 dimineata pentru papa si acum se trezeste la fiecare 2 ore, deci clar nu se satura.
eu nu am vrut sa incep diversificarea pana la 5-6 luni, dar ma gandesc ca mai bine bag o masa de cereale decat sa intru pe LP in cazul in carenu imi revin cu lapticu.
da cerealele care le-am luat nu au gluten, dar ma gandeam daca e ok sa incep cu ele ca diversificare.
ca complectare, bebele are 7 kg si vreo 65 de cm cred la 4 luni si un pic :)
mersi mult
amelia_ilie spune:
Sugubina, este foarte greu, ca am carutul extrem de greu (singura nu-l pot ridica), dar cu mandra in el... Problema este la scarile de la intrarea in bloc, ca pana acolo ma descurs in lift cumva.
La vecini n-am cum sa apelez, ca n-am decat o vecina in timpul zilei acasa, dar nu suntem in relatii de nici un fel. Doar ne salutam, atat. Bine, cu toti vecinii doar ma salut, singurul cu care mai pot lega o vorba e adminul, care sta la alta scara... deci cade faza cu ajutorul, ca n-am de unde.
Asa ca apelez si eu la sotul meu cand este el acasa si gata. In timpul zilei stau cu usile / geamurile deschise si ne aerisim asa.
Mami de Cristiana (29.12.2010)
lore76 spune:
buna seara,
va multumesc la toate pt aprecierile la adresa maimutelelor mele.
toti ursuletii si ursuletele din barlog sunt frumosi si noi toate mandre de ei
cam slaba activitatea pe aici, au fugit toate pe FB
revin mai tarziu daca mai gasesc pe cineva
Ramo_P spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carm3nutza Olgutzika razvanel al meu a fost racit, doctora ne-a dat antibiotice si am scapat, dar in tot acest timp bebeu nu a mai mancat prea mult. eu m-am muls sa nu scada poductia, dar probabil nu suficient. acum ca e bine i-a revenit si pofta de mancare, si am impresia ca nu se mai satura. el noaptea se trezea la 4 si la 7 dimineata pentru papa si acum se trezeste la fiecare 2 ore, deci clar nu se satura. eu nu am vrut sa incep diversificarea pana la 5-6 luni, dar ma gandesc ca mai bine bag o masa de cereale decat sa intru pe LP in cazul in carenu imi revin cu lapticu. da cerealele care le-am luat nu au gluten, dar ma gandeam daca e ok sa incep cu ele ca diversificare. ca complectare, bebele are 7 kg si vreo 65 de cm cred la 4 luni si un pic :) mersi mult Fericita mami de Razvan Vasile (15.11.2010) |
eu nu as incepe diversificarea, bb-ii au perioade ciclice, daca se trezeste mai des nu e neaparat ca nu se satura, de multe ori Alex se trezeste il iau din patut il pun in pat sa il alimentez si pana ma pun langa el doarme...deci se trezeste ca ii e dor de mine, nu de foame . daca ia in greutate ok, eu zic sa te mai gandesti..
PS: www.observatorcultural.ro/" target="_blank"> Votati zilnic Radu Vancu - Sebastian in vis- pana in 28 Martie
JoAnn spune:
fetili, eu anul trecut pe vremea asta aflam despre existenta unui samburel in burtica mea....
chiar de Buna vestire.
ca erau de fapt 2 samburei aveam sa aflu ceva mai tarziu.
asta asa...ca m-a apucat nostalgia