Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(24)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
ratusca83 spune:
si eu raman pe forum..voi intra si pe Fb..dar aici reusesc sa citesc mai mult!!!
diana cum stati cu dermatita?? noi am mai scapat putin....la voi cum apare pe pielicica??
pupici fetele..
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ral_eli spune:
carmenutza si eu as mai astepta putin. eu am avut zile in care sanii mei erau asa moi dar bb era vesel vioi nu mi-am facut griji. cand am inceput sa ma stresez am baut ceai pt lactatie de lA milupa+ ceai lactatie fares si pana dimineatza a venit si lapticul. bebeii au momente cand mananca f des alteori mai rar. astazi m-a chiaunit bebe: a mancat de la 4 dimineata pana la 3 p.m din ora in ora. apoi a mai rarit-o la 2 ore sper sa doarma la noapte
mami de Robert Petru
poze
ral_eli spune:
in seara asta i-am facut baitza luí bebe cu colacelul. declar un real succes . la prima tentativa de acum o luna a plans rau de tot. acum era vesel. ne bucuram amandoi de bucuria lui
mami de Robert Petru
poze
diana.b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca83 si eu raman pe forum..voi intra si pe Fb..dar aici reusesc sa citesc mai mult!!! diana cum stati cu dermatita?? noi am mai scapat putin....la voi cum apare pe pielicica?? pupici fetele.. mami de Ana-Maria!- 30.10.2010 |
acum suntem mai bine, cu toate ca mai are zile cand daca nu sunt atenta... e de rau!
initial, adica la nastere avea pielea uscata la incheiatura picioruselor si a mainilor... apoi, cu timpul erau diferite portiuni uscate pe picioare si piept... ulterior au inceput sa apara pete rozalii, uscate pe burtica, picioruse, dar mai ales in jurul gleznei!
in prezent e bine, din toate cremele pe care le-am folosit sunt tare multumita cu lipikar... nu mai are pete pe el, dar respectam in totalitate ce ne-a spus Giurcaneanu!!!
la tine cum se manifesta? si ce folosesti?
diana.b spune:
nu inteleg cum va gasesc pe fb?????????
am gasit-o pe Bea, am gasit-o pe Ana, dar nu inteleg unde au loc discutiile!!!
diana.b spune:
Msymo unde sunt pozele cu Dienuta?!?!?
Mi-au placut super mult si vroiam sa i le arat si sotului, insa nu mai stiu unde erau
anymona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sugubina ia aici link http://savalaura.blogspot.com/2007/05/tort-cu-3-feluri-de-ciocolata-nadia-s.html e unul din cele mai fine torturi pe care l-am facut vreodata. Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs. Sugubina si Puficele ![]() ![]() |
moaaaaaa..... cum arata tortul ala!!!! demential!!! O sa-l incerc si eu. Merci mult pt link
Tu ai reusit aseara sa le faci pe toate? si tort, si vinete, sa te ocupi si de copii?
adipapazi spune:
neatza,,,,,,
sugu, votul 150.
la blender facem asa: in storcatorul de fructe pun 1-2 mere sa se faca suc. apoi pun in blender mere taiate bucatele si banaa feliata, plus adaug ceva suc din cel stors. blenduiesc si torn in castron. poti pune si cereale, cam o masura, ca sa nu ii facem obezi, de ex de la humana de piersici ci maracuja. ai mei sut lesinati dupa ele. in blender, daca nu pui lichid, nu se face piure bun. se face cu bucati mari si nu e fluid.
au papat si bebeii mei ieri fara nicio poezie cate 1 mar suc combinat cu 1 mar si niste banana la blender, de m-am crucit de atata disciplina.
hai ziceti-ne la multe lunitze ca am fct 5 luni ieri!
lore, am innebunit ce fete ai! nu vrei sa ne incuscrim? dau baiat blond, alb ca zapada, oki albastri, oua tari si coborate, decalotare ireprosabila!bonus: gropita in obraji, cra cra.
si noi avem slabiciune la buna-vestire: anul trecut pusesem embrionii in burta si in ziua aceea cred ca s-au nidat, cel putin asa zice la studiile stiintifice.
fug la bebei. raportez culcat la ora 9 seara, papat amandoi la 4. 30, apoi trezirea la 8.m-am refacut si io nitel.
puuuuuuuupi si o la toate!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela2/mirela2.jpg)
mirela2 spune:
adi la multe lunite,noi face 3 luni azi
mami cu motaneii Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)