Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(24)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
adipapazi spune:
hai, ma, lore, la ce spracene ai in poza, o sa te iubim si eu, si ioakim!
sugu, e de basme mama ta! duamne!!!!
joann, eu nu le dau morcov in suc pt ca nu am incredere in morcovii cruzi de la piata pt ca au nitriti, si cum nu am gradina mea, nu le dau. dupa vreo 4 zile de mar le-am bagat banana, foarte putina, 2-3 feliute la 1 mar jumate.
eu le dau lapte praf la 5 dimi, apoi LP la 8.30-9.30, apoi la 11-11.30 le dau fructele cu cereale humana cu piersici si maracuja, doar o masura, apoi LP pana seara. in lp pun mereu cu o masura de LP mai putin, inlocuind-o cu cereale burtica sanatoasa. altfel nu mananca laptele. am incercat sa il skimb, nu am avut succes nici cu humana, nici cu milupa, nici nan1, nici lactana. deci, cam asta facem noi. avem verde de la pediatra. chiar vreau sa o intreb ce fructe mai putem baga, ma gandeam oare de la cat se poate baga kiwi, partea fara samburi, desigur.portocala stiu ca e mai incolo. ma rog, e discutabila portocala: copiii cu parinti cu talasemie o introduc obligatoriu de la 3 luni ca nu se stie daca au suficient acid folic si il iau din portocala.
asa ca e fie dupa cum vor copiii, fie dupa ce nevoi are fiecare.
ai mei se ingrasau mai mult cand mancau doar lp, fara cereale. adica luna asta au luat 500 cu toate cerealele de pe lume.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
douradoudou spune:
adi cred ca poti sa le dai niste avocado amestecat cu putin lapte
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
![](rugaciune.gif)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela2/mirela2.jpg)
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sugubina Buna cikas anymona, pe cat de bine arata pe atat mai bun este! Am avut noroc ier ca a venit Pufi Pufescu cam la 7 acas si am reusit sa las Pufele la el, ca incepuse o super discoteca; eu am facut tortu si impreuna cam la 22 vinetile. A iesit bun zic eu, ca am gustat cand i-am taiat marginile. Adi merci de pontu cu fructele. GHici ce? A venit mum azi sa stea cu ele si mi-a facut o nefacuta-le-a dat socu de mar cu morcov la BIBI! Cand tuata faza e sa invete la lgrita. VAI. Ce sa te certi cu ea, ca nu ai cu cineee!! LA MULTI ANI!! Mirela La multi ani la Motani! Azi vii la parc? ies si eu mai tarz un pic. Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs. Sugubina si Puficele ![]() ![]() |
n am fost in parc
am urcat cu ei la 3 brazi
dar mai bine ma lipseam
m a urlat Razvan de m a rupt
l a durut burtica, ca nu facuse kk de 2 zile
a facut abia azi dimineata
maine venim in parc, asta daca nu ploua sau nu e foarte frig
ca vad ca la moldova a dat cu zapada
![](bang.gif)
pupi
mami cu motaneii
![](bebic.gif)
![](bebic.gif)
![](rugaciune.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
amelia_ilie spune:
Beatrice, asa am facut, am luat-o in marsupiu (avem un Chicco) si am mers vineri seara la cumparaturi rapide (tati era cu migrene).
Ieri am iesit cu caruciorul, am mers sa vada doctora analizele, mica e relativ ok, dar cam anemica, in schimb m-am bucurat ca ne-a infirmat hepatita (de-asta am fost la Babes mai mult).
Maine avem vaccinul de 3 luni (rotarix si synflorix). Sper sa nu avem reactii dupa.
Mami de Cristiana (29.12.2010)
douradoudou spune:
il faci pasta si amesteci cu lapte..vezi sa fie f bine copt(moale cand apesi pe el)..daca nu gasesti deja copt , pune-l intr-o punga cu un mar ,inchide punga bine si lasa-0le 1 zi sau 2 pana se inmoaie avocado.,dar intreaba medicul daca au voie avocado acum..nu mai stiu graficele pe luni..trebuie sa verific
![](rugaciune.gif)
douradoudou spune:
avocado cica de la 6 luni dar banana e pusa la 8 sau 12 ..intreaba si medicul mai bine..dar avocado eu il consider mai bun ca marul:are multe vitamine si nu e acid deloc deloc...
![](rugaciune.gif)
Dosita spune:
Vai ce slaba e activitatea aici! Toata lumea s-a mutat pe FB? Mie imi place mult mai mult forumul asta, sunt dependenta (chiar daca nu se obsearva
), am de gand sa raman aici, sper ca nu voi fi singura
.
Si acum ia sa ma mai bag si eu in discutii, nu doar sa ma plang ca altii nu fac treaba si eu nu am ce citi!
Mami fericita de ARON (12.11.2010)
Dosita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carm3nutza poi ziua mananca cam la 2 ore. cateodata de abia rezista 2 ore ca mai repede nu ii dau eu, si noaptea doarme primu somn 3-4 ore si pe urma tot la 2 ore., dar asa face noaptea de vreo 2-3 nopti ca inainte manca numa de 2 ori pe noapte. ziua de cand e el mananca la 1.5-2 ore, rar rezista 2.5-3 ore :) Fericita mami de ![]() |
Sa stii ca m-ai mai linistit, exact asta e si programul lui Aron, nicicum nu vrea sa mai rareasca mesele
![](bang.gif)
Mami fericita de ARON
![](baietel.gif)
Dosita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui beatrice75
Cumpara-ti un marsupiu. Eu mai mereu ies asa ca mi se pare mult mai comod. |
Si eu la fel, il port mai tot timpul in marsupiu. Defapt am un mei-tai, e super comod si pentru mine, dar si pentru el. Eu umblu foarte mult, de multe ori cu mijloacele de transport in comun, pe Aron nu am cu cine sa il las, in concluzie il iau cu mine, mi-ar fi imposibil cu caruciorul (care dealtfel ma dispera
![](bang.gif)
Mami fericita de ARON
![](baietel.gif)