Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(24)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
Ramo_P spune:
Mie imi e teama sa merg cu el in mijlocul de transport in comun, in primul rand de microbi, virusi, in al doilea rand ca nu cumva sa il apuce plansul, in al treilea rand ca nu cumva sa nu rezist cu el in marsupiu (8.5kg bb, 1kg marsupiu, 500g hainutele = 10kg de carat ) asa ca felicitari Dosita pt curaj; eu daca trebuie sa ma duc undeva fie cu sotul cu masina, fie pe jos cu caruciorul, in taxi nu m-am suit pana acum cu bb, imi e teama de comentariile lor ca pe bb fara scoica in masina nu il pun.
Eu intru si pe FB dar imi place mai mult aici, acolo nu pot urmari discutiile prea bine... fetele sa vina acasa
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
adipapazi spune:
doura,multam de ponturi!intreb pediatra cu prima ocazie.
azi a fost zi nasoala la noi cu fructele, abia am reusit 80 ml de piure la ana in 2 reprize si vreo suta la ioakim. in general au fost mofturosi la mese. doamne, ma omoara zilele astea! cand ii vom sincroniza vreodata pe bebeii gemeni?
Dosita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramo_P Mie imi e teama sa merg cu el in mijlocul de transport in comun, in primul rand de microbi, virusi, in al doilea rand ca nu cumva sa il apuce plansul, in al treilea rand ca nu cumva sa nu rezist cu el in marsupiu (8.5kg bb, 1kg marsupiu, 500g hainutele = 10kg de carat ![]() Eu intru si pe FB dar imi place mai mult aici, acolo nu pot urmari discutiile prea bine... ![]() ![]() _ Mami de bursucel ![]() |
![](floare.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
Mami fericita de ARON
![](baietel.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sugubina/sugubina.jpg)
sugubina spune:
Buna seara,
Ah ce zi frumoasa a fost azi! Am lenevit eu si Puficele pana la doo. Atunci m-am dat jos din pat. Ziua a inceput cu masa de la 7, apoi muls, apoi dormit. Dupaia scularea nr 2 la 10.30-11 (masa de mar cu morcov si azi impreuna cu prima lingurita de suc de para), dupa LP, si stat in pat; pus la titi fetele pe rand si dormitat asea cam pana la 14. Supert tare , f relaxant, ca ieri cu iesitu in parc de am stat pan la 5 m-am epuizat naibii.
Fetele, Maruta a facut niste bubite mici si zgrumturoase pe fata si pe picioare; nu au culoare dar sunt aspre la atingere. Aveti ceva sfaturi cu ce sa dau? ce crema?
Ieri am facut supa de linte (e prima oara cand mananc linte!). E bestiaala..are gust gen de ciorba de fasole! A iesit cam putina, ca acu daca imi place deh mi se pare putina.
adipapazi eu le dau separat, o iau pe aia de urla mai tare/sau urla punct..Care duar maraie mai astepteaza.
Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs.
Sugubina si Puficele
Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010
Ramo_P spune:
zzz
citat din mesajul lui sugubina Buna seara, Ah ce zi frumoasa a fost azi! Am lenevit eu si Puficele pana la doo. Atunci m-am dat jos din pat. Ziua a inceput cu masa de la 7, apoi muls, apoi dormit. Dupaia scularea nr 2 la 10.30-11 (masa de mar cu morcov si azi impreuna cu prima lingurita de suc de para), dupa LP, si stat in pat; pus la titi fetele pe rand si dormitat asea cam pana la 14. Supert tare , f relaxant, ca ieri cu iesitu in parc de am stat pan la 5 m-am epuizat naibii. Fetele, Maruta a facut niste bubite mici si zgrumturoase pe fata si pe picioare; nu au culoare dar sunt aspre la atingere. Aveti ceva sfaturi cu ce sa dau? ce crema? Ieri am facut supa de linte (e prima oara cand mananc linte!). E bestiaala..are gust gen de ciorba de fasole! A iesit cam putina, ca acu daca imi place deh mi se pare putina. adipapazi eu le dau separat, o iau pe aia de urla mai tare/sau urla punct..Care duar maraie mai astepteaza. Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs. Sugubina si Puficele ![]() ![]() |
Si eu vreau o sugestie pt o crema buna, lui A ia ramas pielicica aspra dupa eruptia aceea de la caldura tks!
ratusca83 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ramo_P zzz
Si eu vreau o sugestie pt o crema buna, lui A ia ramas pielicica aspra dupa eruptia aceea de la caldura tks! _ Mami de bursucel ![]() |
o crema buna este lipikar de la roche..asta ne-a mers cel mai bine noua...este pt piele uscata...
ramo cumva a avut sudamina?? bubitele erau mici cat varful de ac?? cum ati scapat de ele?
beatrice75 spune:
Fetelor, noi pana acum am papat doar lapte cu cereale, desi ar fi trebuit sa trecem mai de mult timp la al doilea aliment.(peste cateva zile facem 5 luni) Acum vom trece la piure de legume la borcanase. Sincer, eu as cam vrea sa renunt la cereale ca ingrasa. In plus, laptele pe care il bea el de la Humana este foarte consistent, mai ceva ca cerealele.
Prima intrebare: se poate renunta la cereale, adica la primul aliment introdus?
A doua intrebare: ce inseamna o portie de piure? cate lingurite? (cu aprox)
douradoudou spune:
nu sunt vreun expert dar cred ca poti sa renunti la cereale acum..daca bb nu are probleme cu greutatea, why not???
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
![](rugaciune.gif)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sugubina/sugubina.jpg)
sugubina spune:
Baga progresiv-o lingurita in prima zi, doo lingurite a treia zi si tot asa cresti pana ajungi la o portie sa poti inlocui laptele de la masa aia.
citat din mesajul lui beatrice75 Fetelor, noi pana acum am papat doar lapte cu cereale, desi ar fi trebuit sa trecem mai de mult timp la al doilea aliment.(peste cateva zile facem 5 luni) Acum vom trece la piure de legume la borcanase. Sincer, eu as cam vrea sa renunt la cereale ca ingrasa. In plus, laptele pe care il bea el de la Humana este foarte consistent, mai ceva ca cerealele. Prima intrebare: se poate renunta la cereale, adica la primul aliment introdus? A doua intrebare: ce inseamna o portie de piure? cate lingurite? (cu aprox) |
Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs.
Sugubina si Puficele
![](fetita.gif)
![](fetita.gif)