Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(24)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
Ramo_P spune:
La multe lunite bb-ilor sarbatoriti astazi si ieri !!! le cantam la multe lunite...
PS: www.observatorcultural.ro/" target="_blank"> Votati zilnic Radu Vancu - Sebastian in vis- pana in 28 Martie
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Olgutzika spune:
La multi ani, bebici de Adi, Mirela si Iuliei, lui Sebi, lui Radu! Sa cresteti mari, voiosi si sanatosi!!!
Carmenutza, ti-au raspuns fetele si sunt in asentimentul lor. Productia de lapte se regleaza taman prin suptul asta des. Nici eu nu m-as grabi cu diversificarea. Urmareste cum ia in greutate, daca e vesel in timpul zilei, chiar daca suge des ( un bebe care nu se satura e iritat, nemultumit, la san sau in afara lui...). Alaptare placuta !
Anya,mortal piciul ala! L-am pus pe wall-ul meu pe FB ( saptamana trecuta parca ), este senzational .
va ! Weekend placut!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela2/mirela2.jpg)
mirela2 spune:
multuim de urari
mami cu motaneii Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
ratusca83 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui diana.b
acum suntem mai bine, cu toate ca mai are zile cand daca nu sunt atenta... e de rau! initial, adica la nastere avea pielea uscata la incheiatura picioruselor si a mainilor... apoi, cu timpul erau diferite portiuni uscate pe picioare si piept... ulterior au inceput sa apara pete rozalii, uscate pe burtica, picioruse, dar mai ales in jurul gleznei! in prezent e bine, din toate cremele pe care le-am folosit sunt tare multumita cu lipikar... nu mai are pete pe el, dar respectam in totalitate ce ne-a spus Giurcaneanu!!! la tine cum se manifesta? si ce folosesti? mami de bebitan: Tudor George - 24 noiembrie 2010 |
buna..si noi tot lipikar folosim..ne recomandase un dermatolog stelatopia de la mustela, dar mi se pare pre grasa..si oricum nu i-a mers....
si noi tot pete uscate avem si rozalii in unele zone...la ceafa si pe spate...pe burtica avem niste bubite mici cat varful de ac despre care 3 dermatologi ne-a spus ca este sudamina...de astea nu reusim sa scapam deloc....nasol tare cu pielea asta..
cum este giurcaneanu? este ok? am auzit pareri pro si contra..ai reusit sa ajungi repede la el?? ms mult pt raspunsuri..pupici
in afara de lipikar ti-a mai dat si altceva? si noi luam zyrtec
adipapazi spune:
ratusca, giurcaneanu e super dr. nu stiu cum e la bebei, dar am fost personal cu acneea si cu o ciuperca din talpa si este excelent. nu am fost la cab privat, ci la sp colentina, unde nu a vrut nimic.
luni merg la o prietena dermatoloaga sa imi fac curatire dermo-abraziva dupa nastere la fatza si o intrebn de dermatitele voastre. poate ne ajuta cu un sfat. va pupi
ratusca83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adipapazi ratusca, giurcaneanu e super dr. nu stiu cum e la bebei, dar am fost personal cu acneea si cu o ciuperca din talpa si este excelent. nu am fost la cab privat, ci la sp colentina, unde nu a vrut nimic. luni merg la o prietena dermatoloaga sa imi fac curatire dermo-abraziva dupa nastere la fatza si o intrebn de dermatitele voastre. poate ne ajuta cu un sfat. va pupi Adi, mami de ana si ioachim |
adi intreaba si de sudamina, te rog..ca eu nu gasesc leac:(((
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sugubina/sugubina.jpg)
sugubina spune:
Buna cikas
anymona, pe cat de bine arata pe atat mai bun este! Am avut noroc ier ca a venit Pufi Pufescu cam la 7 acas si am reusit sa las Pufele la el, ca incepuse o super discoteca; eu am facut tortu si impreuna cam la 22 vinetile. A iesit bun zic eu, ca am gustat cand i-am taiat marginile.
Adi merci de pontu cu fructele. GHici ce? A venit mum azi sa stea cu ele si mi-a facut o nefacuta-le-a dat socu de mar cu morcov la BIBI! Cand tuata faza e sa invete la lgrita. VAI. Ce sa te certi cu ea, ca nu ai cu cineee!!
LA MULTI ANI!!
Mirela La multi ani la Motani! Azi vii la parc? ies si eu mai tarz un pic.
Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs.
Sugubina si Puficele
Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010
lore76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adipapazi neatza,,,,,, lore, am innebunit ce fete ai! nu vrei sa ne incuscrim? dau baiat blond, alb ca zapada, oki albastri, oua tari si coborate, decalotare ireprosabila!bonus: gropita in obraji, cra cra. puuuuuuuupi si o ![]() Adi, mami de ana si ioachim |
multumesc frumos!
despre maritis nu stiu ce sa zic, pt ca o sa fiu mai rau ca soacrele cu nurorile....asa ca te las sa te mai gandesti...
JoAnn spune:
adipapazi le dai banana bb-ilor??
ce alte fructe le mai dai?
eu nu am incercat altceva in afara de mar si morcov.
vad ca dai si cereale cu diverse arome. o sa incerc si eu. eu le dau doar cereale de orez de la nestle.
dimineata le dai acelasi tip de cereale ca si seara??
mai am o intrebare...alt papic le mai dai??