Concurs - "Cartea de pe noptiera"
Raspunsuri - Pagina 3
capra cu trei iezi spune:
Hristos a inviat!
multumesc pentru...cadoul de iepuras!
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
IUBESTE SI FA CE VREI!
laurita6 spune:
Hristos an Inviat! multumesc mult pentru premiu:) super primire in comunitatea desprecopii. :)Trimit si datele pe PM.
O zi frumoasa !
Anda08 spune:
Citat: |
laurita6 Publicat la - 26/04/2011 : 17:54:11 -------------------------------------------------------------------------------- Hristos an Inviat! multumesc mult pentru premiu:) super primire in comunitatea desprecopii. :)Trimit si datele pe PM. O zi frumoasa ! |
S-ar putea sa nu poti trimite PM fiindca nu ai suficiente mesaje scrise pe forum, insa poti trimite datele cerute la adresa andraf@desprecopii.com
Va doresc o zi buna !
Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates
am dat PM. este ok?
IUBESTE SI FA CE VREI!
Anda08 spune:
am primit datele tuturor
Va doresc o zi buna !
Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates
laurita6 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui capra cu trei iezi am dat PM. este ok? capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti! IUBESTE SI FA CE VREI! |
ce tare e numele de profil..da ce zici ca numele meu de fata e CUCUIET si suntem trei frati:):):)..felicitari pt carte
cand vine cartea?
IUBESTE SI FA CE VREI!
daca a fost un concurs serios, ce s-a intamplat cu cartea???
n-am primit nimik...
IUBESTE SI FA CE VREI!