Puiuti de Sept-Oct 2011 (27)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Livia, Mioara, bine ati venit felicitari si sarcina usoara si fara greturi va doresc

Buna fetelor gravidutelor

Va invit la o cafeluta

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 16+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

M-am incurcat in mesaje.
Spuneam ca burtica e asa frumoasa si ................perfecta si ca e pacat sa stergi pozele.Si burtica mea tot seara e afisata.

16+si mami de Razvan 7 anisori

na pot sa le las nu ma deranjeaza numai ca nu vreau sa fiu aia maniaca cu burtoaca la pozat.. si apoi eu imi fac pozele de dimi .. si daca la 18 s o sa am burta mai mica decat la 16 seara?.. iti dai seama ca e motiv de stres pt mine

16+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Mda..aveti dreptate...chiar ca "beton" sarcina.

Nu reusesc si pace sa-mi amintesc cand am facut-o pt. ca in perioada aia am fost foarte obosita, apoi foarte racita si nu prea aveam chef. Nu reusesc sa-mi amintesc exact in ce seara m-am simtit suficient de bine.

La eco, bebe e din ce in ce mai mare, daca o eco zice ca are X zile, alta facuta peste o saptamana, nu creste cu 7 ci cu 9 zile de exemplu.

Ce incurcatura...

Ne-om lamuri noi pana nasc.

Momentan au refzat sa-mi faca programare pt. eco morfofetala de trim II pana nu mai fac inca una pe parcurs...motivul ... nu stiu cand sa faca programarea

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Rallu - mami de Robert si 12+
Sufletelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Seidana am si eu o rugaminte.Poti sa inversezi in picasa pozele flopsihicaai cu sotul? Ca atunci cand deschid contul cu poze si vad un barbat..................

Mergi la inceput

Mi-e dor de Lali.Lali pe unde mai esti? Ce mai faci?

Mergi la inceput

Camady.. LAli saptamana asta stiu ca e in concediu la sora ei...
O sa le inversez...la flopish

Mergi la inceput

inutza.. banui ca tu ai pus pozele cu fetita.. e o scumpa .. de iti vine sa o papi toata

Camady gata acum flopi.. e femeie

Mergi la inceput

Acum am vazut si eu pozele inutzei cu aia mica.O dulcica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Neatza burtici.
Livia, Mioara, bine ati venit.

Rallu, daca stii data ultimei menstruatii e suficient. Asa se calculeaza la toate. Crezi ca mai conteaza cand ai lucrat pentru asta? Adica fertilizarea nu se face imediat, ci poate dura si 72 de ore.
Tu ai 15 s si 3 zile. Asa cum am eu 11 s si 4 zile. Ah, ca bebele dupa masuratori are alta varsta...E cu totul alta poveste. Al meu e mai mare cu o saptamana, al altora mai mic cu cateva zile, astea sunt pur si simplu estimari, adica nu e ceva exact ca daca are 12 cm are X saptamani. Nu e ceva standard si fiecare puiut creste diferit in burtica.
De aceea la toate se ia in considerare UM, si de acolo 40 de saptamani, plus minus 2. De la saptamana 38 cam toate trebuie sa ne pregatim de nastere.
Oricum DPN e data probabila a nasterii, nu e ceva sigur. Aia depinde de puiul tau cand e pregatit sa vina pe lume.

11+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocaille spune:

Salutare tuturor... Daca v-ati terminat cafeaua/ceaiul/sucul vin si io cu o cana de iaurt cu musli "imbogatit".
Im pareti tare "efervestente" in dimineata asta.
Oanab, mai consulta si alte opinii competente (ginecologi, anestezisti) referitor la anestezia generala in sarcina.

Mergi la inceput