Puiuti de Sept-Oct 2011 (27)
Raspunsuri - Pagina 8
Livia24 spune:
SAlutaree.. primiti o mamika in asteptare printre voi?
Mai este cineva din Constanta?
12 saptamani
mioara spune:
buna ziua tuturor burticilor
mai primiti inca o burtica in grup?
cand aveti timp, sa ma treceti si pe mine in listuta cu:
UM 30.12.2010
DPN 6.10.2011
din cate am vazut sunt leat cu Flopishtica :)
sa fim sanatoase si sa avem numai vesti bune
12+
mioara
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Livia24 SAlutaree.. primiti o mamika in asteptare printre voi? Mai este cineva din Constanta? 12 saptamani |
bine ai venit Livia.. te asteptam cu datele pt listuta. si scrie rapid 10 mesaje sa nu mai fii moderata..
O sarcina usoara si te asteptam cu noutati..
Da mai sunt fete din C-ta, mangalia...
16+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !
seidana spune:
citat din mesajul lui mioara buna ziua tuturor burticilor mai primiti inca o burtica in grup? cand aveti timp, sa ma treceti si pe mine in listuta cu: UM 30.12.2010 DPN 6.10.2011 din cate am vazut sunt leat cu Flopishtica :) sa fim sanatoase si sa avem numai vesti bune 12+ mioara |
Mioara bine ai venit intre burticile fericite...Te asteptam cu drag printre noi, cu vesti bune ... si intra mai des pe la noi..
Din ce oras esti?
seidana spune:
citat din mesajul lui MatzaRebela o da seidana chiar ca e mare hehehehe:) felicitari:) gata eu ma bag la nani ca tot matai de cateva ore si am zis sa nu stric somnu de noapte k ma uit pe pereti toata noaptea ai mai rau imi fac pupici 17+ cu |
e nu e nevoie de felicitari... Oricum nu consider poza relevanta pt ca burta "natur" e burta de bebe.. restul e mancare
Azi o sa sterg pozele de aseara...
camady spune:
Buna fetelor.
Livia, mioara bine ati venit. Deabia asteptam sa stim mai multe despre voi.
Livia eu nu sunt din cta dar o sa nasc acolo la euromaterna.Asa ca tu sper vei fi ghidul meu in multe nelamuriri pe care le am.Daca doresti.
16+si mami de Razvan 7 anisori
camady spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui seidana
De ce seidana sa le stergi.Si pozele mele cu burtica tot seara erau facute.Apoi e asa frumoasa..........perfecta.Parerea mea. e nu e nevoie de felicitari... Oricum nu consider poza relevanta pt ca burta "natur" e burta de bebe.. restul e mancare Azi o sa sterg pozele de aseara... 16+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos ! |
camady spune:
M-am incurcat in mesaje.
Spuneam ca burtica e asa frumoasa si ................perfecta si ca e pacat sa stergi pozele.Si burtica mea tot seara e afisata.
inutsa spune:
Neata!
Haideti la o , ceai, suc proaspat.
rallu ai o sarcina "beton" ca sa zic asa.
oanab bine ca ai scapat de chirurgie! Poate nu ajungi nici vineri
livia si mioara bine ati venit!
de si13+
seidana spune:
Rallu.. esti tare... auzi mai sa nu stii cat esti de gravida...
lasa ca il faci pe triplu nu ai pierdut mare lucru , macar l-ai vazut pe bebita
Oana.. cat timp are bebe de anestezia generala nu e periculoasa? nu contrazic un medic dar anestezia e periculoasa si pt omul matur..Oricum nu imi dau cu parerea sunt altii mai competenti decat mine... Si nu mai ai rabdare pana miercuri asa-i?
Lasa ca si burtica creste si de tricou avem vreme