Puiuti de Sept-Oct 2011 (27)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rocaille spune:

Fetelor, care nu v-ati mai lovit de problemele astea, in principiu cele care vor naste pentru prima data, cred ca v-ati zapacit de cap, sarmanele. Este bine sa stii unele lucruri dinainte, dar nu luati totul ca pe "asa trebuie sa fie", ca nimic in viata nu e atat de strict. Parerea mea.
Oricum ar fi, chiar daca gresiti din necunoastere sau din cauza unei stari fiziologice mai aparte, nu va invinovatiti. Este o boala grea asta cu invinovatirea.
Va scoateti parleala la urmatorul bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Fetelor oare ce mai face may?O mai avea greturi?May da-ne un semn

Racheeql
Le pup si pe celelalte fete si ma bucur pt vestile bune si le urez sarcina usoara celor venite de curand

Sunt ingrijorata de ana. Sper ca i-au incetat sangerarile.

Racheel, eu am scris ieri ceva. Nush daca ai vazut. Mi s-a micsorat hematomul mare de la 5cm la 3, iar cel de 7 mm a disparut.
Am inceput iar sa sangerez sange vechi. Mi se oprise pt o zi, deci cred ca se mai subtiaza de acum.
Incerc sa rezist 10 zile fara eco fiindca am facut cam multe in ultimele 10 zile. 4 eco ...
Bebe e bine, dragul de el. Sper sa fim bine si de acum.
Ieri am inceput tratamentul cu Duphaston si nospa.
Greturi mai am, dar am si seri in care-s mai usoare, cum a fost ieri.
Mi-a crescut apetitul si mananc intr-una. Dar oricum eu am slabit vreo 4 kg de la inc sarcinii.
Merci de grija :)
sper ca la urm eco sa nu mai vad hematomul ala urat si sa fim bine.deocamdata stau la pat. Preventiv, ca nu mi s-a zis sa stau neaparat.
Am o problemuta. M-am facut ca o maimuta :((
Eu, fiind bruneta, sunt mai paroasa de fel dar acum am explodat.
Burta mi s-a umplut de puf negru care se vede urat :( si peste tot mi s-a indesit si creste asa rapid :((

12+

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

May te lasa ca se resoarbe si celalalt hematom.osa treaca ele sangerarile si totul o sa fie bine.Tu ai puf pe burtica dar eu am par negru.Asta din cauza hormonilor.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 16+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Sper sa se duca si sa nu mai am parte de sperieturi de astea ...
Acum incerc sa-mi ridic moralul de la subsol si sa merg mai departe.
Daca ar fi dupa mine mi-as cumpara un eco si l-as tine mereu in functiune :D
Acum am piticul ca nu mi-a zis nimic de col. Astia pe aici nu-ti zic cat are colul, nu-l masoara ...

In fine, da, si puful meu e aproape par.:((
Tu esti bine, da?

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Eu nu am sangerari dar au revenit greturile Nu-mi vine sa cred am crezut ca au disparut de tot dar nu.Mananc ziua si mi-e greata de mor pana seara cand vomit.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 16+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Of
poate te lasa pana la urma.
Eu acum ma bucur ca le am ca-s un semn ca bebe traieste :)
mi-as dori sa fie blande ca ieri
Ca altfel sunt nasoale

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Fetelor mi s-au impaienjenit ochii cat am citit la 3 capitole si am nervi !
Nu mai am rabdare sa citesc,poate ma lamureste cineva ce s-a intamplat cu picasa,daca s-a recuperat parola,userul,sau a fost sters contul... Si da,exista si minti diabolice,oameni nesimtiti care fac chestii de genul asta pentru distractie, a fost cineva si la odiseea primului meu copil, nu s-a aflat nici acum cine a fost,doar a declansat niste valuri si niste certuri care nu au dus la nimic bun. Doar ca eu nu voi mai pune nici o poza pe nici un cont comun,ci le voi pune in contul meu personal de picasa si trimit linkul pe contul comun de yahoo.

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 17+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara spune:

Multumesc burticilor care m-au intampinat cu bratele deschise si urari frumoase!

Seidana sunt din Bucuresti, am omis sa specific.
Racheel ce sa zic de greturi... am trecut de la arsuri, la arsuri + greturi seara, apoi greturi toata ziua + foarte greturi seara, acum sunt la greturi moderat toata ziua + greturi seara. iar dupa ce mananc ceva e de rau! sunt curioasa ce urmeaza si mai ales pana cand ?!
Laredanar nu-ti face ganduri rele cu mersul la baie, pur si simplu cred ca ...asa e mersul! la mine: noaptea de 2-3 ori, ziua - fara numar! adevarat este ca beau ceai de sunatoare mult.
Athosik despre ce tricouri se vorbeste? sa inteleg ca facem un club? spune-mi si mie, plz
Si imi spuneti si mie unde postati pozele cu burticile? - am PM activat, merci

Eu maine merg sa imi fac lista de analize. Mi-a dat cu nemiluita, ma gandesc cat sange o sa imi ia, in fine.
Apoi luni am programare la ecografia pentru dublu test (am emotii!) - ar fi 12s4z. Pana acum am facut 2 eco normale, bebe a iesit mai dezvoltat fata de varsta sarcinii dupa data UM; la ultima acum 2 sapt a iesit cu 5 zile in plus. Doctorita a zis ca nu conteaza eco, dar eu ma framant. Oare e prea tarziu pentru DT? Am citit ca daca e prea mare bebe, ies aiurea rezultatele DT. E adevarat, voi ce ziceti? Poate ma lumineaza fetele care au facut deja DT, va rog.

Ma bucur ca sunteti aici si am cu cine "vorbi"! Sotul, probabil si el emotionat, ma tot incurajeaza asa cum stie el - cand mai barbateste, cand mai gingas, tot la "o sa fie bine" ajungem. Ori eu am nevoie de sfaturi :) offfffff

12+

mioara

Mergi la inceput

Mioara bine ai venit si sarcina usoara.
Imi pare rau ca si tu ai greturi. Stiu cum e, dar ne luptam cu ele, ce sa facem?
Eu nush de ce le zice matinale ca pe toate cu greturi inclusiv eu le apuca seara rau ...

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab04 spune:

Bun venit noilor fete, Livia si eu sunt din Constana.
In legatura cu celulele stem si eu sunt f nehotarata, pana sa raman insarcinata si sa citesc ai mult eram convinsa ca o sa recoltez, acum parca nu mai sunt asa convinsa, pe de o parte nu prea am incredere in firmele astea, iar pe de alta parte ma gandesc ca daca Doamne fereste oi avea nevoie vreodata si o sa imi para rau ca nici macar nu am incercat.
Cu buboiu sunt aproximativ la fel, abia astept sa merg maine iar la chirurg sa vad ce hotaraste, rocaille ai dreptate cu anestezia, o sa discut maine mai in detaliu cu dr, trebuie sa am incredere in el ca e unul dintre cei mai buni din Constanta (celalalt dr bun e plecat la o conferinta), mie totusi mi s-a parut f atent referitor la sarcina, mi-a zis ca chiar daca sunt antibiotice care sunt permise in sarcina, nu vrea sa riscam cu nici un antibiotic, asa ca nu cred ca mi-ar face o anestezie periculoasa pt bb.
Noapte buna tuturor

Cel mai mult in viata imi doresc un spatiu in care sa-mi astern gandurile, barbatul iubit alaturi de care sa-mi astern noptile si un copil in care sa-mi astern viitorul...

Mergi la inceput