Puiuti de Sept-Oct 2011 (27)
Raspunsuri - Pagina 10
zubi spune:
Neatza fetele, v-ati baut cafelutza?
eu azi sunt cu fundu-n sus, sa vad ce sa fac ca sa imi revin, m-am certat cu al meu sot aseara SI am plans, acum ma doare capul,asa sunt eu, mai ales de cans sunt gravi,s-a accentuat si mai tare, adik..nu poate nimeni sa imi zica nimik, sau sa imi faca vreo observatie ca ma apuca imediat palnsul,ca un copil..si greu ma mai opresc din plans apoi..offfffffff..cred ca ma duc sa ma tund azi,asa ,ca s aimi revin putin,sa devin iar vesela, o zi buna
Livia, Mioara, sarcini cat mai usoare sa aveti
Zubi, mami16+
minunea mea
GORGY spune:
Buna dimineata burtoacelor
Livia, Mioara, bine ati venit va doresc sarcina usoara si fara greturi
Rallu spune:
Ancaroro, nu e chiar asa. Sunt cazuri si cazuri si nu intotdeauna regula de baza se aplica tuturor.
Da, la toata lumea difera putin insa eu am ovulat cand trebuia sa-mi vina ciclul, pana acum intarzierea se considera a fi de 3 sapt.
Nu se poate calcula dupa UM pt. ca asta ar insemna sa-l scoata cu 3 saptamani mai devreme (fiind cezariana) si asta poate deveni o tragedie.
Alta problema ar fi sa mi-l compare cu aia de 15 sapt si nu stiu cate zile, ar insemna un retard de crestere imens si m-ar baga in sperieti degeaba.
In cazul meu UM e chiar irelevant si toata lumea incearca sa afle cat are copilul in realitate pt. a putea calcula bine toate constantele.
Ia gandeste-te la mamicile care raman gravide in timp ce alapteaza, inainte sa le vina primul ciclu. Ar fi chiar hilar sa se calculeze varsta copilului dupa UM (care poate fi si cu 1 an inainte).
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Rallu - mami de Robert si 12+
Sufletelul meu
andreea2011 spune:
Buna Dimineata fetelor!
Vai dar ce-ati mai scis!!! vorbaretelor !!
O ora mi-a luat sa va citesc din urma. Eu am fost la mama si nu am avut net.
Ma bucur ca sunteti bine. Bun venit noilor burtoase.Si bebele meu va saluta cu o lovitura in burtica.
17 +
athosik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui theea Salutare am revenit si eu dupa o zi de absenta si tre am avut de recuperat 2 cap Am fost si noi ieri la ecograf si abia la a3a incercare a reusit sa ii masoare toate cele.Nu voia sa stea sub nici o forma Se pare ca o sa avem un baietel .Doctorita ma intreaba ce imi doresc si eu ii zic fata la care ea imi zice nu cred ca iti doresti fata cu puta din asta .Am inceput sa bocesc de fericire cand am auzit ca e baiat cu toate ca eram convinsa suta in mie ca o sa fie tot fata Vreau si eu parola si contul va rogggggggggggggg 13+ si de Alessia(30.08.09) |
Felicitari pt baietel!!!!
16+ cu
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!
seidana spune:
citat din mesajul lui zubi Neatza fetele, v-ati baut cafelutza? eu azi sunt cu fundu-n sus, sa vad ce sa fac ca sa imi revin, m-am certat cu al meu sot aseara SI am plans, acum ma doare capul,asa sunt eu, mai ales de cans sunt gravi,s-a accentuat si mai tare, adik..nu poate nimeni sa imi zica nimik, sau sa imi faca vreo observatie ca ma apuca imediat palnsul,ca un copil..si greu ma mai opresc din plans apoi..offfffffff..cred ca ma duc sa ma tund azi,asa ,ca s aimi revin putin,sa devin iar vesela, o zi buna Livia, Mioara, sarcini cat mai usoare sa aveti Zubi, mami16+ minunea mea |
Si eu sunt azi cu fundul in sus.. am dormit rau azi noapte.. promit ca ma las de pepsi...
Da ce ce va certati.. mai lasati incolo cearta..vb cu el si spune-i sa te inteleaga sa nu te mai critice.. recunosc ca al meu s-a schimbat f mult decat cu bebe.. aseara mi-a zis ca e fericit cand ma vede asa mandra de burtoasa..., si in general.. mai nou petrecem f mult timp impreuna.. asta pt ca avem numai o masina acum
16+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !
racheel spune:
offfffff zubi, asa suntem in perioada asta mai sensibile, din cauza hormonilor cred....De ce v-ati certat?Gandeste-te si la el.Poate este stresat din cauza serviciului.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 16+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!
racheel spune:
citat din mesajul lui andreea2011 Buna Dimineata fetelor! Si bebele meu va saluta cu o lovitura in burtica. 17 + |
Deja a inceput sa loveasca?
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 16+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!
seidana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui racheel
Deja a inceput sa loveasca? Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 16+ cu Doamne, ajuta-ne in continuare! |
si al meu de aproape o sapt deja.. e asa de faina senzatia...
16+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !
inutsa spune:
rallu lasa ca se lamureste dr pana nasti ce si cum. Bine ca bebele e bine merci in burtica. O fi fetita si nu vrea sa isi tradeze varsta . O adevarata dna de pe acuma
Si la mine e o neconcordanta, dupa UM as avea 13 sapt, dar varsta gestationala inca de la primul eco era cu 3 zile mai mare.
seidana da, eu am pus pozele, dar in una din primele invitatii am scris ca sunt poze de inutsa. Multam tie si lui camady
zubi hormonii sunt de vina pt ups $ downs.
de si13+