Consoane dificile

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Eu cred ca, in momentul de fata, pui prea multa preiune pe el, insistand sa pronunte corect. Ia o pauza de 1-2 saptamani si incearca din nou. Zici ca a gasit sinonime la cuvintele care incep cu f, incearca alta consoana. Dar nu la modul ca nu spune corect si prin jocuri. Fazan de exemplu, numai ca inloc sa gaseasca cuvinte care incep cu ultimele doua litere din cuvant (cu e regula) limitativa la una. Tu poti cauta cuvintele care sa inceapa si sa se sfarseaca cu consoana problema. Ex. fizic ... cataif ... fus ... stuf. Nu trebuie sa fie in ordinea asta.

Si fata mea avea probleme cu pronuntia consoanei R si a grupurilor de litere ce si ci. Tot prin joaca am reusit sa corectam pronuntia.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

www.libertatea.ro/stire/transplantat-de-rinichi-e-campion-la-ping-pong-25686.html" target="_blank">Un mare campion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaP spune:

Cum v-ati invatat copii sa il spuna pe R? Al meu scoate in L cu multi stropi ca sa il pronunte pe R si nu mai stiu cum si ce sa ii spun sa il pronunte pe R.

Mergi la inceput