Romania, te iubesc

Romania, te iubesc | Autor: Oana-Laura

Link direct la acest mesaj

Eu imi iubesc tara. Desi puteam pleca de mult in afara, am ales sa raman in Romania. Romania NU e perfecta dar e casa mea si a familiei mele.
Ce motive va da, Romania sa o iubiti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

N-am motive sa plec.

Aici pot sa rad in voie de cei carora le ia apa casele, nu trebuie sa muncesc deloc si totusi traiesc foarte bine din banii castigati cu truda si sacrificii de rudele din strainatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

faptul ca am atat radacinile cat si aripile aici ... in 'tzarana' si in zarea aceasta

eu cred ca nu intamplator am venit pe lume aici si ca de fapt nimic nu e intamplator

Asta nu exclude insa o varianta a plecarii in alta zare de lume, dar daca o voi face vreodata va fi doar pentru un 'mai bine' pentru copiii mei (asa cum as intelege eu si tatal lor acest mai bine / conceptul poate fi relativ)

Da, pot afirma fara nicio rezerva:Romania, te iubesc! pentru TOT ceea ce sunt eu, familia si prietenii mei in acest spatiu.

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_a

N-am motive sa plec.

Aici pot sa rad in voie de cei carora le ia apa casele, nu trebuie sa muncesc deloc si totusi traiesc foarte bine din banii castigati cu truda si sacrificii de rudele din strainatate.

www.youtube.com/watch?v=Efc0p0GASFY" target="_blank"> Children see

e o gluma asta...nu!?

Alinuk

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larasarit spune:

Super filmuletul de la semnatura, children see children do

Mergi la inceput

Alinuk, nu stiu ce sa-ti raspund...promotoarea ideii, o respectabila colega de forum, parea foarte serioasa.

Mergi la inceput

Citat:

Alinuk, nu stiu ce sa-ti raspund...promotoarea ideii, o respectabila colega de forum, parea foarte serioasa.

pe cuvant nu stiu la ce te referi

eu am luat in serios intrebarea...

daca e vreo gluma si pic de kko va rog sa-mi ziceti si mie

nu de alta da macar sa stiu

Alinuk

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Citat:

dap..ce sa zic?...super tare,...nu se poate discuta pe nici o tema fara ca din dorinta de a plati nush' ce polite, sa nu taram totul in...noroi

Mergi la inceput

Lia, n-am tarat nimic, nicaieri. Au avut grija sa o faca altii, inaintea mea, asadar, subiectul asta n-avea cum sa nu ma duca cu gandul la mizeriile scrise pe la subsol (probabil de acolo s-a si nascut ideea subiectului).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Alinuk...focuseaza-ti atentia pe lucrurile care merita..unii nu fac diferenta.si esti prea ..sa intri in dispute fara sens.(love u)

larasarit..intradevar, link-ul ancai cu "children see..children do" e un video foarte bun, care sintetizeaza multe informatii pe plan vizual!

Oana..si eu iubesc Ro, am mai spus-o si la alt topic, insa iubesc natura, istoria, folclorul..limba si multe altele, dar deopotriva sunt lucruri care ma fac sa imi fie rusine ca sunt cetatean al Romaniei si locuitor.
toate lucrurile pe care le iubesc si tin de Romania, nu ma ajuta niciunul sa supravietuiesc, asa cum ar trebui, in limite normale, fara a exagera.daca vreodata voi parasi teritoriul acesta, o voi face pentru binele familiei, nu imi voi renega radacinile, caci aici m-am nascut si am crescut si nimic in lume nu poate schimba asta, poate doar o amamnesis totala!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Asa cum am continuat sa imi iubesc parintii atunci cind am plecat din casa parinteasca, asa continui sa iubesc Romania desi am plecat. Si cum nu am de ce cauta motive speciale sa imi iubesc parintii, ci ii iubesc pt legatura personala, asa iubesc Romania tot pt legatura personala.

In schimb nu ii iubesc pe acei romani plini de ranchiuna, plini de satisfactie cind moare capra vecinului, care aduna motive si isi scriu in memorie polite de platit si liste negre si de abia asteapta sa isi arunce "fierea" atunci cind celuilalt ii e mai greu. Inclusiv in forma foarte raspindita a forumistului, bloggistului si comentatoului de ziare.

Mergi la inceput