Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

georgia.......cel mai important lucru e sa stai calma...........neaparat..sa nu te stresezi, baga cate un no-spa sa ajute sa nu se contracteze uterul de la stres, ca sigur nu te poti abtine, si nah, e logic................

dar ai grija de tine si nu te stresa............te rog.........ca ii faci rau la bebe.............

incearca sa te gandesti ca nu e gracul asa de negru,...........

doamne ajuta!!!!!!!!

Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 4+ de fetita cu codite...

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca77 spune:

Georgia uite ce am citit: "Rolul corpului galben este inca discutat de multi medici. Se considera ca este in special important in primele saptamani de sarcina, deoarece indeplineste functia de glanda, producand progesteron. Mai tarziu, in saptamanile 8-12 de sarcina, aceasta functie va fi preluata de placenta." Ma intreb daca nu o sa iti suplimenteze dr progesteronul ca sa acorepere secretia corpului galben. banuiesc ca daca acesta e ca un chist, nu mai produce progesteron cum ar trebui... ma intreb si eu ca un total ignorant in domeniu

6+

www.psychosomatics.be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Georgia, as vrea sa pot sa te ajut, dar nici macar nu am mai auzit de un asemenea caz. Ma sa nu fie cazul de operatie si DD sa aiba grija de tine si bebe

mami de Vlad (29.10.2009) si 6+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

georgia, linisteste-te si nu iti mai face ganduri. mai afli maine o paree si decizi atunci ce este de facut.

eu astazi am inceput serviciul si am remarcat ca jos, sub buric, aproape de pubis, simt contractiii. o fi normal? aveti idee ce se intampla? simt contractiile uneori cand merg, cand stau in picioare, etc. in rest ma simt bine, doar ca acum sunt foarte obosita. m-am obisnuit acasa si sa dorm.

7+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

Georgia, incearca sa te linistesti putin stiu ca este greu sa faci lucrul asta si ca este foarte usor de spus dar priveste partea plina a paharului si anume ca BEBE ESTE BINE!!!
ti-a spus dr ce fel de chist este???pt ca , chisturile sunt de mai multe feluri...crede-ma le-am studiat pe toate pt ca am fost mama lor , intr-o perioada eu tot timpul aveam cate un chist si ti-o spun din proprie experienta dureri groaznice de chist sunt dupa ce chistul depaseste 6 centimetri pt ca atunci exista riscul sa se sparga.si alta chestie chistul se alimenteaza cu sange din menstruatie....tu nu mai ai menstruatie....deci???....de unde a aparut chistul tocmai acolo???sunt foarte multe chestii care dupa parerea mea nu se pupa si tocmai de aceea iti spun sa te linistesti putin si sa mai consulti si alte pareri ale altor medici
tu cand ai foart la ultima eco aveai ceva???a pomenit dr ceva de vreun chist???

6+
Iti multumim Doamne

Mergi la inceput

a, voiam sa va intreb. voi ati anuntat la serviciu, oficial, ca sunteti insarcinate?

7+

Mergi la inceput

Lia , ti-a luat sotul uscosin?
a trecut durerea de burtica?

6+
Iti multumim Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui carola

a, voiam sa va intreb. voi ati anuntat la serviciu, oficial, ca sunteti insarcinate?

7+

"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie

Eu la sarcina cu Vlad am anuntat imediat dupa betaHCG, am luat hartie de la dr. de familie pe care am depus-o la HR cu nr. de inreg. si am facut apoi copie ptr. mine. Am facut toate astea ptr. ca institutia trecea printr-o per. grea si se punea problema de restructurari, in alte conditii nu stiu cand as fi facut-o. Acum nu mai este cazul ptr. ca sunt in CIC.
Daca tu crezi ca sunt contractii, nu le lasa sa-si faca de cap, se recomanda uscosin supozitoare.

mami de Vlad (29.10.2009) si 6+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

pai iau deja 3 no-spa pe zi by default. eu asa cred. voi nu simtiti nimic de genul asta? la voi e liniste si pace? :)

7+

Mergi la inceput

carola sa stii ca si pe mine ma mai doare burta ...ba pe stanga...ba pe drapta...ba pe mijloc dar totul se rezolva cu no spa + uscosin
bine dar si cu astea sa nu faci abuz eu iar no spa cand ma doate putin dar cand situatia se inrautateste imi pun un uscosin si gata!!!durerea dispare ca prin minune

6+
Iti multumim Doamne

Mergi la inceput