Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (5)
Raspunsuri - Pagina 19
abramburika spune:
Neata si de la noi!! O sapt. numai cu vesti bune!!
Aici e gri, urat si ploua ... iar eu am o stare de somn!!
albetje - multa putere si ganduri bune, o sa fie bine!!
Nu stiu de crema, eu n-am folosit una speciala in sarcina, dar nici vergeturi nu am avut. Am fost mai norocoasa din punctul asta de vedere.
ioana- remediu pt. greturi n-am. La unele functineaza sticksurile, saratele, covrigei ... acum la mine sunt suportabile greturile, nu ma vait.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
georgia79 spune:
Dragelor,
Eu tocmai am constatat ca-mi trece greata de la Bake rolls!
Important e sa nu facem excese cu saraturile!

+6
mami de
Iustin 09/04/2009
abramburika spune:
georgia - apropo de vise, am mai zs eu ca am aproape cosmaruri, visez chestii urate tare. Nu mereu. Azi-noapte insa am visat ca imi duceam fata la gradi, imi luam ramas bun de la ea in usa clasei si deodata au aparut multi copii pe hol, din alte clase, educatoarele care ii dirijau catre iesire pt. ca izbucnise un incendiu in gradinita. Nu am vazut focul, flacari, ci doar haosul ala ... si o luasem pe S. in brate ca sa ies cu ea. Da' cred ca stiu de unde mi se trage, de la www.youtube.com/watch?v=0utzDTeCNyI&feature=related" target="_blank">Pompierul Sam, desenele preferate ale Silviei in acest moment. ![]()
Nu ma pricep la interpretat vise, la semnificatii...
abramburika spune:
Gata, am schimbat si cap., ma duc sa trebaluiesc pe la bucatarie ... revin dupa pranz. ![]()
georgia79 spune:
brambu, se pare ca ce vedem zua uneori visam noaptea.
Tatal meu imi spunea ca el cred prostia aia ca lumea se sfarseste anul asta in decembrie si-mi zicea ca sa mai astept cu bebe pana-n 2012... asta inainte sa fiu gravi!
De cand a aflat ca-s gravi e cam preocupat... nu mi-a zis nimic dar il simt ingrijorat...
Ieri ma gandeam daca n-are legatura cu convingerea lui legata de sfarsitul lumii... si cred ca de-aia am visat.
Fetelor... eu aseara am avut asa o frica... nu stiu ce m-a apucat!
Ma gandeam cum o sa ma descurc eu cu 2 copii asa de mici... si daca o sa reusesc sa il/o iubesc si pe noul bebe ... avand in vedere ca eu sunt topita dupa fiul meu!
Mi-am spus ca sunt prostii dar... totusi ce mi-a venit cu astfel de preocupari?
Mai ales ca mi-am dorit enorm sa mai fac un bebe!
O fi normal?
+6
mami de
Iustin 09/04/2009
abramburika spune:
Asa cum am mai spus, cica dragostea nu se imparte la 2, ci se inmulteste cu 2. Iar eu am experimentat pt. ff putin rolul de mamica bis. SI in conditii nu tocmai placute, nu aveam timp sa ma gandesc la aspectul asta.
Sunt griji, preocupari normale, dar asa cum erau si la bb1, o sa fac fata, o sa fiu o mamica buna, o sa ma descurc etc. Pe care fiecare din noi ni le-am facut la vremea respectiva.
Singura mea grija acum este sa fie bb sanatos, sa nu mai trecem prin ce am trecut. Restul ... sigur ca o sa ma descurc, sigur ca o sa fie bine.
Cat depsre sfarsitul lumii ... asa se spunea si despre anul 2000. Si iata ca suntem tot aici. Cand o fi sa fie ...
georgia79 spune:
Mersi brambu 

Ai dreptate ...si eu i-am zis tatalui meu ca am trait si peste 2000 dar el..tot crede!
+6
mami de
Iustin 09/04/2009