Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (5)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki_ispas spune:

Am uitat sa va zic,maine implinim 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

bravo miki
mult inainte si sa fiti sanatosi

4+ ,teodor de 2 ani,tati si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Am revenit ca ma roade ceva.
Cat am fost insarcinata cu Mihnea am luat vreo 30 de kg si am capatat muuuulte vergeturi, desi m-am dat cu tot felul de creme.
Acum vreau sa fiu fata cuminte, sa nu mai mananc toate prostiile, daar vreau si eu o crema buna pentru corp, antivergeturi sau doar hidratanta pentru inceput... Aveti experiente placute cu vreo marca, firma..etc?
Noapte frumoasa sa aveti!

Va pup.
Va citesc raspunsurile maine, de la birou.

Mami cu cea mai draga minune, Mihnea( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

buna dimineata fetele probabil voi la ora asta,eu ma pregatesc sa ies din garda.
Va doresc o saptaman numai buna toata si pentru bebelusi multi pupicisi sa fie cuminti.
Ne reauzim mai la pranz dupa ce fac nani si eu un pic.

4+ ,teodor de 2 ani,tati si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

'neata si de la noi!!
Eu nu va invit la cafeluta pt ca nu-i suport mirosul....poate peste vreo 2 luni...va ofer insa, un covrig cu sare

Azi la 17 merg si eu la dr. Abia astept desi parca ma duc cu teama. In w-end desi nu m-am dat jos din pat am avut ceva dureri pe sub burta ...aseara simteam ca ma supara si spatele. E posibil sa fie de la rinichi???beau fff putina apa...max 0,5 l/zi. Tot ce beau vomit. Cu mancarea stau mai bine insa cu lichidele...la pamant.

Saptamana frumoasa sa aveti...cu cat ma putine greturi si neplaceri!!!

POZE...POZULICI

puiutul meu, Erik

Speram...la o printesa 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albertje spune:

neatza ,

ma alatur si eu la o cafea cu aroma de spital .ieri spre pranz am plecat la urgente cu o sangerare puternica .urmarea a fost internarea ,imobilizarea la pat ,ciorapi de compresie ,injectie contra trombozei ,analize de sange ,tensiune ,eco ...deocamdata nu s-a vazut nici o actiune a inimioarei ,dat fiind ca sarcina e inca prea mica. ramane sa vedem ce mai zice dl doctor la vizita ce urmeaza sa o am azi .am ceva emotii ,dar raman pozitiva.la cea de-a 2 a sarcina ,am avut aceleasi simpome in aceiasi perioada ca si acum ,dar cu relaxare la pat am tercut peste faza critica si sarcina s-a dezvoltat foarte bine .urmarea :O fetita sanatoasa de 4320 g si 55 cm .am incredere in DD si in puterea mea de a depasi fizic si psihic acest moment mai critic.

succes fetelor ce merg azi la control ,somnic usor celor ce au fost de garda si o zi cat mai senina ,fara greturi ,ameteli si mirosuri necorespunzatoare prin autobuze (.

o zi relaxanta!

[url="[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]"[/url]

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Maryela
vreau si eu o crema buna pentru corp, antivergeturi sau doar hidratanta pentru inceput... Aveti experiente placute cu vreo marca, firma..etc

eu am folosit crema speciala pt vergeturi in timpul sarcinii de la Vichy.are un miros extrem de placut ,intra usor in piele si nu lasa film gras .
momentan folosesc de la Bübchen ,din gama pt mamici gel de dus si ulei de masaj.trebuie facut cca 10-15 min pe zi masaj ,pt o mai buna vascularizare si cu putin noroc previi vergeturile.oricum nici o crema nu face minuni de una singura .

vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia79 spune:

Buna dimineata fetelor!
Eu n-am mai intrat ca am avut musafiri in weekend si in rest am stat cu fiul meu si ne-am iubit!
Sunt bine, am niste greturi dupa ora 14-15 dupa amiaza de mor!
Si de azi vad ca ma iau si dimineata!
In rest sunt bine!
Albertje, ai grija de tine! Va fi bine pana la urma!
Va multumesc inca odata tuturor pentru sustinere si pentru curajul care mi-l dati!
Azi noapte am visat ciudat de tot!
Am visat sfarsitul lumii si o arca si sotul meu a cazut si m-am aruncat si eu dupa el... si apoi intram intr-un tunel luuung si in final se pare ca ajungeam intr-o alta lume... si era asa de frumos, eram pe o insula inconjurati de mare... si aveam un sentiment atat de placut!
M-am trezit foarte bine dispusa!
Azi sunt la servici si va scriu printre picaturi... am cam multe de facut... plus sefa mea care se tot fataie sa vada ce tot scriu eu aici!
Va pup pe toate si va doresc o saptamana usoara fara probleme.

+6
mami de Iustin 09/04/2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_comsa spune:

Buna fetelor....nu am intrat de mult, dar ieri am avut musafiri k mi-am sarbatorit ziua de nastere mai repede putin:)
Va doresc o saptamana frumoasa si plina de vesti bune....eu ma simt foarte bine, in afara de putine doreri de burta, foarte foarte mici, nu am nimic:)...sper sa fiu norocoasa si sa scap, sa nu imi fie rau:)

Mergi la inceput

georgia 79 ,mersi de urari .interesant visul tau.poate te mai slabeste sefa ta din priviri si ne mai scrii printre randuri.o zi usoara iti doresc.

deea,la multi ani !toate urarile de bine si la anul pe vremea asta o sa aibe cine te ajuta sa sufli in lumanari!

vine bebe

Mergi la inceput