Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns firicel spune:

Miki-eu am avut arsuri rele de tot saptamana trecuta.Am vorbit cu pneumologul si mi-a spus ca e ok sa iau bicarbonat-putin,asha un varf de cutit-pt arsuri(reflux) sau Mylanta.
Lia si Miki-si mie mi se intampla la fel.Daca nu mananc cam la doua ore mi-e rau.Asa ca incerc sa mananc putin si des.Poate tine schema...daca nu o sa fiu o "elefanta" la sfarsit de odiseeNumai sa scapam cu toate sanatoase si bebei la fel,ca 'om scapa noi si de kilogramele acumulate...candva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui firicel

Miki-eu am avut arsuri rele de tot saptamana trecuta.Am vorbit cu pneumologul si mi-a spus ca e ok sa iau bicarbonat-putin,asha un varf de cutit-pt arsuri(reflux) sau Mylanta.
Lia si Miki-si mie mi se intampla la fel.Daca nu mananc cam la doua ore mi-e rau.Asa ca incerc sa mananc putin si des.Poate tine schema...daca nu o sa fiu o "elefanta" la sfarsit de odiseeNumai sa scapam cu toate sanatoase si bebei la fel,ca 'om scapa noi si de kilogramele acumulate...candva

cu siguranta o sa scapam de kg in plus
sa te gandesti numa cate nopti nu o sa dormi

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

asa am sperat si eu cu kg, ca se vor duce usor...sperante desarte. nu se duc usor deloc,cat alaptezi mai deloc as putea spune... sfatul meu e sa aveti grija cat si mai ales ce mancati. daca mancati mere si iaurturi, cred ca nu conteaza cantitatea...dar daca mancati pizza si cioco...

ralu- de bebe albastru si 7+
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_ispas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

miki yo asa mi-am dat seama ca sunt gravi
de la arsuri
mereu le-am avut de la primele saptamani de sarcina
arsuri si balonare pffffffffff

dar ma simt fffffffff bine
sunt f multe fete care isi doresc sa aiba simptome de sarcina
si le doresc din tot sufletul sa le aiba

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+6

Isi doresc pt ca nu le-au avut niciodata si nu stiu cat de rau este,uneori nici nu poti sa te bucuri de sarcina,mai ales cand stai aplecata deasupra toaletei...
Cat despre balonare vai de capul meu!!eu si inainte aveam probl dar acum nu e seara de la dumnezeu sa nu fiu un balon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata mai pe la pranz!!

Am citit din urma, da' n-am retinut mare lucru, parca-s aeriana.
Am dus fata la gradi, am fost la cimitir si la supermarket sa iau una-alta si am simtit ca mi se inmoaie picioarele. Nu stiu de ce ... oboseala, cald (incepe sa bata soarele), dar efectiv m-am tinut de un perete ca sa imi revin. Acum is bine, am ajuns cu bine acasa.

georgia - nu am mai auzit despre o situatie ca a ta, dar eu ma rgo si sper din tot sufletul sa fie bine. Asteptam vesti!

Ma duc sa ma intind un pic, tot ma simt lesinata.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca77 spune:

ralu dar stiu ca ti-ai ales o meserie grea! succes mult si cine stie? cred ca s-au mai schimbat mentalitatile legate de psy in romania

am apucat sa ma uit si eu pe pozutele care le-ati pus pe net. Mai dar aveti niste copilasi superbi! de revista nu alta! sa va traiasca si sa va bucurati de ei

cu sarcina eu m-am mai relaxat putin, am inceput si eu sa am pofta de mancare si greata a mai scazut putin. Sunt inca departe de modelul lui miereamara

altminteri vroiam sa va intreb daca mai stiti si alte lucruri cu care tb sa fim prudente in afara de:
- mancare
- nu carat greutati
- nu bai fierbinti
- nu stat la soare

ma intreb cum e cu mersul pe bicicleta? si eventual daca e ok, pana in ce luna? pe aici ca si in olanda mersul cu bicicleta e mai popular decat cel cu masina

6+

www.psychosomatics.be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Eu am evitat mersul pe bicicleta la inceput ca na, zgaltaituri, hopuri, iar spre sfarsit, burta prea mare, ma deranja . Nu stiu daca sunt sau nu contra-indicatii in acest sens, eu l-am exclus de la mine, pt. mine ca nu ma simteam bine pe bicicleta.

SI tocmai ce imi propusesem sa ii iau si fetei scaun sa il atasez la bicileta mea ca sa facem plimbari impreuna. Data aviatoare . cu 2, hahhahahahaa!!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna08 spune:

Leo ai PM.

Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Lia nu am vrut sa te alarmez, dar exista studii care leaga administrarea de progesteron de aparitia defectului respectiv
http://www.mayoclinic.com/health/hypospadias/DS00884/DSECTION=risk-factors

"Some research suggests that there may be an increased risk of hypospadias in infant males born to women of an advanced age or those who used in vitro fertilization (IVF) to conceive. The connection to IVF may be due to the mother's exposure to progesterone, a natural hormone, or to progestin, a synthetic form of progesterone, administered during the IVF process. Other research, however, hasn't confirmed a link between IVF and hypospadias, but did find an association between a mother's exposure to pesticides and hypospadias".

Inca un link care e mai categoric in concluzii
http://archpedi.ama-assn.org/cgi/reprint/159/10/957.pdf

Bineinteles ca nu pot fi siguri 100%, studiile astea sunt facute pe populatie restransa.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

eu nu mai pot de . imi vine sa le rup parca nici cand am alaptat nu ma dureau asa...ceea ce nu e mjult departe de ce se intampla acum, considerand ca eu am colostru si am avut din ziua in care am facut testul o fi normal sa doara in halul asta?
pentru balonare puteti lua carbune fetele, functioneaza f bine. iar pt arsuri rennie e permis in sarcina. eu in ultimul trimestru il aveam in noptiera si rontaiam noaptea in somn, in fiecare noapte.. aveam arsuri teribile desi copilul a stat foarte jos in burtica. la orizontala insa era crima
mersul cu bicicleta, daca nu e pe piatra cubica cred ca e ok. dar d-ne fere de vreo cadere ceva...cred ca cel mai bine intrebi alte prietene care au fost gravi
care e treaba cu statul la soare? de ce nu e recomandat? io sarcina trecuta am avut-o iarna dar vara asta mergem in grecia la mare...cum adica sa nu stau la soare???

ralu- de bebe albastru si 7+
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput