Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (110)
Raspunsuri - Pagina 19
michelle1981 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cris2010 Michelle, ai reusit cu branzica de casa? de Solnushka Natali - 13.07.2010 |
Tu ai NAN2? Eu am NAN2 HA.
Poti sa imi spui mai detaliat de atat cum faci tu?
Se pune apa la fiert, lasi sa se raceasca, pui apoi 4 masuri LP si apoi pui iar la fiert si cand fierbe pui calciu?
Eu nu stiu nici LP sa fac
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
Cris2010 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui michelle1981
Tu ai NAN2? Eu am NAN2 HA. Poti sa imi spui mai detaliat de atat cum faci tu? Se pune apa la fiert, lasi sa se raceasca, pui apoi 4 masuri LP si apoi pui iar la fiert si cand fierbe pui calciu? Eu nu stiu nici LP sa fac ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) |
Exact asa Michelle. Eu am folosit NAN2. Pastila de calciu intotdeuna pisata. Spor!
de Solnushka Natali - 13.07.2010
Cris2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lauri_ca Ieri a venit o prietena coafeza la mine, m-a tuns si m-a vopsit, azi sunt alt om. mamica de cavaler Radu 11.09.2002 si printesa Stefi 09.08.2010 |
Sa-ti fie de bine! Eu am maine la 2 programare la coafor pt tuns si vopsit. De luni pleaca mama acasa si profit.
Cris2010 spune:
Si Natali a dat trezirea astazi la 6 dimineata. Noroc cu mami meu, eu am mai dormit pana la 7.30.
Legat de norul toxic, la noi la TV zic ca de fapt nu va trece pe deasupra Romaniei, il trag curentii pe deasupra marilor nordice ale continentului
lauri_ca spune:
Ref. la radiatii, daca or fi, doamne fereste, degeaba stam numai in casa ca tot aer de afara respiram. Parca totusi e prea departe ca sa fie periculos, chiar daca ajung particule radioactive pana la noi, probabil sunt mult diluate in atmosfera sa fie periculoase. Zic si eu ca romanu, nu ma pricep da' imi dau cu parerea
bumblebee spune:
MAi, mintea mea e varza! Citesc si eu postarile voastre, imi vine asa, cate un comentariu, ma apuc de scris, blank total.
Alice, chiar tare faza cu oul, dar acuma lasand la o parte ca era UN ou, gestul e chiar frumos.
Bianca si Mara, multi pt mersul in 4 labe!
Am vazut si eu mamicile frumoase la intalnirea de la Iasi. Unde ati fost, la Moldova MAll? Delfinasii cum s-au comportat? Va intreb pt ca vreau si eu sa ma orientez, asa, cat de cat, ca sa stiu cand vom veni la Iasi cum sa ne programam. Somnul lui V de amiaza e de la 15. Sotul este de regula programat pt predarea actelor.
Exista posibilitatea sa venim chiar la inceputul lui april. Sper din tot sufletul sa veniti toate!
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 8
Victo spune:
nici nu stiu daca am dat binete astazi.
am cautat pana m-am plictisit cazare pt marea noastra. si cum imi sta in obicei, nu sunt 100% multumita. da na..si ieftin si bun..multe vreau si eu.mai ales ca vrem 2 camere..
sper doar sa gasesc un colt ca lumea de plaja si sa fie ok.
pana la urma am ales asta
http://www.vilaorhidee.ro/
apoi m-am intalnit cu bona...am ramas asa pe o intelegere prealabila de 4 ore, 4 ,5 mil. nu vrea sa vina zile mai putine pe bani mai putini. mai vb azi cu sotu, ma mai gandesc, o sun maine, poate se razgandeste si ea, ca stau departe.:)
ce-am mai facut..am dat vreo 2 tel.
am mai adunat de prin casa, dar nu la modu exagerat ca vine fata maine.
ilinca, ai vb cu tanti aia pt curatenie?
laurica.lasa, bine ca doarme noaptea. eu nici nu mai stiu cum a dormit asta noapte, sincer. stiu ca intr-o vreme era lg mine in patul lui stefan..eu l-oi fi adus..:)de vreo 2 ori i-am curatat nasu..
ii curge in continuare nasu ca la robinet, asa ca nici azi nu iesim in parc, plus ca bate vantul.
tot aspir la el bietu..sterg..are rani la nasuc micutzucu meu.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
ramonavlas spune:
Am avut o noapte cumplita. A facut temperatura pentru prima data (39). Dimineata la 4.30 am sunat-o pe doctoritza, i-am dat Panadol si sosetute cu apa si otet si apoi cu cartof.
Azi dimineata la 8 doctorita era la noi, ii mai scazuse Raisei febra, dar inca avea, asa ca suntem pe tratament. Are si putin rosu in gat. I-am dat si Novocalmin supozitor. Acum face nani ca a dormit doar o ora de la 11 la 12, si aia in brate.
Paula, Oana...nu ne vedem la balaceala
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
Victo spune:
ramona, nu era musai sa suni la ora aia :) sunt marisori acum, scrie pe prospect cat medicament sa le dam. si noi am fost cu febra 2 zile. asa e viroza, am concluzionat eu.
nurofenul sa stii ca actioneaza mai repede. si e si mai putin de dat- 2,5 fata de 5 ml de panadol.(mihai asa mi-l scuipa, jumate era pe pijama).
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Alice_Elena spune:
a venit si premergatorul pe care l-am comandat ieri :) l-am montat singura ca n-aveam rabdare sa vina marius. disctractie totala, e toata un ras, deja are directie in mers, mai da cu spatele, mai cu fata, imp e ca ajunge unde vrea. o mai las 2 minute si o culc.
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)