Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (110)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

ramona, nu era musai sa suni la ora aia :) sunt marisori acum, scrie pe prospect cat medicament sa le dam. si noi am fost cu febra 2 zile. asa e viroza, am concluzionat eu.
nurofenul sa stii ca actioneaza mai repede. si e si mai putin de dat- 2,5 fata de 5 ml de panadol.(mihai asa mi-l scuipa, jumate era pe pijama).

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Eu m-am speriat destul de tare pentru ca pana acum nu a avut absolut nimik de cand s-a nascut. Eu nu am avut febra in viata mea, nici racita nu am fost niciodata. Panadol, 3,5 i-am dat.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

parca atat se da la 8 kg..ma rog..ideea e ca nu tb sa te sperii asa de tare :)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Am citit articolul postat despre febra. Multumim, Cata.
Voi stiti cam la ce temperatura risca sa intre in convulsii copilul? Parca la peste 40 de grade. Eu de fel nu sunt panicoasa, dar totusi nu as mai avea nicio urma de curaj la peste 39 de grade. Nu e vroba ca mi-as face scenarii, dar nu as lasa organismul sa lupte cu virusul/bacteria, fara sa intervin.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Ramona, nu-i nimic, ca ne vedem sapt viitoare. Un pt Raisa sa se faca bine repede.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Hello si de la noi
LA MULTE LUNITE FRUMOSILOR RAUL,ANTONIA,LARISA,THEO,FILIP,MIHAI SI FLORENTIN!!!!

Ieri a fost foarte frumoasa intalnirea,mamicile sunt frumoase foc iar copilasii..adorabili!!!

TINA e inalta si slaba iar RADUCU un zambaret si jumatate.Cum ma uitam la el cum zambea cu gura pana la urechi

BAMBOLETA-i se potriveste numele perfect,arata fantastic pt 2 copilasi.ANTONIA e o dulceata de domnisoara iar DAVID un cuminte cu ochi albastri frumosi.Si mi-a placut freza lui la nebunie.

MIHAELA-o mamica extrem de finuta si frumoasa,iar BIANCA e atat de cuminte..necrezut de cuminte.Insa are niste ochi,o sa franga multe inimi cu ei.Dar seamana cu tatal ei leit.

Iar PAUL este cel mai mare plangacios.Cum facea vocalize RADUCU cum plangea Paul.Dar nu asa...ci cu lacrimi si din adancul sufletului.Insa toti cuminti tare.Marea majoritate a timpului au dormit toti,in afara de BIANCA.

BUMBLE te asteptam cu mare drag la intalnire.Da,am fost in Moldova Mall la etajul 2,foarte dragut locul si ne-aglomerat.

Fetelor al meu a vorbeste in soapta de cateva zile.Asa ma amuza,parca ar dormi cineva si nu vrea sa deranjeze

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Am citit articolul postat despre febra. Multumim, Cata.
Voi stiti cam la ce temperatura risca sa intre in convulsii copilul? Parca la peste 40 de grade. Eu de fel nu sunt panicoasa, dar totusi nu as mai avea nicio urma de curaj la peste 39 de grade. Nu e vroba ca mi-as face scenarii, dar nu as lasa organismul sa lupte cu virusul/bacteria, fara sa intervin.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 8

In articol parca scrie ca, cresterea foarte rapida a temperaturii corpului provoaca convulsii.

E usor cu teoria, dar in practica, putine mamici au calmul necesar sa faca fata febrei fara tratament.

ramona, v-a zis de la ce a facut febra? Multa sanatate.

Multa, multa sanatate si delfinasilor Mihai, Antonia.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Mi s-a trezit fata dupa doar 1 ora jumate de somn + 1 sfert de ora la plimbare, ea care de obicei dormea 3 ore la pranz!
Pana diseara o sa fie maraita rau de oboseala,. off

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

trebuie sa intru si eu musai de acasa sa vad pozele de la intalneala din Iasi!! mai fetelor din Bucuresti, dar noi cand ne vedem in parc, intr-un weekend, desigur

va pup, fug acasa la al meu fecioras, care e cam suparat ca il las singurel ziua, asa ca nu prea ma mai pupa cand ajung acasa doar dupa ce uita de suparare ma ia la iubireala, inainte doar se urca la mine in brate

CRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Alice Elena-tie ti-a recomandat pediatra premergatorul?sau l-ai cumparat din proprie initiativa?
noi am avut Luni vizita pediatrica si am intrebat si eu de premergator pentru ca mi-ar fi placut sa-l pun pe Giuliano din cand in cand.Mai bine nu mai deschideam gura , ca mi-am pus-o in cap.
Mi-a spus ca nici un pediatru cu scaun la cap ar recomanda asa ceva-ca este cea mai proasta investitie pe care o puteam face si ca in general mamele cumpara premergatoare doar ca sa-si arunce ploozi cu orele fara grija ca astfel sunt feriti de accidente.
In premergator copilul nu va invata sa paseasca corect ,ci pe varfuri .
Mai bine n-o intrebam nimic .

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput
Mergi la inceput