Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (110)
Raspunsuri - Pagina 13
Diana_Eva spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Da, mai vroiam sa va intreb daca v-ati facut papanicolau? ca cica la 6 luni de la nastere ar trebui.. eu inca nu... |
Te rog mult si frumos dupa 30 de ani Papanicolaou se recomanda la 6 luni sau anual. E important pentru tine!
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
Alice_Elena spune:
nici eu nu am mai ajuns la doc de ceva luni. dar tot uit sa sun, oricum probabil ca m-ar programa peste o luna la cat e de aglomerat.
am culcat si eu copilul, spalat biberoane, vase, am bagat o placinta la cuptor si acum mananc finetti cu paine :))) sotul meu e in oras si ma plictisesc...
ieri, stateam in canapea, mara dormea, marius calculatorea, si suna cineva la usa. se duce el, vbeste acolo, inchide usa si incepe sa rada. ma intorc, statea in hol cu un ou in mana. venise vecina de alaturi (prietena cu soacramea) sa intrebe daca ii dam ou la copil sa manance. marius a zis ca da, si vecina spune "ah pai sa iti dau si tie ca mi-a adus cineva oua de tara". si i-a dat. un ou :)))))))
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
Mycya spune:
citat din mesajul lui Alice_Elena nici eu nu am mai ajuns la doc de ceva luni. dar tot uit sa sun, oricum probabil ca m-ar programa peste o luna la cat e de aglomerat. am culcat si eu copilul, spalat biberoane, vase, am bagat o placinta la cuptor si acum mananc finetti cu paine :))) sotul meu e in oras si ma plictisesc... ieri, stateam in canapea, mara dormea, marius calculatorea, si suna cineva la usa. se duce el, vbeste acolo, inchide usa si incepe sa rada. ma intorc, statea in hol cu un ou in mana. venise vecina de alaturi (prietena cu soacramea) sa intrebe daca ii dam ou la copil sa manance. marius a zis ca da, si vecina spune "ah pai sa iti dau si tie ca mi-a adus cineva oua de tara". si i-a dat. un ou :))))))) mara Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) |
1 ou ....dar na intentia conteaza
nu arunci si pe la mine niste placinta ?? asa ce mii foame da nu am idee ce sa mai mananc
si ca tot rugam fetele sa scrie meniul sa ne mai inspiram si noi scriu si eu ce a mancat gagica mea azi
ora 10 - mar, caisa si para
ora 15 cartof cu dovlecel si carnita de pui
in rest tzitzi ....
Mami de Andra Maria 02.08.2010
Alice_Elena spune:
mycya, de ce crezi ca mancam finetti? de foame:)) nu imi place sa mananc singura... si nici sa gatesc :D
cu mare placere iti dau placinta, da sa vedem cum iese ca e prima data cand fac
si eu as vrea idei de mancare pt oameni mari:) daca s-ar putea si usor de facut pt bucatarese incepatoare ar fi perfect
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
adrianaBuc spune:
citat din mesajul lui rodyka adriana, ar trebui sa incerci sa te mai odihnesti si tu! nu stiu de unde sa mai rupi timp, stiu ca iti e greu si ca trebuie sa le faci pe toate, dar macar in timpul cat e soacra-ta (mai e?!) si se "ocupa" de Rebe, sa te odihnesti |
Nu mai e! A plecat duminica. Si ce bine e fara ea in casa, sa imi sufle in ceafa! dar se intoarce probabil saptamana viitoare - sper eu pentru ultima oara.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Roxana_Theo spune:
Amuzanta faza cu oul.
Victo delfinas cuminte care adoarme singurel.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#
bamboletta spune:
Salutare
Da da ne-am intalnit cu Tina si Raducu care e tot numai un zambet la fel ca si mami
Michele si printesa cu ochi albastri a avut 4 baieti la alegere
Btz_ovi si Paul care e un scump cu fata de nazdravan
A fost tare frumos la intalnire Mycya,Bumblebee va asteptam la Iasi cine mai doreste cine mai pofteste va steptam
poze o sa trimit invitatie pe e-mail la delfinasi
Crispo-ce tare ai fost cu descrierea patutului
l-am coborat si eu acum 1 sapt dar nu am citit pana la cate kg trebuie tinut..eu stiam de 8.5 kg
tot asa ma aplec si eu pana jos nici nu ma mai chinui sa-l adorm in patut nu pot sta atat aplecata il adorm in patul mare la san si il pun adormit
f tare Vladut cum face "pa"
Rodyka-ce distractie pe Isa
Alice-ce frumos gangureste Mara
La multi ani Larisa sa fii iubita si fericita alaturi de cei dragi!!!
La multi ani Matei Alecandru,Victor,Alicia
sper din tot sufletul sa ramanem la fel ca si pana acum sa nu mai fie discutii si intepaturi...la cealalta odisee la care am fost cu Antonia...la fel au inceput intepaturile si discutiile si au mai ramas doar cateva mamici celelalte sau retras
n buna
merg sa incarc pozele...le gasiti pe e-mail maine dim
bamboletta spune:
mi-am mai adus aminte
Victo-felicitari pt dintisor
Alice-ce tare vecina cu oul...intentia conteaza
Oana-felicitari pt casuta
rodyka spune:
diana, ai pm
noapte buna, delfinariu
PS: vazut pozele de la "intalneala" de la Iasi
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
eladea2005 spune:
NEATA GIRLS!
SERVITI O CAFELUTA CU LAPTE? suntem treziti de la 5.30, il deranjeaza rau gingiile, si scrasnesteee...ufffff... dar, sper uimirea mea, am dormit bine...la ora 22 a papat si pana la 4 n-a mai cerut... cred ca e prima noapte cand n-a mancat asa des...sper sa-l tina obiceiul...
giorgia, sanatate Antoniei...uffff...cum mai sunteti?
roxana, voi? cum e Theo?
crissy, mersi de articol...ce bine mi-a picat... asa ne mai amintim si noi ca sunt lucruri mult mai importante in viata decat rutina zilnica... stiti voi care...
victo, felicitari pt dintisor... si lui Stefan i-ai iesit asa tarziu?lasa ca iasa ei, mama lor...
paula, adriana, imi pare rau de loviturile puilor...of, si eu imbatraneam cu un an cand cadea si dadea cu capul...doamne, ce ganduri negre imi faceam...chiar nu stiu ce sa zic, cum sa-i protejam...casca e intr-adevar singura solutie...
otilia, ce-mi place cum povestesti de fetele tale...citindu-te, mi se pare ca ti-e atat de usor cu ele...desi stiu ca nu e...jos palaria pt tine...si pt aelita...si pt katalina...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...