Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (110)
Raspunsuri - Pagina 12
bambi_bv spune:
Rodyka, uite cum m-a invatat pe mine pediatrul sa verific daca are probleme de hidratare: ciupeste-i putin carnita de langa buric (da' apuci asa, o portiune bunicica...insa nu ciupesti sa doara).Daca se retrage imediat ce ai luat tu degetele, inseamna ca totul e in regula. Daca pielea ramane o perioada asa, adunata, inseamna ca exista probleme de hidratare.Daca ramane mai mult timp adunata, adica nu se retrage deloc, se merge la urgente ca e deja de perfuzii (am scris si asta ca sa duc explicatia pana la capat).
Daca e ok la testul asta, eu zic sa nu iti faci probleme (si eu am mai schimbat pampersi uscati dupa 3-4 ore si nu au fost probleme).
LATER EDIT: Matei nu vrea sa bea nici un fel de lichide: nici apa, nici suc, nici zeama de la legume - pe care le mananca piure gros de fapt...nimic nimic....doar doua mese de san pe zi...si pediatrul mi-a zis sa ii ofer biberonul cu apa, de cate ori apuc, daca bea bine, daca nu, inseamna ca nu are nevoie.
crispro spune:
s-a trezit piticul, prima tura de acrobatii... m-am aplecat de mi-a venit tot sangele in cap. Pana la urma i-am pus o mana mai apasata pe picioare si cu cealalta ba il mangaiam pe piept (ca asa ii place), ba il mai tineam de manuta... si a adormit. pana a trantit tata-so o ousa (ca nu si-a dat seama) si reluat acrobatiile... astept si eu perioada cand adorm singurei in patut, noi citind povesti, apoi ii sarutam pe frunte, stingem lumina si ei dorm pana dimineata. pasarea malai viseaza!
Sa-l ajutam pe Alex
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eladea2005 paula, chiar vroiam sa-ti spun ca si eric musca patutul cand i-au dat dintisorii..ba chiar a reusit sa ia jos vopseaua de pe marginea patutului..asa icat sunt cateva locuri unde vopseaua parca e scrijelita... LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
Eu am cumparat de la IKEA aparatori pentru patut ..sunt niste margini de plastic care se pun pe partea de sus ..pe care el o roade..Nici nu strica patul si nu e pericol sa ii intre o aschie in gurita
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
Diana_Eva spune:
Si eu ma intrebam daca face destul pipi. Cum kk face organizat ma gandeam sa ma intorc la cantarit chiloteii. Oare merge?
Lactatie -urtica urens 9 ch + ceai lactatie fares. Nu stiu ce ne vom face cand vom ramane fara lm. Si noi bem greu ceva iar lp deloc. Azi i-am dat niste laptic la cutiute (special pt bebei - cutie micuta) cu lingurita. Tot tragea de cana in care era si am lasat-o sa bage limbuta. A parut interesata de baut din ea. O sa mai incerc.
Nu cred ca e bine sa nu faca. Totusi daca ar avea ceva nu ar fi asa de vesela si dragalasa.
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
baby78 spune:
cateva retete pentru strumfi
http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=196
baby78 spune:
citat din mesajul lui crispro s-a trezit piticul, prima tura de acrobatii... m-am aplecat de mi-a venit tot sangele in cap. Pana la urma i-am pus o mana mai apasata pe picioare si cu cealalta ba il mangaiam pe piept (ca asa ii place), ba il mai tineam de manuta... si a adormit. pana a trantit tata-so o ousa (ca nu si-a dat seama) si reluat acrobatiile... astept si eu perioada cand adorm singurei in patut, noi citind povesti, apoi ii sarutam pe frunte, stingem lumina si ei dorm pana dimineata. pasarea malai viseaza! Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
Si eu astept momentul asta...
bumblebee spune:
Am vazut frumoasele Isa si RaIsa.
Rody, iti inteleg ingrijorarea, nici eu nu-s data pe spate de bucurie ca m-ar manca si pe mine cu totul, mesele noastre sunt asa: 3*230ml LM+LP, 150-200g fructe, 180-210 piure legume+carnita/ou.
Eu ii pun putin in lingurita cand vad ca papa si nu are rabdare.
Cat despre greutate... avem 10,3 kg. Acuma ca nu mi se pare umflat, cred ca sunt subiectiva si sincer nici nu astept de la cei din jur sa imi spuna ca e gras... dar nici nu stiu ce sa fac si cat sa-i dau...
Georgia, pt Antonia, sanatate multa!
Crissy! (fara motiv)
Iar am uitat multe din ce vroiam sa spun .
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 8
bumblebee spune:
Pupam si buba lui Raul si cucuiul lui RB-BB.
Rody, daca Isa a facut pisu, eu zic sa te linistesti.
Baby, multumim de retete.
Crisu', al meu dupa ce-o sa se linisteasca o sa si fuga la gagici . Eu chiar nu imi fac visuri de genul asta...
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 8
baby78 spune:
citat din mesajul lui bumblebee Baby, multumim de retete. Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 8 |
Apropo...cand spui 10 kg pare mult dar Victor este lung si arata foarte bine...In nici un caz nu este gras fotomodelul frumos
Victo spune:
acu nu vreau sa ma bata careva..da sa stiti ca mihaita a inceput sa adoarma singurel. si ziua. nu mai e bebelus sa adoarma la mami la san . il pun in patut, nici suzi nu ii dau mereu, ii zica sa faca nani nanai si plec. dc plange rau rau, ma intorc. de regula in 2 minute e adormit.
dar asta f. recent
pana acum il mai adormeam asa- cu o mana il mangaiam pe capsor si imi puneam buzele pe fruntea lui.- cd era sus nivelul la patut. acum nu as mai ajunge.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)