Pufi de ian-feb 2010 (8) - Felicitari Bea!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza....

danasor sarumana de cofe....SORINAAAAAAAAAAAAA????????????????

noapte la fel si identica...n-a mai mers faza la treziri..bibe..luat bratze...asa ca tt la greu....

macar e un inceput..

cik in jumatatea mea de zi...( 4 ore) free..mi-am fc manechiura ..si pensat/vopsit( de kk) sprancene...si evident...nelipsita sala( a se citi dati bani..aproape dijeaba...sau nu???? )

manechiurista mi-a zis...copii mici..prb mici...copii mari prb mari...so.....trecem noi di tati fetili...pai daca ar fi toate roz...am mai simti noi ca traim?????

sa avem o zi superba

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Buna dimineata!

Sarumana de cafea, Danasor! Si de intrebare..
Sa fie priorix-ul fara reactii adverse! Suntem cam in aceeasi oala...noi l-am facut luni.
Ok noi, in principiu...princesita are niste neeervi ...de numa'...incerc s-o mai apas la masajul gingiei cu gel, poate mai ies din colti...ca este efectiv in spumele marii..Nu mai spun ca nu prea papa...bea 1l de formula pe zi.... Cred ca trebuie s-o "intzarc" si eu, dar dupa ce-i mai ies din masele...

Dastefa...am avut si noi un plonjon nocturn, cu tot cu sac de dormit, prin decembrie, cred!. Acum i-am pus protectie laterala de pat...dorm oarecum mai linistita, desi se mai urca si pe aia, in somn, cu sac cu tot!

Dece...sarumana de intrebare...incerc sa shmotruiesc de dimi...si m-a furat, apoi s-a trez...spume...Sa-ti fie de bine sedinta de "cosmeticeala"!

Lorex.... de aprecieri.

Miki, Ana_g, Nyny, Ayanna...multa sanatate pufilor!

Atat mai stiu, din ce-am citit...

O zi frumoasa va doresc...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

mai e un pic si-ti vezi visul cu ochii, acusica vine 1 mai...

pui mic

ei, da...
pup marea abia la sf. lui august. deci... mai visez mult si bine...
daca vine caldura sa zici in ce parc duci fetele ca sa le fur. mi s-a parut ca v-am vazut intr-o zi la mall la food court dar nu stiam sigur daca sunteti voi si am dat cu pas...

Mergi la inceput

si neata... daca tot am intrat mai devreme cu picioarele...
bea, cum esti?

sanatate pufilor bolnaviori!

si o zi frumoasa de primavara sa aveti!

Mergi la inceput

daca tot fac spam... poate reusiti voi sa ma lamuriti cu o chestie...

copilul meu, cand doarme cu mine si cu sotul meu... se foieste se maraie, trebuie leganat, uneori ajungem la disperare si ne rugam sa se faca odata dimineata. cand doarme cu socrii mei... cica doarme bine. il leagana de 1-2 ori pe noapte cateva minute, apoi n-are treaba. nu se foieste, nu maraie, nu nimic. eu una gasesc treaba asta macar ciudata, daca nu de domeniul paranormalului. voua cum vi se pare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

momentan sunt maracata de povestea intarcarii aianei...
eu ink nu sunt pregatita..dar incerc...nu stiu ce...dar in_cerc....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Decenuela,sper ca detalierea facuta sa nu fi incurcat de fapt....

- atu-uri sa zic asa a intarcarii :
  • a inceput sa bea lapte de vaca(nefortata,a vazut sticluta cu lapte si a cerut-o)

• imi adoarme neleganata,nu in brate, ci langa mine in pat(pe intuneric,liniste-cateodata)

• nu mi s-a mai trezit noaptea de 2 zile,la inceputul intarcarii s-a trezit cam de 2 ori

Acum nu stiu cat o sa o tina asa,eu sper sa fie asa de acum inainte,dar pana acum evoluam bine.

Am fost ingrozita de momentul intarcarii,apoi de ce va urma si vad ca e diferit fata de ce am crezut eu,nu stiu cat are importanta starea mea,dar e una linistita,calma(chiar nu stiu nici eu cum de am trecut de la o stare de stres la una de calmitate)

Succes cu intarcarea

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Fii bun, dar fereste-te sa creada lumea ca poti fi doar bun. "

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

... si noi pe aici.

Am bagat copiii la culcare. Pe David de la ora 21.45 si pe Mara pe la 22.30. N-au adormit nici acum... e o chitzaiala la ei in dormitor. N-au nici un gand de culcare...

Mara se simte mai bine. N-a mai facut febra si nici nasul nu i-a mai curs foarte tare, in schimb tuseste si inca nu prea poate sa manance (sau nu vrea). De asta nici nu o sa scapam prea curand cred. N-am apucat sa mergem la nici un alt dr. I-am facut aerosoli la greu, i-am dat si cu Tantum verde (Ana_g, Alexutza), vitamina C, sirop cu propolis si miere. Dupa ce s-a trezit din somnul de amiaza e clar mai bine.
David e deja in faza cu nasul infundat, muci pe toata fata, nervi de la dinti... sper sa isi mai revina de maine incolo...
Vad ca s-au potolit, s-a facut liniste in sfarsit. Cat o tine...?

Mamica fericita de Mara si de David
Sanatate sa aveti!

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Incerc sa scriu cateva randuri...
...sunt in pat cu fii-mea, stau intr-o pozitie foarte incomoda, leptopul deja miroase a incins ca nu isi face calumea aerisirea...fii-mea tocmai a aruncat pilota de pe ea si s-a rasucit cu capul la picioarele mele....daca mai face o tumba aterizeaza jos...de obicei doarme in sac si ala ii limiteaza miscarile, dar l-am spalat si inca nu s-a uscat...parca vad ca in noaptea asta tre sa stau cu ochii geana s-o pazesc sa nu se arunce in cap pe podea, ca asa are un talent la de astea, doamneee...

Azi mi-a facut febra in vreo doua randuri...nush de la ce...si eu-s panicoasa tare cand e vorba de febra, m-am cam stresat...si acum seara n-am rezistat sa n-o pun la tzitzi, mi s-a parut mie ca ii fac bine daca n-o mai supar si eu cu intzarcatul...si, surpriza, mi-a vomat tot lapticul prin somn, dupa ce a adormit...nu stiu de ce...ca era prea fierbinte de la atata stat in tzitzi ca nu i-am mai dat de aseara sau de la LP-ul de peste zi, ca si cu asta e ciudata treaba ca pana acum nu i-am dat niciodata asa cantitati mai mari ca sa vad cum reactioneaza la el cu alergia ei...doar ce-i puneam la piureuri...in fine, nush...dar ma simt cam fresh-presh...

O deranjeaza sunetul tastelor cred, pentru ca se frichineste tare...se ridica in fund si se arunca efectiv pe spate sau intr-o parte...acum a ajuns iar pe perna langa mine...vroiam sa va mai scriu, dar nu vreau s-o trezesc...imi pun un film, ca inca nu mi-e somn si mai revin maine...

S-aveti o noapte linistita!

_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata

Sper ca Daria sa fi avut o noapte linistita si astazi sa fie mai bine

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Neata...

Sorina ce frumos ai povestit de Iris,multe lucruri stie sa faca

Ruxita mie mi-a acceptat LV dupa ce am intarcat-o(acceptat= 50-60 ml nu mai mult dimi/seara)

stiati ca ADN-ul uman are cele mai multe similaritati cu ADN-ul bananei?

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Neata...

Sorina ce frumos ai povestit de Iris,multe lucruri stie sa faca

stiati ca ADN-ul uman are cele mai multe similaritati cu ADN-ul bananei?

de aprecieri..

Nu stiam treaba cu ADN-ul..ce interesant!

Imi place mult si motto-ul..

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput