ecografie la dr pop

ecografie la dr pop | Autor: pinkysor

Link direct la acest mesaj

Buna dimineata tuturor!

Sunt noua printre voi si sunt insarcinata in 15 saptamani.
Am o intrebare in legatura cu ecografiile in timpul sarcinii.

Eu mi-am facut ecografia morfofetala de trimiestrul I in saptamana 11 si 5 zile, totul a fost in regula, niciun motiv de ingrijorare. Prin saptamana a 7, dupa ce am citit pe net de diversi ecografisi buni am incercat sa-mi fac o programare si la domnul doctor Pop... m-au sunat acum... pentru ecografia morfofetala de trimiestrul I e tarziu si nu stiu ce sa fac... sa merg sau sa nu?
Nu vreau sa exagerez cu ecografiile si sunt intr-o dilema.

Va pup si bine v-am gasit!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Pinkysor, oricum pentru ecografia morfologica de trimestrul I e prea tarziu (si inteleg ca ai facut-o deja la 11s+), ea se face pana in sapt 14. Ai facut si translucenta nucala, ai facut si analize de dublu test?
Cred ca acum e mai important sa te programezi pentru ecografia morfologica de trimestrul II la dr Pop, intre saptamanile 20-24. Asta e ecografia la care se descriu toate organele, fluxuri etc, si daca nu te programezi de-acum nu stiu daca mai gasesti loc.
Sarcina usoara!!!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s38 cu un dragalas

AMR 2 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkysor spune:

Multumesc pentru raspuns!

Asa ma gandeam si eu, ca nu-i neaparat sa merg acum la ecografiea asta.
Da, am facut atunci si translucenta nucala si dublul test, totul a iesit bine.
M-am si programat in saptamana 21 si 5 zile pentru ecografia morfofetala de semestrul II.
Acum daca as merge ar fi doar o ecografie normala, de rutina sa zic asa, nu? Se vede ca e totul in regula dar nu se fac masuratori nu?

Sarcina usoara si tie!!! :)

Mergi la inceput