Aspirante optimiste >20 ani (658)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

Neata fetelor! Va pup de molipseala...
In primul rand nu stiu ce trebuie sa fac sa apar pe prima pagina la aspirante optimiste, nu m-am gasit acolo...
Apoi sunt in Z16 si pentu prima data in nu stiu cati ani nu am dureri la ovulatie. O fi bine, o fi rau? Am simtit doar cateva intepaturi de ovare, zilele trecute. Noi prestam din Z8 si o sa mai prestam pana aproape cand ar trebui sa vina menstra, poate, poate se prinde ceva...
Eu nu m-am vazut niciodata mama pana acum, pur si simplu nu ma puteam inchipui, chiar daca imi doresc, numai Dumnezeu stie cat! Insa in ultima perioada, am inceput sa ma vad cu un copils...Sper sa fie un semn bun!

Va pup de molipseala

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

vreau sa fiu !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunita1983 spune:

lorena eu pregatesc le mai fac incalzirea pina vineri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunita1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elena.togan

Neata fetelor! Va pup de molipseala...
In primul rand nu stiu ce trebuie sa fac sa apar pe prima pagina la aspirante optimiste, nu m-am gasit acolo...
Apoi sunt in Z16 si pentu prima data in nu stiu cati ani nu am dureri la ovulatie. O fi bine, o fi rau? Am simtit doar cateva intepaturi de ovare, zilele trecute. Noi prestam din Z8 si o sa mai prestam pana aproape cand ar trebui sa vina menstra, poate, poate se prinde ceva...
Eu nu m-am vazut niciodata mama pana acum, pur si simplu nu ma puteam inchipui, chiar daca imi doresc, numai Dumnezeu stie cat! Insa in ultima perioada, am inceput sa ma vad cu un copils...Sper sa fie un semn bun!

Va pup de molipseala

vreau sa fiu !!!
sigur o sa te treaca fetele ovulatia poate fi insotita de dureri ,mici singerari etc dar la fel de bine poti sa nu simti nimic si totusi sa ovulezi complicat corpul uman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

luci, se poate ovula inclusiv in timpul menstrei.....garantat
oricand....mai ales cand exista dereglari hormonale
ovulatia este mediata de hormoni....atunci cand hormonii nu sunt in regula......ovulatie se produce haotic.....adica in orice perioada a cm-ului
cel mai bine e sa faci monitorizare a ovulatiei dar e foatre scuma....atunci vezi exact daca s-a si rupt foliculul.....ca testele si analizele nu iti pot spune lucrul asta

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Lorena de cand ma monitorizez au coincis testele cu simptomele , doar luna aceasta nu am avut secretie specifica pana inainte de menstra.
Vreau sa ma programez dupa ovulatie la gine , se va vedea daca am ovulat nu?
si acum intrebarea bomba , se poate sa se fi prins ceva pe acolo daca am ovulat acum inainte de menstra?

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

elena esti pe listutza

_

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

mirunita esti o scumpa

am emotii dar dupa simptome as zice ca sunt gravi.....acum sper sa si fie asa...atat de mult imi doresc

multumesc mult pt incurajari

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

PaulaFrida multumesc frumos!

vreau sa fiu !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

luci se prinde daca s-a produs fecundarea....
acum nu stiu foarte multe detalii.....stiu ca trebuie sa fie endometrul pregatit pt implantare dar imediat dupa ovulatie se secreta hormoni care transmit mesaje endometrului si acesta se ingoase, chiar imediat dupa ce a fost eliminat celalalt.....pt ca implantarea se poate face si dupa aprox 10 dile de la ovulatie asa ca endometrul are suficient timp sa se pregateasca pt primirea embrionului
daca se ovuleaza inaintea sau in timpul cm-ului acesta e de regula mult mai scurt si mai putin abundent

legat de eco....stiu ca e costisitor dar cel mai sigur e sa mergi la dr de doua ori ....cu putin inainte de presupusa ovulatie sa iti zica cat are foliculul si apoi poti merge iar la aprox 5-7 zile sa iti confirme ovulatia.....tu in tot acest timp prestand..........
daca ai lichid in douglas si corpul galben este prezent si marit atunci ovulatia s-a produs

sper ca ti-am fost de folos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

'neata fetelor

sunt si eu pe aici, beau cafea,
am pastrat si pentru voi

Lore, nu te deziluziona, iese ea liniutza pana la urma, ai sa vezi, maine poimaine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Neata si de la mine!
Corina mersi de cafea
Lorena ma tentau f tare testele de sarcina dar ...daca le-as avea in casa cred ca as face tot timpul.Iti multumesc oricum
Mihaela Doamne ajuta sa-i faci cea mai frumoasa surpriza sotului
Si eu am avut o intrebare intr-un alt capitol , inainte cu o zi de menstra am avut secretie specifica ovulatiei , se poate sa fi ovulat atunci?

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

poate si atunci

e posibil de 2 ori, uite vezi mai bine ai teste de ovu' la indemana sa iti faci cand vezi asta

Mergi la inceput