Aspirante optimiste >20 ani (658)
Raspunsuri - Pagina 5
lorena_86 spune:
fetelor, nu ma intelegeti gresit
eu doar v-am zis de oferta asta pt ca mi se pare super ok sa dai 3 lei pe un test cu limita de detectie fff buna decat 10-20 din farmacii
sa nu credeti ca fac bisnita....pur si simplu v-am anuntat ca am primit o oferta de la un lab.....si am zis sa va ajut
nu trebuie sa va simtiti obligate sau mai stiu eu cum.....eu doar v-am informat....cine vrea sa-mi spuna cine nu....nu
va pupic pe toate

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lucianamoga spune:
Si in prima zi de menstra a curs(scuzati detaliile) secretie la fel ca cea din perioada fertila(ma referer la consistenta) dar colorata maroniu , sau mai bine zis era acea secretie + spotting pentru ca nu erau perfect amestecate , nu stiu cum sa explic
, se distingea ce e acolo ![]()
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
mirunita1983 spune:
neata fetele
corina merci ca mai ajutat esti o scumpa
si voi sinteti toate niste frumoase
ce fain ar fi sa ne putem intilni 
lucianamoga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 fetelor, nu ma intelegeti gresit eu doar v-am zis de oferta asta pt ca mi se pare super ok sa dai 3 lei pe un test cu limita de detectie fff buna decat 10-20 din farmacii sa nu credeti ca fac bisnita....pur si simplu v-am anuntat ca am primit o oferta de la un lab.....si am zis sa va ajut nu trebuie sa va simtiti obligate sau mai stiu eu cum.....eu doar v-am informat....cine vrea sa-mi spuna cine nu....nu va pupic pe toate ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Lorena eu am inteles perfect intentia ta , dar pt ca tu ai fost f draguta m-am simtit obliga sa-ti dau o explicatie

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
mirunita1983 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
esti foarte haioasa mirunita, ai o fatza pozitiva asa |

mirunita1983 spune:
| citat din mesajul lui AlinaBu buna seara fetelor ]eu am intrat azi in medical... ma simt din ce in ce mai rau si sangerez la 400 mg de ultrogestan.. Fac febra, tusesc imi curge nasu, ma dor ochii tot.. Joi ma duc la medic sa vedem ce imi spune. va pupicesc ![]() ![]() ![]() de molipsealaDD a facut o minune! Sunt o fost aspiranta optimista si -duta fericita! 11+SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!! |

mirunita1983 spune:
| citat din mesajul lui Mihaelafalt Unde sunteti toate? Eu acus tre sa plec la scoala si voi nu vreti sa vorbiti cu mine? ![]() |
eu abia
bafta la scoala a si nu te mai stesa asa mult o sa apara si liniutele
lorena_86 spune:
luci, se poate ovula inclusiv in timpul menstrei.....garantat
oricand....mai ales cand exista dereglari hormonale
ovulatia este mediata de hormoni....atunci cand hormonii nu sunt in regula......ovulatie se produce haotic.....adica in orice perioada a cm-ului
cel mai bine e sa faci monitorizare a ovulatiei dar e foatre scuma....atunci vezi exact daca s-a si rupt foliculul.....ca testele si analizele nu iti pot spune lucrul asta
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen

]
-duta fericita!