Aspirante optimiste >20 ani (658)
Raspunsuri - Pagina 4
Mihaelafalt spune:
Lorena mai asteapta mama un picut si o sa vezi ca o sa ai si 2 liniute, stiu ca e grea asteptarea asta dar gandeste-te la mine eu faceam teste de sarcina si cand colo e ovulatie, iti dai seama cat e de greu pentru mine sa astept atat de mult timp de la un ciclu la altu?Dar lasati fetelor ca luna trecuta cand mi-a venit la 27 de zile nu am zis ca am asteptat prea putin.

SS-Tzuky spune:
Buna dimineata fetelor!
Sarah, hai cu liniutele 
AlinaBu, iti itin pumnii si ma rog sa fie bine pentru tine si puiucul tau
Fetelor, am pus si eu nicsaiva poze pe picassa, fara sa intreb pe nimeni, sper sa nu fie cu suparare.
Sunteti toate niste printese! Cred ca romancele sunt cele mai frumoase, inteligente si elegante femei!
De asta, cred ca DD daca e asa drept si bun, o sa ne dea la toate macar cite un 
O zi frumoasa!
Doua sarcini pierdute, 6 si 9 sapt.
Mihaelafalt spune:
Alina imi pare rau ca esti bolnavioara dar ma bucur ca ti-ai luat concediu si ai grija de tine si de
.
Te
si sa stii ca am furat si eu
de molipseala de la tine si multa, multa sanatate.
lorena_86 spune:
neazta fetelor
sunt si eu pe aici
miha, stiu ca mai trebuie sa astept dar prea am multe simptome si voiam sa vad daca nu s-a produs ovu mai devreme....
va pupic

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
PaulaFrida spune:
Neata fetele
am venit la cafelutza![]()

_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
Mihaelafalt spune:
Te inteleg lorena si eu daca eram in locul tau tot asa faceam.
Si sa stii ca nu cred ca vreau teste de sarcina fiindca daca le am in casa nu ma pot abtine.Deocamdata ma mai gandesc.

Mihaelafalt spune:
A ramas cineva
cu o ovulatie asa tarzie ca mine?
Am citit pe undeva ca ovulatia tarzie daca e sa fie
ovulul este batran si nu e bun, provoaca avort menstrual dar eu nu vreau sa ma gandesc la asta, eu zic ca o sa fie bine ca am destule lucruri pentru care sa fiu ingrijorata.
Apropo azi am o lucrare la 10 plec de acasa si vin diseara tarziu dar sper sa ma descurc.

Mihaelafalt spune:
Fetelor va dati seama ce frumos ar fi sa fie
ca pe 4 aprilie e ziua sotului si i-as face o surpriza foarte frumoasa, pe 4 as fi in ziua a 14 de la ovulatie daca as fi
ar iesi testul nu?
Mihaelafalt spune:
Unde sunteti toate? Eu acus tre sa plec la scoala si voi nu vreti sa vorbiti cu mine?
lucianamoga spune:
Neata si de la mine!
Corina mersi de cafea 
Lorena ma tentau f tare testele de sarcina dar ...daca le-as avea in casa cred ca as face tot timpul
.Iti multumesc oricum 

Mihaela Doamne ajuta sa-i faci cea mai frumoasa surpriza sotului 
Si eu am avut o intrebare intr-un alt capitol , inainte cu o zi de menstra am avut secretie specifica ovulatiei , se poate sa fi ovulat atunci?
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!