Aspirante optimiste >20 ani (658)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui corina_s

Citat:
citat din mesajul lui Ela82

Salutare fetelor!!
Am si eu o rugaminte la voi: am postat pe picassa doua forografii cu teste de ovulatie din ziua 16 si z 17. Voi ce ziceti, cel din ziua 16 sa fie pozitiv?
Am mai facut si ieri un test, care a iesit negativ. Va intreb pentru ca nu stiu ce sa mai cred: am ovulat oare sa o sa se intample de acum?
Va intreb pentru ca nu stiu daca sa mai prestam in fiecare zi sau putem si la doua zile. Imi este sa nu pierd ovulatia, dar cu prestatul in fiecare zi nu stiu daca se mai poate, pentru ca deja prestam de 5 zile in fiecare zi .

Aspiranta, cu ajutorul lui DD in curand

Ela, nu mi se par pozitive testele..sau poate au fost influentate de lichidele baute...eu zici sa iei in considerare pe cel mai aproape de pozitiv..adica ala din z 16
la mine duminica a fost linia mult mai intensa decat cea de control
cu prestatul zilnic..am luat o mica pauza..aseara nu am mai prestat..poate azi...

http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png

pai asa trebuie sa fie - la fel de intensa sau mai intensa decat liniuta de control

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

luciana, nu a fost chiar mecanic si nu i-am zis sotului ca acum fac ou....pur si simplu am vrut sa prestam in fiecare zi si asa s-a intamplat, la inceput mai romantic apoi mai putin dar sa nu crezi ca o faceam asa de forma....mai ales ca sotul era super incantat....e imposibil atunci cand exista si iubire intre cei doi sa nu simti nimic.....doar dai din c.. si gata samanta

mai facea el mofturi ca il exploatez ca inainte de ce nu era asa des.....

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Cum am spus sunteti eroi
Eu vb de ce am trait eu

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput

Multumesc fetelor de raspuns , si eu tot de 5 dar citeam ceva pe net si vroiam sa vad daca e ok ce iau eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Fetelor am venit si eu acasa de la scoala inca cu emotii ca profa a facut varsat de vant si nu am mai dat lucrarea, dar asta e foarte putin important.M-au luat iarasi durerile de ovar drept mi-am luat teste de ovulatie si acum am facut unul, precizez ca nu am baut apa vreo 3 ore si mi-a iesit a 2 liniuta dar foarte slab vizibil, deci e clar ca am ovulat deja si testul de aseara era pozitiv.Oare daca am prestat duminica la amiaza si aseara se prinde ceva? Pot sa mai prestez si diseara pentru orice eventualitate.

Miha tu esti eleva?

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Mai fetelor am o intrebare (again)ce doza de acid folic luati?(nu stiu daca m-am exprimat corect)

eu iau de 5 mg, dimineata, o pastila pe zi

Mergi la inceput

V-am pe toate
Sa aveti o zi frumoasa in continuare
Lorena sper ca nu te-ai suparat si ai inteles ce am vrut sa spun
Moni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Da Katy cam asa ceva fac niste cursuri pentru a deveni asistent de farmacie, o postliceala, ca m-am saturat sa lucrez prin magazine alimentare, e super greu si asta cu farmacia chiar imi place acum sper sa gasesc si un post dar acum nu caut nimic ca sper sa raman si as vrea sa iau prenatal de la scoala.Daca gasesc un post in farmacie ma duc dar nu cred ca sunt abia primul an si astia vor sa angajeze persoane din anul 3, iar la alimentara nu ma duc ca e mult de ridicat si eu cu problemele mele de sanatate chiar nu vreau sa risc.

Mergi la inceput

Mbadaran bine ai venit si sa speram ca poate nu o sa stai mult si o sa treci repede la odisee.
Fetele dar eu daca am ovulat ieri atunci testul ar trebui sa se pozitiveze peste 14 zile nu? Si daca nu se pozitiveaza tot atunci ar trebui sa vina uratii nu?

Mergi la inceput

Am creat si eu album din nou si am pus poze.
Voi sunteti foarte frumoase, una mai frumoasa ca alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

luciana, nu m-am suparat
stai linistita

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput