Aspirante optimiste >20 ani (658)
Raspunsuri - Pagina 11
racheel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ela82 Salutare fetelor!! ![]() ![]() Am si eu o rugaminte la voi: am postat pe picassa doua forografii cu teste de ovulatie din ziua 16 si z 17. Voi ce ziceti, cel din ziua 16 sa fie pozitiv? Am mai facut si ieri un test, care a iesit negativ. Va intreb pentru ca nu stiu ce sa mai cred: am ovulat oare sa o sa se intample de acum? Va intreb pentru ca nu stiu daca sa mai prestam in fiecare zi sau putem si la doua zile. Imi este sa nu pierd ovulatia, dar cu prestatul in fiecare zi nu stiu daca se mai poate, pentru ca deja prestam de 5 zile in fiecare zi Aspiranta, cu ajutorul lui DD in curand ![]() |
eu zic ca cel din ziua 16 este pozitiv

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
16+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
Mihaelafalt spune:
Lia super tare povestirea ta, sa dea DD sa fie sanatosi daca sunt doi, daca nu unul si tot e bine decat deloc.Cred ca ti-a sarit inima din loc cand ai auzit de gemeni.

sa stii ca ti-am trimis pupicii ca sa ma molipsesti si pe mine.Glumeam.
corina_s spune:
| citat din mesajul lui Ela82 Salutare fetelor!! ![]() ![]() Am si eu o rugaminte la voi: am postat pe picassa doua forografii cu teste de ovulatie din ziua 16 si z 17. Voi ce ziceti, cel din ziua 16 sa fie pozitiv? Am mai facut si ieri un test, care a iesit negativ. Va intreb pentru ca nu stiu ce sa mai cred: am ovulat oare sa o sa se intample de acum? Va intreb pentru ca nu stiu daca sa mai prestam in fiecare zi sau putem si la doua zile. Imi este sa nu pierd ovulatia, dar cu prestatul in fiecare zi nu stiu daca se mai poate, pentru ca deja prestam de 5 zile in fiecare zi Aspiranta, cu ajutorul lui DD in curand ![]() |
Ela, nu mi se par pozitive testele..sau poate au fost influentate de lichidele baute...eu zici sa iei in considerare pe cel mai aproape de pozitiv..adica ala din z 16
la mine duminica a fost linia mult mai intensa decat cea de control
cu prestatul zilnic..am luat o mica pauza..aseara nu am mai prestat..poate azi...

http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png
corina_s spune:
miha, daca ovulatia a fost duminica sau
luni..e bine
http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png
lucianamoga spune:
Lorena din partea mea sunteti eroi ![]()
Eu una nu as putea .9 zile 
Mi se pare suuuuuuuuper mecanic si nu-mi vine cheful ![]()
La noi 4 zile erau consecutiv(si astea fara sa anunt in dormitor ca iese oul) iar in rest cam la 2 zile ![]()
Acum as mai vrea eu si la doua zile.........
, dar va fi cat nimerim 
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
lucianamoga spune:
Mai fetelor am o intrebare (again)ce doza de acid folic luati?(nu stiu daca m-am exprimat corect
)
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
Ela82 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui corina_s
Ela, nu mi se par pozitive testele..sau poate au fost influentate de lichidele baute...eu zici sa iei in considerare pe cel mai aproape de pozitiv..adica ala din z 16 la mine duminica a fost linia mult mai intensa decat cea de control cu prestatul zilnic..am luat o mica pauza..aseara nu am mai prestat..poate azi... ![]() http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png |
Da, Corina, din cate stiu CM are aceeasi durata la amandoua si eu astazi as fi in Z19, iar tu in Z 18. Acum, daca am gandi matematic
Eu tot incerc sa clarific situatia asta pentru ca nu vreau sa scap ovulatia, insa nici nu mai putem face jap jap pe dulap in fiecare zi, devine mecanic si fara chef...
Aspiranta, cu ajutorul lui DD in curand
lorena_86 spune:
miha, nu ovulezi imediat ce ai testul pozitiv
ci in 14-48
sau nu mai stiu exact
ideea e ca dupa testul pozitiv tu bagi acolo vreo 3 zile
luciana, nu a fost chiar mecanic si nu i-am zis sotului ca acum fac ou....pur si simplu am vrut sa prestam in fiecare zi si asa s-a intamplat, la inceput mai romantic apoi mai putin dar sa nu crezi ca o faceam asa de forma....mai ales ca sotul era super incantat....e imposibil atunci cand exista si iubire intre cei doi sa nu simti nimic.....doar dai din c.. si gata samanta![]()
mai facea el mofturi ca il exploatez ca inainte de ce nu era asa des.....![]()
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Ela82 spune:
| citat din mesajul lui lucianamoga Mai fetelor am o intrebare (again)ce doza de acid folic luati?(nu stiu daca m-am exprimat corect Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011! |
Luciana, eu iau acifol (sub denumirea asta de gaseste la farmacie), concentratia de 5 mg. Recomandat de medic.

Aspiranta, cu ajutorul lui DD in curand
lorena_86 spune:
luci eu iau de 5 mg dar stiu sigur ca asa imi trebuie la boala mea
acidul folic e o vitamina din complexul B si nu cred ca face rau....
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen