Aradence DC - (161) - Felicitari Miha! 5 x mamica
Raspunsuri - Pagina 4
flavia ramona spune:
VIC
Miha, sa te faca Vic sa te simti mereu cum te-ai simtit azi.
Am vazut ca m-ai sunat, dar eram la karate si pana sa te sun io deja era tarziu si nu stiam daca dormiti sau nu, asa ca vorbim maine.
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
ancapolgar spune:
LA MULTI ANI, VICTORAS!
Miha, sa-ti traiasca viteazul!
Foarte faine sunt fazele astea cu pruncii.
ILDI25 spune:
Unde ati fugit sau am gresit subiectul .
N-are nimeni nimic de zis ,nici eu ,doar fac prezenta.
Flavia la David ii place tare mult la karate ,de-abia asteapta vinerea sa mearga iar,sper sa-l tina . E incantat peste masura,numai stia cum sa-mi povesteasca cate au facut pe-acolo.
Gabi voi cand mergeti sa infrumusetati curtea gradinitei? Noi sambata de la 9 .
cristinacsa spune:
La multi ani, Dora si Victoras! Sa aducti numai bucurii celor dragi...
Flavia, cred ca noi mergeam la palat...Sau poate erau cu bunica , ca ea le-a dus...
Miha, e total Vic...Cat mai ai pana nasti?
Cristina si gemenele
monica70 spune:
Prezenta si eu,mai ales sa declar ca m-am distrat grozav de Vic Mai povestiti si voi restul una alta de strumfii din dotare Sa nu imi ziceti ca n-aveti ce Io-s la faza cand ma distrez zilnic,ca Tudor le turuie si el non stop mai pe romaneste ,mai pe chineza lui de balta.Asa ca fac "rebus" sa il inteleg uneori.Deja face tot mai mult si propozitii
Pe Diana am convins-o in sfarsit sa o inscriu iar la un curs de inot,deocamdata tot la Activ,ca e totusi mai cald in zona - si inauntru si apa.In rest a apucat-o pasiunea pentru sah,in fiecare seara bagam o partida.Se supara de numa' cand o bat,dar nu doar atunci ci si cand o corectez Pai atunci cum sa invete? Aseara am jucat si pioni,acolo m-a si batut odata,fericire mare pe ea.Azi cred ca o momesc cu moara ca n-am jucat demult de-aia.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
flavia ramona spune:
Ildi vezi ca si maine au karate, de la 6 la 7.
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
alinamoro spune:
Io am o durere de cap groaznica, cu greata...
Apropo de jocuri...lui Dragos ii place foarte mult remy, ar juca toata ziua. Nu prea avem timp sa jucam din pacate...
Moni, acum ii mai scump Tudor cand incepe sa vorbeasca pe limba lui.
Aseara am fost la ziua lui Victor la Grand. Vai cat l-a pupacit Adelina.
Flavia, Ildi, pruncii vostri sunt impreuna la karate?
Cristinacsa, ma bucur ca te mai "vad" si pe tine.
Miha, cum a fost la Deva?
Am fost azi la magazinul de incaltaminte de care zicea Cami aseara si i-am gasit la Dragos. Ce papuci super au pt.copii!
Daca va intere fetelor, magazinul e pe Horia, cam vis-a-vis de Central, la demisol. Au incaltaminte pt. copii, din piele, preturile sunt acceptabile.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
monica70 spune:
ALINA e ca daca stiam bagam si eu nasul sa vad,ca tocmai am bantuit prin zona azi.Ce preturi au la sandalute din piele de exemplu? Ca imi trebuie musai pentru Diana. Eu tocmai le-am luat si Dianei si lui Tudor de la tipul din Sanicolaul mic pantofi sport,respectiv ghetute,50 lei perechea.Urmeaza sa ii comand si sandale,asta daca nu gasesc in alta parte din piele si mai ieftine eventual Ca macar doua perechi tot ii trebuie pe sezon ... una de gradi,una de joaca.
Eu inca n-am invatat-o remi pe Diana,dar sigur i-ar placea mult.Poate apuc we asta - nici noi nu prea avem timp de mai nimic, mai ales ca de cum vine vremea mai calda,mai mult pe-afara stau.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
alinamoro spune:
Nimeni nu a servit cafeluta?
Potfiti!
Moni, la sandalute nu m-am uitat. Au incaltaminte Primigi si Tino (ii ceva magazin de desfacere). Pantofi sport cum i-am luat lui Dragos sunt 80 lei, din piele exterior si interior.
Si eu ii cumpar Adelinei de la Avus (din Sanicolau) ca mai ieftini din piele nu gasesti. Pacat ca nu sunt si marimi mai mari, numai pana la 30. Aveau modele fain?
Trebuie sa mergem si noi intr-o zi, inca mai poarta pantofiorii cumparati in toamna, dar sunt cam la limita. Ea are picior mic, 26-27.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze