Aradence DC - (161) - Felicitari Miha! 5 x mamica

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ALINA pai clar or fi mai scumpe si sandalele atunci.De modele avea destule feluri faine pe-acolo.Diana poarta deja cca 28,5 asa ca mai am un pic de marja pana la 30 sa ii iau tot de la el.
Astea http://www.dropshots.com/diatudor#date/2011-03-29/17:56:40 le-am comandat pentru copilasii unei prietena de pe DC,e din Bucuresti.Iar cei gri/bej de mai jos,pentru Diana.Macar la pantofii sport ii iau culori neutre ca se asorteaza la orice si sa ii ramana si lui Tudor

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Moni, sunt draguti.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Ceau,

in primul rand vreau sa va multumesc pentru numerele de telefon multumesc frumos si apoi sa-mi cer scuze ca nu am mai dat nici un semn....

a fost un medic homeopat si i-a ascultat si vazut, nu au nimic grav nici unul, oricum Raducu e vizibil mai bine, iar Dragos mai are putinei muci si horcaie, tratament i-a dat doar la Dragos, sa speram ca se face repede bine....

ma pun sa citesc, atat cat ma lasa teroristii mei.... e destul de limitat timpul meu, asa ca mai greu cu calculatorul....

va pup si sa aveti o zi buna....

Mergi la inceput

LA MULTI ANI! VICTOR

Somleac, ce tare faza cu Victor la cumparaturi....

Moni, ce frumos, ai domnisoara mare daca joaca sah si moara.... bravo!!!!iar despre Tudor, ce sa mai zic? felicitari ca ii merge gurita.... noi abia acuma incepem sa ne dam drumul la repetat cuvinte, propozitii, nici "voba"....

Alina, multumim de pontul cu papucii, o sa trebuiasca sa trecem si noi pe acolo, ca am venit acasa doar cu papucii din picioare....

va pup si ma pun sa fac ceva de papa ca imediat se trezeste si primul lucru.....cere papa!!!!

pupici multi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

La multi ani Dora si Victor!
Cristina Rubi si Miha sa va traiasca puiutii sanatosi si voiosi si voi pe langa ei!Miha in apartament am tinut-o intr-un colt,destul de multa vreme.Nu lipseste nimica din ea?tu tot in apartament o ti?
Papuci si eu vreau dar numai pe Serban pot sa-l mai incalt cu ce vreau eu ca pe Mela nu.

Nu vine nimeni prin parc azi?Noi mergem pe la 18.

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

www.gandul.info/magazin/cearta-intre-doi-bebelusi-video-8112806" target="_blank">Cearta intre doi bebelusi

Relusha, te ajuta cineva cu copiii?
Ma bucur ca sunteti bine.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Ceau,

vad ca azi nu ati servit cafeaua, asa ca calda pentru doritoare....

Alina, ma descurc singura cu ei pana dupa masa cand vine sotul acasa si atunci mai pot respira un pic....

azi ne-am aventurat sa iesim afara toti 3.... prima iesire a fost ok, asa ca maine experimentam iar....am noroc ca Raducu e foarte cuminte si merge de manuta.... am fost la Billa cu ei si Raducu cum am intrat, cum a vazut lubenita pe raft si a inceput sa strige "ebi-ebi!!!"(in China e inebunit dupa lubenita, manca in fiecare zi, aici e mai greu ) si spre surprinderea mea, m-a ascultat cand i-am zis ca e mica si nu e coapta, a inteles ....

am venit acasa si mai greu a fost culcarea de amiaza.... Raducu a depasit un pic ora de somn si era marait, iar Dragos era cu gura deschisa, cauta sanul.... am facut ture intre camere, dar pana la urma i-am doborat pe amandoi ....

mancare am de ieri, asa ca am un pic de timp doar pentru mine....

va si sa aveti o zi buna....

P.S. daca faceti vreo intalnire sa dati de stire si pe forum, poate reusesc sa ajung si eu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata ,poftiti la cafea.Chiar ca se vede ca a venit vremea buna - ati cam dat toate bir cu fugitii.
CRISTINA cum a fost la Szeged?
RELUSHA la faza cu vorbitul,Tudor se pare ca seamana pe Diana care si ea a inceput sa vorbeasca foarte devreme comparativ cu alti copii de varsta ei.O sa te saturi tu si de vorbit,stai sa vezi Diana cum intra pe usa de la gradi ... iti vine sa fugi in munti,ca nu mai tace o secunda.Canta,bodogane,se miorlaie,te bate la cap cu una alta,iar fredoneaza acum ii zic sa taca macar un pic,o tine 20 de secunde si-a uitat ... si iaar incepe sa dea din gura Si Tudor "tine aproape" ,doar ca la el e perioada in care e haios rau
ALINA haiosi tare "certaretii"

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

La multi ani Raul. Clau sa va traisca domnisorul si sa va bucurati de el.

Mergi la inceput

ceau,

Moni, ai dreptate, la Raducu cred ca ii prieste aerul de Romania, ca de vreo saptamana a inceput si el sa-si dea drumul la gurita, mai greu e pentru mine sa-l inteleg, ca el turuie toata ziua si repeta cuvinte care i se par lui interesante.....

LA MULTI ANI! RAUL-ANDREI Clau te asteptam cu prajitura....

va pe toate si o zi buna sa aveti....

aaaa!!!! chiar asa.... va pacalit cineva azi....? e 1 aprilie!!!! hahahahaha

Mergi la inceput